Декември 98

• 12 597
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Цвети, пИши ме и мен у онзи списък! Ами сигурни ли сте за срещата, щото нали сега има повечко почивни дни? Да не зачезнат всички? Иначе говорих и с Ябълката, тя също ще дойде, ако не заминават някъде...

# 166
Нети, честит рожден ден, да си жива и здрава, мъжете само да те радват, много любов и всичко най  Hug

Голям чат заформихте тук. Викам другата тема да пуснем анкета за и против детските ясли и гради  Mr. Green

Валка, браво на теб бе, толкова рано видяхте пола. Аз на 5-ти съм на ФМ и се надявам тогава да го видя.

А сега ето списъка до момента:
Аз
Нони
Скорпи
Катето с мъжа си
Льонката
Алекс
Вещичка
Китче
Гери
Зелена Ябълка

Не смятам, че почивните дни ще ни пречат, явно никой няма да пътува на някъде Simple Smile Пък и то в това време...дано се оправи.
Даркиния Фил си е вече в къщи, ама ще чакаме тя да пише подробности.

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 17:32 от Tsvetito

# 167
Валката, май съм пропуснала да ти пожелая лека и безпроблеммна бременност и едно здраво бебишорче! newsm30 Желая ти само радости и щастие!!!
Същото пожелавам и на Цвети!
На мама Яни да са и живи и здрави дечицата! Страхотни торти правиш ей!

# 168
Привет дорогие  Hug

Благодаря за позитивната енергия и на всички ,които ни подкрепиха и ми писаха  Hug извинявайте ,че не ви отговорих , но ми бяха ограничени изходящите  Embarassed

Та нашия ларингит се оказа бронхопневмония и отивайки на преглед ни прибраха веднага в отделението и сложиха Фил на инжекции. Температурата я овладяхме на 2-я ден и днес вече ни спряха АБ-а и ни пуснаха да си се долекуваме у дома. Стреса за детето беше голям ,защото всяка сутрин в 6.00 нахълтваше "онова"  Mr. Green  с бялата манта ,събуждаше го и му забиваше дебелата игла в нежното краче ... вечер пак ... три пъти дневно пак нахълтваше с инхалатора и го щипеше да реве за да може да си вдиша лекарствата ... и пак три пъти дневно идваше да му излива в гърлото чашка бъркоч-сироп  Mr. Green Надявам се скоро да го преживее и да забрави ,че много бълнува и вика не-не-не на сън. Това е на кратко от нас. Още веднъж благодаря на всички за стиснатите палци и подкрепата.

Неткеnewsm59  bigdance2  Gift и весело изкарване на празника  Hug

# 169
дари, много мъчно ми стана за фил
дано бързо забрави милото и да не се случва отново

# 170
Дари,дано бързо да забрави кошмара малкия Фил и никога,ама никога повече да не влизате в болница!

# 171
Дари, чудесно е, че сте си у дома. Много, много бързо да се оправите и никакви болести! Още по-малко болници!!! Hug

# 172
Дарка, дано бързо отминат лошите ви спомени и вече никога да не влизате в болница! Много здраве и спокойни дни за малкия герой!

# 173
  • СОФИЯ
Дари радвам се,че сте си у дома. Hug
И ние ходихме на пързалка в събота. Mr. Green....жИстоко беше просто за децата.Ама не на ски,а тук в квартала в парка. Laughing Снега паднал и едно чисто и хубаво. Разбира се има и продължение историята.Марти се сдоби със сополи. Rolling Eyes
 А за Анеис и тя нещо незнае от кога да ги пуска...Някъде пише след 2 м.,някъде след 1 г......Това са нейни думи:

Ема не я пускам на градина заради брат й и жестоката диария която направи. Поне още 2 месеца ще е в къщи, после ще говоря с лекар и ако каже че всичко е наред с Орлин я пращаме в градината.

А като кача снимки и клип ще ви пусна линк да ги видите моите мъже.И от куртоазия да кажете колко са прекрасни Mr. Green
Ще ми бъде изключително приятно! Mr. Green

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА  GOLDEN ROSE !
 Да е здрава,винаги обичана и много щастлива!

Мамо Яни  Hug Поздравления за тортата!  bouquet За децата...ти си знаеш  Heart Eyes

# 174
  • София
Галчо, прекрасни са  Mr. Green

Дареееее, много много мъчно ми стана за Филка, като прочетох какви ужасии преживяхте. Представям си какъв стрес... горкинкия хубавец сладък. А "онова" ама точно като "онова" си го представих... мъчители гадни... ще ми бодат сладкия пич, че и ще щипят. Ох, цункай го силно, ама много силно специално от мен. А моя Филип му праща една идиотска усмивка тип хилеж  Laughing

И новото, което мама го научи да казва е "кака ака"  Mr. Green Много е яко  Mr. Green

# 175
Даренце, много се радвам, че сте си в къщи вече, милата душица златна, колко са го измъчили горкото, но ще мине и замине, ще забрави бързо, много целувки и от нас с Денис  bouquet

# 176
  • Варна
Браво на малкия голям Фил! Жалко, че му се наложи така да възмъжава, но важното е че вече е по-добре! Много целувки от нас с Марта и дано бързо му минат кошмарите! Hug
Розичке, честит рожден ден, мила! Желая ти здраве и любов, а когато решите и една сестричка, за която да се грижи Миташки!   bouquet

# 177
Еее, Дарке, олекна ни на всички на душите! Дано бързо да ги забрави Филип тия преживявания!

# 178
# 179
  • София
Максиииииииииии
честита да си пък!
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт