Декември 98

• 12 572
  • 307
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден на принцеса Ния, много усмивки, хубави емоции и всички желания да й се сбъднат  Hug

Макси, честит ти рожденник, много да го радвате и слушате Simple Smile

Много ми е калпав нета днес, направо ме побърка.
Венчо, не се шашкай, може да не е това, а ако е, дано го изкара леко  Peace

# 46
Невенчо, мерси за предупреждението! Ама как така ще хване рубеола, като е ваксиниран, бе?... Дано да отниме бързо, каквото и да е!

# 47
  • СОФИЯ
Венчо дано оздравеете бързо и леко! Praynig
Даринкееееее моме Убава,аз не съм родена на 13,ама на 13 се залюбихме с мъжа ми.Ама май не бе петък. newsm78 Още се обичаме  Joy

# 48
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА НИЯ! Hug
Желая й от сърце здраве, щастливо детство и много късмет!

Максуно, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И У ВАС! Hug Здраве, щастие и любов! Heart Eyes

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ НА МАКСИ И БАБА ТОНКА! ДА ИМ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! nbirthday
 Болните дечица да оздравяват бързо, а здравичките да се пазят!
 Моите сладури са мнооого кисели тези дни, предполагам от зъбките и дано скоро да отмине.

# 50
Благодаря на тези от вас , които уважиха празника на моето пиУе от мое и от негово име  Heart Eyes

За вас по едно от питието на рожденика:

Даринко, Стойчето винаги е твърдял , че на този ден много му върви и обича фаталните петъци.Освен това 13 му е и любимо число.Иначе аз лично нямам нищо против тези дни и ги приемам съвсем нормално , като всеки друг ден .

# 51
И аз нямам проблем с 13 петък , ама ми стана ей така любопитно ... благодаря ,че сподели.  Grinning

Ма както не веднъж съм ти казвала , твоичкия хич не знае какво да пие ,милия  Mr. Green веднага го уважавам с едно малко.

# 52
  • Sofia
Честит Рожден ден на голямата Ния Тонкина. Да бъде много здрава, щастлива и винаги обичана (да внимава онзи там)

Бабче ,

Макси, честит Рожден ден и на бат Стойчо!  Гледам, събрал е вече подаръците и няма с какво да го изненадам, ма така е като идвам последна. Ай, малко сеЖук за Вискито от нас

Бе то май с ядки върви Вискито, ма аз като не пиа такова и няблягам на сежука  Blush

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 23:08 от Shantal

# 53
  • София
И аз сежука маам  Mr. Green А ти не спами по и-бейските теми, че правя първи крачки  Joy

Невенче, най-вероятно е фалшива тревога при вас  Hug

# 54
Честит празник на всички, много любов и прекрасни моменти с любимите   bouquet
Невенче, дано е фалшива тревога, стискам палци да е добре малчо  bouquet

# 55
  • Sofia
Добро утро!

Честит празника на всички  Hug

И за тези, които уважават повече другия празник  Wink   

Вещ hahaha  Heart Eyes

# 56
  • Бургас
Честит празник на всички, които празнуват! Да се чувства всеки поздравен, празнуващите двата празника или поотделно!

Шантал, тенкю за кафенцето.  HugОще не съм пила, защото сега ставаме.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 12:59 от bissera

# 57
Аз като влИбена жена и винолюбец благодаря за честитките Simple Smile

И честито на колегите!!!

# 58
всички да се чувстват поздравени

май наистина фалшива тревога, защото няма помен от пъпчици днес, не ми се вярва така бързо да минат, ако е рубеола. пък и без температура и други признаци, и уж само уголемени възли. явно тая лекарка си търсеше какво да диагностицира и това беше лесна диагноза
няма да давам хистамин за всеки случай и допир с деца 1 седмица де

# 59
Днес кафето е от мен...

А за тези който са препили снощи...да се освежат

Невенчо, радвам се за Никола, само така Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт