Декември 98

• 12 585
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
Омммммммммммммммммммм...  Mr. Green

# 211
  • София
A така  Mr. Green

# 212
# 213
  • Габрово
Дари, прегръдки за теб и Фил  Hug

Хубаво си бях решила аз да не пиша вече в темите ви, ама се изкуших пак.
Отдавна тук не цари приятната атмосфера която беше в началото, когато бременеехме. Явно покрай децата някой са се поизнервили, не знам, но затова и някой мами не пишат вече тук, точно заради разни дребни забележки (не говоря наизуст, но умишлено не споменавам имена)
Тук сте си заформили някаква групичка в чата и си се поддържате в изказванията и във всичко и не че има лошо, но аз съм си свободен електрон и нито имам желание да съм част от вашата групичка, нито ми пука дали ме харесвате. Имам си любимки тук и заради тях ще надничам в албумчетата и ще им чета публикациите.
Останете си със здраве и сега можете спокойно и мен да ме оплюете.

# 214
  • СОФИЯ
Привет!
Вещи благодаря за кафето.
Много благодаря за хубавите думи на всички! Hug

xixi при нас отбиването стана много лесно.Преди 2 м. си мислех,че ще суче до първи клас  Mr. GreenНо от 5 дни не е сукал.И това е края.Преди месец купих Нестле Джуниър.Големия ми син беше решил,че щом я рекламират по ТВ тази храна,трябва да се купи за Марти.Та купих и започнах да давам сутрин от нея,вечер кисело мляко и така.Той почна да суче само вечер като заспива,но постепенно се научи да заспива сам/без моите гърди  Mr. Green /. Аз мислех да кърмя до март и тогава да го разходя за няколко дни при баба му на Видин.Но той ми е разумен и сам си го реши Mr. Green
Успех на вас! Peace

# 215
Вал  Hug

Такаммммм ... след релакса да споделя и аз ... ама изобщо не ми пука кой ще пише и кой не във форума. В крайна сметка всеки е свободен да си изкаже мнението ако желае и както желае. Аз нямам намерение да ви лиша от присъствието си  Crossing Arms пък. Който ме уважава ще си комуникира с мен независимо дали сме на едно мнение или не, нали така ... да, разбира се. Аз не мисля ,че се числя към някаква групичка , просто си имам приятелки с които поддържам повече връзка и тук и в скайп и с това на никого не пречим , напротив.

По темата за грамотността , наистина е дразнещо понякога да видиш грамотни майки да правят елементарни грешки и да ги повтарят всеки път. На всеки се случва да греши , но при някой е перманентно.  Но уви , в крайна сметка проблема си е техен, а не мой.

За детските градини , всеки решава сам ... моето дете ще ходи, независимо дали има или няма бацили, като се разболее (да не дава господ никому) ще си седи вкъщи , но през другото време ще си ходи. Образованието което ще получи там в заниманията и игрите с другите деца не може да се сравнява по никакъв начин с това ,което мога да му дам вкъщи.

Това е моето мнение по двата въпроса.

Желая здраве на всички дечица  Heart Eyes

# 216
Пипилотак, да напрегръщаш милото Криси! Бързо да оздравява детенцето!

Свещичке, много, ама много добре си се изказала! Не го копирам, за да му изръкопляскам на твоето изказване, щото е много дълго, да не хабим място. Обаче е много на място, тъй да знаеш!

Момичета, не съм била тук от началото и не знам каква другарска атмосфера е царяла, обаче и сега за мен е приятно и полезно да си лафим в темичките, а каквото ме подразни, просто не си го слагам на сърце и туй то. Всичките мами, които видях на ЧРД-то бяха симпатични и се надявам в събота пак да се видим, да се подразним на живо Simple Smile

xixi (как се произнасяш бе, ксикси или хихи), ето и нашето отбиване: започнах едно по едно да елиминирам кърменията, като същевременно подготвях почвата за АМ, щото те кърмените са гяволи и АМ-то не го уважават хич. Давах й сутрин по малко с лъжичка, да свикне с вкуса. Постепенно въведох и вечеря преди последното кърмене. После го махнах и започнах да й давам 1 чай спеди лягане вечерята и след къпането - АМ. Лека-полека взе да го пие. Последно ми остана едно нощно кърмене, дадох няколко нощи АМ и тя взе и да не се буди. Та така... Пробвай, не е толкова страшно, малко се проточва работата, ама става. Постепенното отбиване също е по-добро за теб, така ще ти спре кърмата сама и няма да взимаш лекарства.

Маленуш, ти ли беше питала за някаква лекарка? Питай в здравния справочник, там все ще знаят.

# 217
  • София
Отчитам се- не ми е никак смешно, ама никак  Joy
Галчо, аз пък ви обичам безпрекъснато повече  Heart Eyes
Китче, питах, но и там нищо, а проблема е много сериозен...
Вещ, да дойда да ти стана помощничка, м?
гледам, че не може да се намери готина,
а аз съм точно такава  #Silly

# 218
Добре дошла ,Елмайра. Може да се представиш ,ако искаш. Или наминаваш само да издириш накой нов правописен бисер за темата в клюкарника  Mr. Green тук има много , но гледам си си набелязала само Малка мама за сега.

# 219
Е хайде - и аз в кюпа.
Първо - Скорпи не харесвам изкривяването на българския език и неговото превземане от неприятния компютърен такъв - за което съм съгласна с теб. НО мисля, че има и много по - добър и човешки начин да си изразя мнението - не е необходимо да бъде грубо и сякаш се заяждам. Малка мама е една много смела жена, според мен и предполагам, че просто не се е замислила, колко се изкривява речта ни с тези знаци в нея.
За правописните грешки - аз лично имам някакъв речеви проблем и много често не различавам " О " от " У " и ги пиша както дойде - срам не срам - това е.
Валка - съгласна съм с теб, че добрият тон понякога се губи в темата ни, но истината е, че децата ни пораснаха и обикновените " отчети " вече не вършат работа.
По въпросът с яслите и градините - никой не може да даде гаранция - кое как ще стане. Големият ми син, който е на 3г. - ходи на ясла от 1г. и не е боледувал нито веднъж. Знае много песнички и стихчета. Определено се влияе от другите деца и ги имитира, както и те него предполагам. Един единствен път се е разболявал през тази 1 година и то прихвана от малкия, който пък се зарази предполагам в градинката - така, че опити различни изводи много.
Много уважавам всички Вас - които защитавате и изказвате свободно мнението си тук. Няма да Ви изброявам поименно-защото сте много и от двата фронта.

Хiхi - при нас отбиването стана още по - лесно и от Галчо дори. Просто намалих кърменията до едно на ден, а после започнах да му давам друга храна и да си дояжда с кърмене. А накрая спрях и да му давам да си дояжда. Тъй като всеки път той изцокваше все по - малко и по - малко когато спрях да му давам да суче гърдите ми естествено спряха - без да се напрягат и да ме болят.

Целувки от нас за всички вас и помнете, че МНОГО ВИ се радвам.
И да Ви се похваля,че ние се храним така - със зверско настървление.

# 220
Уууууу ма вещицо , какво дълго и сложно си го написала , чак свят ми се изви докат те прочета , да не говорим  че докато стигнах до края забравих началото ... нищо  ,че на кирилица пишеш Joy

На мен па ми дреме на шмайзера , дали някой ще пише , или ще се фръцка и ще тряска вратата , дали му харесва да пише тук или дали аз му харесвам ..Все пак това е свободно, фрии интернет пространство и всеки има право да пише или дори да не пише , когато му е кеф , също така има право да пише ако ще и на занзибарски ( макар , че е в разрез с правилата на форума , но все пак може да опита)  друг е проблема , че аз освен кирилик , друго не чета .Така , че избора дали ще чета или не , пак си остава мой.

elmaira ти нещо няма ли да кажеш или само табелката си влязла да поразмахаш..щот ако има нещо , което ме дразни повече от писането неграмотно ,е липсата на писане изобщо.Оставам с впечатление  че въпросния няма какво да каже,което според моите разбирания моментално прави поста му повече от излишен.Имаше още една такава особа преди време дето много обичаше да развява помпони и знаменца в невъзможноста си да се изкаже смислено...

И пожеже специално около малка мама се завъртя разговора , само ще вметна , че нейното писане с цифрички изобщо не ми пречи, тя е достатъчно положителна личност  за да ги преглътна или най-малкото да не им обръщам  внимание.
А и на фона на къде по-голяма неграмотност, подплатена и с високо самочувствие , тези цифрички направо са ми симпатични.

Валко, тук свободни електрони колкото искаш ,не си единствена .Повечето тук са уникални , така , че определено не си сама. А колкото до атмосферата , е въпрос на лично виждане и гледна точка , на мен и до ден днешен ми е приятно да пиша тук и атмосферата ми харесва дори повече от началото.А и както вече споменах всеки има право на избор , тук никой не държим на сила .Ако ти харесва влизай чат пат да си разходиш новото аватарче , и да споделяш с нас , ако ли не  следващия път внимавай с изкушенията Wink

Иве Hug

И още веднъж благодаря за поздравите  bouquet

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 13:08 от Mаxi

# 221
Маленуш - верно това го забравих.
Щях да те питам питахте ли в самия Майчин дом - на информация - аз обикновено така успявам да намеря някой " изчезнал ".
Ако успеете пиши моля.

# 222
  • София
А сега не ми пипайте Елмайра понеже хареса постинга ми.  Crossing Arms

Мушеее, ела, ще те зарина с пари - цели 200лв ще плащам  Joy Joy Joy

А моето отбиване не протича още като такова, защото онова нящо, дет' го родих, не се наяжда с нищо, с което уж трябва да се наяжда, и си иска цица. Кърмя го уж за лека нощ, като преди това вечеря с манджа, ама не ще без цица да си ляга. Ако не я извадя от блузата почва да се чуди и да ме оглежда по врата с един безумен поглед, понеже знае, че някъде там виси тая работа, откъдето пие мляко. Mr. Green  Ама и това не му стига, по нощите все още иска да цока, б*х ма*му.

# 223
Вещерице - като те знам с какви голи краставици с големи семки го храниш детето - как да му стига.
Нашият е ненаситен - я го виж горе каква уста е отворил, но като си хапне 200 - 220гр. мусакица, или пък телешко със спанак и знаеш ли как си спи до сутринта. А преди се будеше хайвана в 5 да закусва.
Вече повече от месец е на стабилна вечеря от нашата храна и си спи до 8.30 най - малко.

# 224
А сега не ми пипайте Елмайра понеже хареса постинга ми.  Crossing Arms

Мушеее, ела, ще те зарина с пари - цели 200лв ще плащам  Joy Joy Joy

Елмайрата си я задръж , няма да ти я пипаме щом искаш ... води си я където пишеш да ти размахва табелки след постингите  Mr. Green

Ама тия 200 на седмица или на час са ... да взема и аз да дойда а? Аз съм по-готина  Nerd

Общи условия

Активация на акаунт