Декември 98

• 12 584
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Вещ, идеално  Mr. Green Като сложим и бонуса по оправяне на моята коса
ще ударя 400-500 + 240 майчинство, ехеееее  Whistling
Живот ли бе - да го опишеш

ПаломаHeart Eyes заради голямото сърце, което имаш   bouquet

# 226
Аз се чудя Валката що пише от дъжд на вятър, а то какво било.
Абе ние пак на късен етап взехме да спорим, ами в отчетните за августунките, че те още дек месец се изполараха, а се бяха събрали от месец. Ужас. Аз затова и не ги чета и не пиша особенно там, много еднообразно ми се струва, все едно и също по 1000 пъти. Затова си пиша тук, по интересно ми е, макар, че ако няма нещо за което да се хванем е малко скучно, но пък като намерим темата и вижте как се пише ли пише  Grinning
И аз понеже по принцип обичам да споря, ама то тук не са точно спорове, та ми е изключително интересно да ви чета мненията. И смятам, че всеки си има мнение, а не е породено от мнението на другарчето  Peace Пък и с приятели е най-приятно да спориш  Simple Smile

А болните дечица да се оправят бързо, че времето започва да се оправя и ще започнат разходките.

# 227
  • СОФИЯ
Ееееееее, какво пък не и харесват на нашата тема някои особи!?Я колко е забавно тук Mr. Green
И да си знаете аз си Ви харесвам и без вас не мога. Hug
Ако случайно зачезна ще знаете,че мъжа ми е спрял интернета,а не че съм ви напуснала Mr. Green

На Палома лакомника много ми хареса Heart Eyes Да е жив и здрав и все така да се храни Hug

# 228
elmaira ти нещо няма ли да кажеш или само табелката си влязла да поразмахаш..щот ако има нещо , което ме дразни повече от писането неграмотно ,е липсата на писане изобщо.Оставам с впечатление  че въпросния няма какво да каже,което според моите разбирания моментално прави поста му повече от излишен.Имаше още една такава особа преди време дето много обичаше да развява помпони и знаменца в невъзможноста си да се изкаже смислено...
Поименно драга,поименно Mr. Green

# 229
elmaira ти нещо няма ли да кажеш или само табелката си влязла да поразмахаш..щот ако има нещо , което ме дразни повече от писането неграмотно ,е липсата на писане изобщо.Оставам с впечатление  че въпросния няма какво да каже,което според моите разбирания моментално прави поста му повече от излишен.Имаше още една такава особа преди време дето много обичаше да развява помпони и знаменца в невъзможноста си да се изкаже смислено...
Joy Joy Joy и аз в първия момент не се сетих , ама сега вече знам за кого иде реч  Whistling

# 230
  • СОФИЯ
Ах,че хубаво ми стана тука....
Как да ходя да пържа лука?
Май ще хапват сандвичи децата
като  клюката е яка.

Е как да не ви обичам,като от вас се научих и стихове да пиша  Mr. Green
Такава муза сте ми Laughing

# 231
  • София
Joy Joy Joy и аз в първия момент не се сетих , ама сега вече знам за кого иде реч  Whistling
а пък аз не се сещам  newsm78 Бързо казвайте, че фризьорската ми душа клюкарска не издържа  Mr. Green

Палома, краставиците са само за снимка, иначе набива разни храни, ама на мама цицата е най-сладка Mr. Green ...бащичко  Mr. Green

Даро, ма ела, ма Даро. Двеста ... двеста... - кой ти ги дава?  Mr. Green Пък и вярно отбеляза Мушка бонуса по оправянето на косата  Whistling

# 232
а пък аз не се сещам  newsm78 Бързо казвайте, че фризьорската ми душа клюкарска не издържа  Mr. Green
Как да се сетиш като личността вече избягва да пише тука, даже и табелки и помпони не размахва вече ...   Whistling

Гале  Heart Eyes стопли ми душата с тия рими  Hug

# 233
Ех,да му се невиди сега няма да мога да спя тази нощ от вас Rolling Eyes.
Даринкооооооооо,изпей, моля, таз особа коя е(ако толкова не щеш да й дадеш гласност може и на лс Whistling)

# 234
  • София
Даринкооооооооо,изпей, моля, таз особа коя е(ако толкова не щеш да й дадеш гласност може и на лс Whistling)

Именно!  Whistling

# 235

Именно!  Whistling

Joy Joy Joy Ей че любопитни веееееееееее

# 236
Както казва Алф:"Любопитството уби котката". Wink

# 237
  • София
Ама ей, жива съм, жива...  Mr. Green

# 238
говоря примерно Joy Joy Joy

Галчо,запържи ли лука?

# 239
Тази Дарка бееее - в нея ни беше надеждата да води статистиката - нали е подробна, а Тя моля ти се се ската и изчезна на някъде. Да не споменавам, че все скришум се промъква  smile3534

А то Галчо ние сме си истински музи - я ни виж какви сме красотни само, еле аз. Напълно изкуфяла от бременеене и кърмене, но затова пък най - щастливата от всички майки на света.
Да не се засегнете Ей - нали знаете - присъстващите винаги правят изключение.

Общи условия

Активация на акаунт