Петъчна тема в сряда

• 4 672
  • 109
  •   1
Отговори
# 90
Другарки и другари съфорумци, хайде дружно да слезем от дърветата и да се върнем в темата.  Joy

# 91
Ха-ха това с близалката и сладоледа го бях забравила.
Нищо специално просто си ги ям, но когато някой иска да види нещо,
го вижда. С банан също става и забелязвам, че понякога ме зяпат още докато го беля...  bowuu

# 92
...Сакри,не се прави на скромна,знам какви очи имаш.Зелени и красиви.

Напълни ми душата и се разсмях с глас, заклевам се!  Laughing Благодаря ти! Вероятно сме се виждали когато съм се правила на дъщеря на майка ми и на майка на децата ми. Тя е зеленоока, синът ми е с най-красивите сини очи на света, а дъщеря ми с най-невероятните и менящи се синьо-зелени очи. С кафяви очи съм. Като кафето, което толкова много обичам. Имам цветни лещи, които понякога слагам с огромно удоволствие като бижу. Сиви, които върху кафява основа незнайно защо изглеждат зелени. С тях се чувствам и визуално ставам друга жена. Сякаш влизам в друга кожа. Ей ти на един от моите трикове плюс това-онова, който хи-хи...явно въздейства и на жени.  Mr. Green
Била съм измамена от теб значи.Седях до теб и се заклевам,че беше със зелени очи. Sunglasses

# 93
  • Galaxy 13197853088
Другарки и другари съфорумци, хайде дружно да слезем от дърветата и да се върнем в темата.  Joy

подкрепям !
моля дамите да започнат конкретно да изброяват.
имам един спомен за една дама от приятелска компания която си поръчваше това което поръчвам и аз,
погледи, игра с косата, няма смисъл да го споменавам ...

# 94
 Stop Май "задълбахме"...
Забелязала съм друго - на мъжете много им действа да им четкаш егото... В повечето случаи действа... като афродизиак. Казваш им, уж небрежно (без демонстрации на сексапил от твоя страна) че са интересни, че очите им светят, колко са високи и силни... И те те виждат (даже да си в униформа на монахиня), действаш им стимулиращо и гледат да са по-често до теб, а ако им кажеш, че ухаят невероятно, че имат силни ръце, че са интелигентни и имат чувство за хумор... глей кво става! Просто се раздават, рядко някой ще реши че го сваляш, просто всеки обича да бъде харесван и да го обожават!
П.С. Писали сме едновременно

# 95
...Била съм измамена от теб значе.Седях до теб и се заклевам,че беше със зелени очи. Sunglasses

Неее...била си успешно тенденциозно и приятно заблудена. Това е целта на занятието в случая плюс други екстри в други случаи.  bowuu И да - бях със зелени очи. Само децата ми ме възприемат драматично, особено малката.

Stop Май "задълбахме"...
Забелязала съм друго - на мъжете много им действа да им четкаш егото...

Е нЕма начин...И аз като Labrador много филми гледам  Laughing и не помня в кой филм чух репликата :"Не можеш да бъдещ щастлива и популярна, ако надвиваш мъжете." Харесва ми.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 16:13 от SAKRI

# 96
  • Бу-у-урга-а-ас
Днес едни тинейджърки ми направиха показно в автобуса. Признах ги, верно. Бяха ми много интересни да ги наблюдавам. Две момичета с три момчета. Свестни деца, хубаво спортно облечени, в никакъв случай не чалгаджийски. Та, едната прави леко болезнена гримаса и небрежно разкопчава ципа на якето си до средата на бюста. Вижда се само гола плът и евентуално началото на деколтето под якето, но без да го разтваря. Със същата болезнена гримаса, съобщава, че нещо я боли "ей тука" и показва мястото между двете си гърди. За да е по-ясно разбрана показа мястото върху момчето обект, като на няколко пъти го потупа и погали мимоходом по гръдните мускули. Момчето се изчерви като домат, а мадамката силно въздъхна и зарея поглед през прозореца. Останалите от компанията ги наблюдаваха много внимателно. Другото момиче използва паузата, бръкна в чантата си и бавно си сложи гланц за устни, като изкоментира "Мммммм, не съм използвала по вкусен гланц" - от тубичката се виждаше, че едва ли го използва за пръв път, та така да му се диви. Слязоха, а на мен ми идваше да се търкалям от смях  Joy
Прави бяха тези, които написаха, че май си има и различна възраст за някои от "триковете".

# 97
Хех Лого5ка , направо детски спомени ми навя с тази история. Вярно, че за различните възрасти е различно, но по скоро като нюанс и изпълнение. Това с невинното докосване и разни "уж" неща върви и извън тинейджърската възраст.   Flutter

Споменатото по горе четкане на егото пък работи безотказно.
Супер важно и много въздействащо е реакцията на жената на това, което говори мъжа.Накарай го да се почувства много разбиращ, интересен и т.н. и направо му текват лигите.  Whistling

# 98
Stop Май "задълбахме"...
Забелязала съм друго - на мъжете много им действа да им четкаш егото... В повечето случаи действа... като афродизиак. Казваш им, уж небрежно (без демонстрации на сексапил от твоя страна) че са интересни, че очите им светят, колко са високи и силни... И те те виждат (даже да си в униформа на монахиня), действаш им стимулиращо и гледат да са по-често до теб, а ако им кажеш, че ухаят невероятно, че имат силни ръце, че са интелигентни и имат чувство за хумор... глей кво става! Просто се раздават, рядко някой ще реши че го сваляш, просто всеки обича да бъде харесван и да го обожават!

Stop
Е, мъжът трябва да е доста елементарен и леко комплексиран ако се върже на подобно нещо.
Ако един мъж не си знае цената, то той не заслужава вниманието ми.

# 99
Stop Май "задълбахме"...

Stop
Е, мъжът трябва да е доста елементарен и леко комплексиран ако се върже на подобно нещо.
Кажи, че не ти е приятно да слушаш колко страхотни крака имаш, колко са нежни ръцете ти и вкусни устните, колко разкошна е косата ти и какви дяволски очи имаш?  Mr. Green  Особено ако всичко това ти се казва с блестящи от удоволствие очи! Няма жена, която след подобни мили приказки, поднесени по подходящ начин, да не запърха като пеперудка в небесата!  Flutter   
Щом по-умната част от човечеството се връзваме, какво остава за горките мъже!

# 100
Stop Май "задълбахме"...

Stop
Кажи, че не ти е приятно да слушаш колко страхотни крака имаш, колко са нежни ръцете ти и вкусни устните, колко разкошна е косата ти и какви дяволски очи имаш?  Mr. Green  Особено ако всичко това ти се казва с блестящи от удоволствие очи! Няма жена, която след подобни мили приказки, поднесени по подходящ начин, да не запърха като пеперудка в небесата!  Flutter   

Може би аз съм сбъркана нещо... Rolling Eyes
На мен не ми минават подобни. Ужас! Сигурно съм се побъркала?!

# 101

Stop
....

Може би аз съм сбъркана нещо... Rolling Eyes
На мен не ми минават подобни. Ужас! Сигурно съм се побъркала?!

Или се правиш на интересна или наистина си се побъркала.  Wink

# 102
  • София
Не съм по номерцата аз, ама сигурно ги правя по-скоро несъзнателно.
Комплименти ми се случва да правя, но само ако наистина го мисля. Но това го правя и със приятелките си - всеки обича да бъде изчеткан и да чуе добра дума - защо да не му направиш удоволствие.

# 103
Е чак такова четкане не върви малко. Но ако се направиш на заинтересована, слушаш какво говори за себе си, поддържаш разговора, показваш чувство за хумор, съчетано с гледане право в очите... може пък да ти върже  Wink

# 104
Моля, авторката да си каже триковете, че не е честно така, благодаря!
Копнея да съм честна,обаче никоя преди мен не сподели нещо конкретно.Идеята ми беше,да се вмъкна незабележимо и между другото.А сега?Ще изпъкна като мокра фланелка.Нямам шанс,а можех да съм с едни гърди напред.

Общи условия

Активация на акаунт