Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се празнува "Денят на жената" или "Денят на майката" в Южна Африка?
Кога е най-доброто време за посещение на Южна Африка?
Какви са впечатленията от образователната система, медицинските услуги и ежедневието в Южна Африка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се празнува "Денят на жената" или "Денят на майката" в Южна Африка?
-
Кога е най-доброто време за посещение на Южна Африка?
-
Какви са впечатленията от образователната система, медицинските услуги и ежедневието в Южна Африка?
-
Какво е мнението за Кейптаун като красиво място за посещение?
-
Каква е общата атмосфера и мнението за живота в Южна Африка, особено в Южноафриканската република?
Дано да се оправи, на никому не желая такава коварна болест.
хе хе, че мъжът дежури тази нощ с хранен на бебо.

Ей как не можах да я намеря тази гад
, поне него да го заглуша, ама не. Не знам при вас дали ги има тези щурци, огромно, тлъсти и черни и толкова силно свири че направо и в съня си го чувам. Всяко лято ми влиза в къщи поне по един, но къде се замаскирват не знам, обаче нямат откриване. Та от 6 съм на крак тази сутрин че то не се издържа
Докато дойда , да не падне под нулата в моя чест, че ще се превърна в сталактит направо. Вчера при нас беше 21 градуса, вятър, умряхме от студ, след това климатикът в киното ни довърши и на връщане парното в колата беше на макс. 

и до нови срещи.Очакваме по-активно включване след празниците

Ако не бързате ще се поразровя из нета. Сега поне време имам.
Бяха отишли там да карат празниците .