Декември 98

• 12 579
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Вашата пак лесна  Joy
ами аз дори и като не се замислям да тръгвам на работа
ще има все повече да се видиотявам  #Silly

# 241
Вашата пак лесна  Joy
ами аз дори и като не се замислям да тръгвам на работа
ще има все повече да се видиотявам  #Silly
Ама ти и повече ли можеш  Mr. Green

# 242
УУУ къде е Тя - има много да ме гони. Мисля си, че още мноооого може.
Муш - Споко.
То аз от 4г. почти съм си у нас, а поне още 1,5г. не мисля да хващам сериозна работа - представете си само какви висоти ще постигна.
Накрая ако мога да си пиша името ще е добре. Но пък децата ми ще са прекрасни, добре възпитани и отгледани с много либоф - та те ще ми го пишат. Mr. Green

Я - Шишкова - Къде се губиш бре жена? И ти ли си в групата на сърдитите?

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 16:05 от paloma_x

# 243
Ееее, пак ме издебна....не че се крия

Не пиша, щот няма какво да кажа, а и напоследък такъв мързел ме е налегнал. Пролетна умора ли е, що ли е newsm78? Но много стриктно ви следя Naughty

Викито си расте и хубавее, дет' се вика. Най-после почна и на нас да ни расте коса newsm44 #Silly. Скорпи, как е при вас положението, че нали май само ние бяхме закъсалите за косица Joy Да нацелуваш адашката от нас Hug

Да кажа и аз, че всичките ни дечица са прекрасни.
Болничките да оздравяват.
И по въпроса с градините - аз съм категорично ЗА и с двете ръце.  Ако можеше, още сега бих пуснала Виктория. В нас полудяваме и двете!!! Колкото до болестите, какво да ви кажа, тя като беше на 4 месеца, прихвана отнякъде стомашна инфекция. По големите гергьовденски празници, когато нищо и никой не работеше, тя ми беше с Т 39,4, та съм викала и Бърза помощ. А нали уж всичко ми беше стерилно!!!!! та изобщо не се заблуждавам, че ако си е в нас, ще е предпазена от вирусите и бацилите!!!!

Пожелавам на всички приятен следобед  bouquet

# 244
Ей, клюкарки ниедни, спамърки безподобни Joy

# 245
Ей, клюкарки ниедни, спамърки безподобни Joy

Ти наспа ли се ве ... а добро утро  Mr. Green

# 246
ДУ ми ...спала не спала съм на линия вече Heart Eyes
Поздрав за всички пишещи и обичащи темата ни http://www.youtube.com/watch?v=431sSy7nL40
Едно хитче от преди 32 гОдини по същото време Mr. Green

# 247
  • Бургас
Pipilotak, xixi, Hug

Вещ и Макси,  както винаги на място. Peace

Галчо, стопли ми душата, да знайш! Целувки на твоите юнаци! Hug

Я, имало и недоволни в нашата тема. Що ли? На когото не му харесва, да не чете. Mr. Green Just joking! Аз съм доволна, има смях, спор и рими дори. Hug

Anaise, бих ти се извинила, ако съм те засегнала с моето мнение.  Hug Понякога обаче трябва да се вгледаш повече в себе си, за да приемеш и чуждото мнение, от една страна. От друга, не  само това, което казваш, а начинът, по-който се изказваш са важни в комуникацията.  Peace

Като съм почнала да сея разни мисли, да продължа.

Тук никой никого не е обиждал по възраст.
За "4" и "6" в българската реч,  newsm34, най-малкото, защото се обезсмисля от факта, че е ненужно.  Mr. Green

Макси, тенкю за поздрава!

Ето един и от мен

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 20:51 от bissera

# 248
Искам да благодаря за добрите съвети относно отбиването.
И аз имам същия проблем като вещичка.За вечеря си хапваме добре манджичка,но като дойде време за сън не се отлепва от полите ми и докато не стане на нейната няма никакво заспиване.А понякога през деня сама си ми вдига блузата  и се облизва сладко сладко.Така,че мисля,когато мъжа ми се върне той да се захване с процедурите вечер(къпане,обличане и слагане в кревата).По този начин(надявам се) няма да се сеща и за цица.А АМ не иска и да го види,камо ли да го пие.Но все пак аз съм тъпа и упорита и мисля да продължавам да настоявам.
А относно детските градини-и аз глаувам с двете ръце твърдо ЗА.Както повечето от майките(няма да ги изброявам) са на мнение,така и аз че каквото може да се науче в детските градини никой не може да му го даде в къщи.А пък и е добре за социалният  живот на детето,няма да му е излишен малко повечко контанкт с дечица на неговата възраст,дори и това да коства някой друг вирус.А пък пои-този начин детето си изгражда по силен имунитет.Вярно,че никоя майка не иска детето му да е болно,но какво да се прави и през това трябва да се мине.
Аз лично много си обичам нашият форум и всички майчета,независимо какво настроение цари в него.За всяка една милея и за всяка една знам по-малко,което ми е достатъчно за да ви обичам всички.Не пиша често,защото нямам много за писане а и не разполагам с много време,но когато имам време ми доставя удоволствие да ви чета(една по една)

# 249
Случайно някоя от вас да няма преведено майчинство за януари,или някоя от вас да знае защо.Мене ме бавят почти цял месец и много ме яд.Добре ,че си проверявам сметката он-лайн.

# 250
  • Бургас
На мен ми го преведоха, по-добре се обади да питаш, може и да бъдат така любезни  Mr. Green да ти кажат. Вече би трябвало да си го получила. Hug
Малко спам  Simple Smile Писах ти на Скайпа.

# 251
Имат нова програма за болничните от 01.01.2009г. /респективно майчинството/ и до скоро не бяха пипали нищо. Аз все още нямам превод на половин майчинство за януари, но се надявам до края на седмицата да сколасат и да ми го преведат...та това е причината Peace

# 252
Мдаааааа...
Имаше едно време една постановка по известен разказ на Добри Войников - "Криворазбраната цивилизация", ама дет се вика тоя филм вече сме го гледалЕ!
Та тая "комедия" всъщност е драма за подменената индентичност...
И то не толкова щото някой нещо бил криворазбрал, колкото това, че някой разбрал, недоразбрал е крив на другите...  ooooh!
Кой разбрал - разбрал де, кой не - да се връща и да си доучва в основното!
Па тия дето спират да пишат, да пият по една студена вода и да не мрънкят много, много...

п.п. Това пък е само за определени хора от тази отчетна тема, които знаят кои са, що са..
Не става аркадашлари само когато на вас ви изнася да сте добри с всички, па в друг момент - лошави.. Ама нейсе.. И те ще се оправят в един момент.. Кат започнат да не ги наричат аркадашлари, може и да се усетят..

А това е специално за Хомяк, щото ми е близка по сърце - съжалявам, че си разочарована, защото не съм искала нито да обидя някой, нито да натрапвам мнение, нито да задължавам към нещо.. Помолих, обосновах се и визирах тинейджърските чатове, не за да уязвя с възрастта някого, а по-скоро наблягах на вида на чата - пълен с латиница и цифрички.. И аз като тинейджър съм започнала да чатя - знам какво е.. Минала съм по тоя път.. Ама съм се поправила, защото съм осъзнала, че за мен като българка, писането на кирилица е синовен дълг!

Иве,  Hug

Забравих!  Шишкова, тия дни се бях сетила за теб и се чудех що се губиш!?!?
Как е сладуната?  Heart Eyes
Браво за косата.. И на нас ни растат някакви пършиви кечета отзад и прилича на Трифон Иванов в младежките му години..  Mr. Green
Но поне има некъв шанс да се класира при оная със свещичките..  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 22:26 от ПуШиЛиСт

# 253
  • София
Пък аз да ви кажа, че ще Умра от яд, че не съм знаела за този сайт по-рано  smile3515 smile3511
http://www.amazon.co.uk/Shoes-Accessories/s/qid=1235593138/ref=s … e-bin%3A363840011

Я разгледайте обувките, после минете и на др. работи, та да видите какво е по-важното в живота  Mr. Green

# 254
Вещоооооооооооооооо ... скрий се с тия работи ве .... аман вече , хората майчинството не са си взели ти ги водиш към грях ... да харчат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт