Детска млечна кухня - Бургас

• 116 291
  • 591
  •   1
Отговори
# 180
благодаря ви момичета  Hug

на ул.Странджа е пункта който ми е най-близо Peace

# 181
  • burgas
здравейте сега се включвам в темата аз взимам от лазур на сина ми манджата за сега съм доволна като изключим някой подробности например люспите от домати и чушки,еднообразието на менюто .а бе супите от водни взеха да ги посгъстяват май. това телешко  варено е отвратително ,както и сирената каша. имаче всичко друго е добре .каква е разликата между сините и червените купони? newsm78 newsm78 искам освен това да взимам и за събота храна как да стане?

# 182
  • Бургас
Здравейте, момичета!
И ние се записваме в клуба "Детска млечна кухня". Имам един малко тъп въпрос, но нещо не ми се изясни, а и забравих да питам лелчето, което раздава храната. Вчера си заверих първия купон и ми казаха, че с него ще си взема кухнята на 1ви. Значи ли това, че за да взема кухня на 2ри, трябва да заверя купон на 29, за 3ти на 30 и т.н.?
И още един въпрос: Някой, който скоро се е записвал, по колко буркана ви поискаха от вид?
P.S. Нашето лелче е много мило. Попита ме къде живея, че ако закъснея да си взема кухнята ди мине да ми я остави. Даже като заверявах купончето ми предложи да взема някаква останала храна, да я пробвало детето. Heart Eyes

# 183
Здравейте, момичета!
И ние се записваме в клуба "Детска млечна кухня". Имам един малко тъп въпрос, но нещо не ми се изясни, а и забравих да питам лелчето, което раздава храната. Вчера си заверих първия купон и ми казаха, че с него ще си взема кухнята на 1ви. Значи ли това, че за да взема кухня на 2ри, трябва да заверя купон на 29, за 3ти на 30 и т.н.?
И още един въпрос: Някой, който скоро се е записвал, по колко буркана ви поискаха от вид?

На практика два поредни дни само заверяваш, и след това вече всеки път взимаш, и заверяваш за след 2 дена.За бурканите-поискаха ни по 4 от двата вида.

И мен ме интересува може ли да се взима и за събота?И ако да, как-в сряда заверяваме по 2 купона ли?

# 184
  • Бургас
В събота и неделя ДК не работи, както и на всички официални празници.

И аз имам въпрос, местим се от един квартал в друг, някой знае ли как става смяната на пункта за вземане?
Има ли някакви правила, трябва ли отново да нося буркани? Ако съм заверила в един квартал, не мога да взема храната в друг, нали така?  Embarassed

Моля майчетата в Лазур за помощ, бихте ли ми обяснили къде има ДК там?

П.П.: Видях пуснатата информация с адреси на предишната страничка. Благодаря   bouquet

П.П.П.:  В цял квартал няма нито един пункт?! Невероятно.  ooooh!  При Механотехникума идва най-близо, да.

Може би ще се наложи да пропуснем два дни с вземане, защото някак невъзможно ми се струва да препускаме да взимаме от един пункт и да заверяваме на друг по едно и също време...  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 21:11 от ben78

# 185
  • burgas
когото се местиш трябва да завериш купона на новото място и вече да си взимаш там храната,а стария заверен купон го използваш на старото място т.е. където завериш там взимаш. в лазур кухнята е зад механото до механа каруцата.т.е зад червения блок.има и до сладкарница неделя зад сиропиталището ,ако там ти е по близо.и не трябва да носиш нови буркани,навсякъде кухнята е една и съща просто са различни пунктове за  взимане. Naughty

# 186
  • Бургас
От колко месеца може да я запиша дребното на кухня? Мисля си ,че е или 10м. или след годинка,но не помня точно...  Rolling Eyes

# 187
10 месеца.  bouquet

# 188
# 189
Ако нещо те интересува пиши на лични или по скайп.

# 190
  • Бургас
когото се местиш трябва да завериш купона на новото място и вече да си взимаш там храната,а стария заверен купон го използваш на старото място т.е. където завериш там взимаш. в лазур кухнята е зад механото до механа каруцата.т.е зад червения блок.има и до сладкарница неделя зад сиропиталището ,ако там ти е по близо.и не трябва да носиш нови буркани,навсякъде кухнята е една и съща просто са различни пунктове за  взимане. Naughty

Благодаря ти   bouquet

# 191
Някой знае ли кой е шефа на детска млечна кухня в Бургас? Някой телефон.? и вобще кой отговаря за кухните,че ще се разправям много яко.

# 192
Някой знае ли кой е шефа на детска млечна кухня в Бургас? Някой телефон.? и вобще кой отговаря за кухните,че ще се разправям много яко.
http://www.burgas.bg/bg/info/index/265

# 193
http://www.burgas.bg/bg/info/index/265

Аз имам тези 0984 65 66 05, 0984 65 66 32 дано да помогнах...какво е станало?!?!  Sad

# 194
Мерси,кого да търся там,все пак трябва да знам на кого се обаждам.На Никулден сиренова каша,тва на какво прилича.Концерт може да направят на центъра а риба за децата няма.Ееееееее какв е тоя бюджет.

Общи условия

Активация на акаунт