Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се празнува "Денят на жената" или "Денят на майката" в Южна Африка?
Кога е най-доброто време за посещение на Южна Африка?
Какви са впечатленията от образователната система, медицинските услуги и ежедневието в Южна Африка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се празнува "Денят на жената" или "Денят на майката" в Южна Африка?
-
Кога е най-доброто време за посещение на Южна Африка?
-
Какви са впечатленията от образователната система, медицинските услуги и ежедневието в Южна Африка?
-
Какво е мнението за Кейптаун като красиво място за посещение?
-
Каква е общата атмосфера и мнението за живота в Южна Африка, особено в Южноафриканската република?

Знам, че през нашето лято при вас е зима, но все пак от юли до септември кой е по-благоприятния месец за посещение? И друго, което ми е любопитно: кога предпочитат да си вземат годишната отпуска хората там, през вашето лято или зима, когато може да се замине на топло? 

, зависи и от домакините ми и техните планове. Началото на септември не е никак лоша идея, тъкмо тук ще е Рамадан, аз ще правя 40 живот и здраве и нали не се празнува, ще избягам.
Ще видим как ще го измислим, мен пътуване не ме плаши, но за първи път съм лееко притеснена, след всичко прочетено и споделено. В една друга тема, момичетата бяха споделили, че се краде много, едва ли не те проследяват от летището и те "разтоварват" от багажа пред хотела? А как са летищата? Краде ли се от куфари, багаж , фино като нашите митничари преди и не дотолкова?