Детска млечна кухня - Бургас

• 116 136
  • 591
  •   1
Отговори
# 270
michelangela simoni, а "Бамбини" слагат ли сол в храната и застройват ли супите?

Поне за мен неслагането на сол в храната е плюс и в това отношение съм доволна от общинската кухня.
За застройките също живо ме интересува, понеже едва сега въвеждам белтък и малко ме е страх от него, още повече, че тези дни ни се появиха пъпки по краката и се чудя от белтъка или от претопляне са.  newsm78

Иначе аз май ще пробвам "Бамбини", защото те за разлика от "Ам-ам" имат пункт в "Зорница", а с доставка по домовете ще ми дойде малко скъпичко.
По въпроса за еднократните опаковки - по принцип е най-добре детската храна да се съхранява в стъклени, а не в пластмасови съдове, но вариантът да ми дават в храната в не добре измити бурканчета ме кара и мен да предпочета варианта с пластмасите.

# 271
Въпреки, че тук май повечето са привърженици на частните кухни искам да попитам някой ползва ли държавната. Затварят пункта ни за неопределено време, а на мен ми останаха доста купони.

# 272
michelangela simoni, а "Бамбини" слагат ли сол в храната и застройват ли супите?
...

Не, нямат сол, изобщо. В държавната слагаха по малко. Досега не съм прочела да имат яйца в супите. Само мляко, сметана, брашно. Но пък си имат други кусури. В доматената супа има захар и ванилия, в рибата с дом. сос има захар. Вярно в почти незабележими количества, но не го намирам за нужно.
Днес обаче обедното им беше загоряло. Колкото до опаковките и  аз не мога да се изкажа еднозначно. Що се отнася до околната среда не са най-доброто решение. Всъщност щеше най-много да ми хареса варианта да им давам по два комплекта стъклария или каквото аз реша с имената на детето.

# 273
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Всъщност щеше най-много да ми хареса варианта да им давам по два комплекта стъклария или каквото аз реша с имената на детето.

Да, и аз за това питах дали не може всеки път като ходя да си давам моите си бурканчета и да ми ги пълнят на място. Но явно не може  Tired

# 274
още един глас за Бамбини разнообразно и вкусно готвят малкия харесва и трите порции месото е доста 10% не са рядки и блудкави манджите както в ДК. Операторите наистина са много отзивчиви, ако се ползва доставка до дома има опция и по рано към 9 да ти донесат храната или към 11ч. точни са, на всяка опаковка е написано какво се съдържа в ястието Peace

# 275
От утре ще взимам кухня за второто си дете.Някой може ли да ми каже какви бурканчета трябват за 1 група(10м.-1 г)Имам някакви спомени,че бяха 2 малки и 1 голям,но за 3,5 години нещата може да са се променили.Благодаря ви предварително! Simple Smile Simple Smile

# 276
  • Бургас
silveto_k ,правилно помниш.
От 10м. до 1г. са 2 малки бурканчета и 1 голям.  Peace

# 277
Благодаря ти! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 278
Да, ама предварително искат повече буркани - май бяха по 4 от вид (не помня сега точно бройката), за да остават едните оборотни при тях.
Иначе като ходиш да си взимаш храната, си даваш две малки и едно голямо за 1 група.

# 279
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
2 малки и 1 голям в милилитри какво ще рече  newsm78

# 280
2 малки и 1 голям в милилитри какво ще рече  newsm78

Едно към гьотере. ooooh! Малките бурканчета са по 190 мл, обикновено слагат 180 мл, в големите същото количество. Аз не можах да разбера идеята на малките и големите бурканчета. И в двете грамажа е еднакъв.

# 281
2 малки и 1 голям в милилитри какво ще рече  newsm78

Едно към гьотере. ooooh! Малките бурканчета са по 190 мл, обикновено слагат 180 мл, в големите същото количество. Аз не можах да разбера идеята на малките и големите бурканчета. И в двете грамажа е еднакъв.

Ами не е точно така.   Simple Smile
Големите съдържат по 200-220 от основното, а от десерта - 230-250 май беше. Или поне така пише по пунктовете.
И определено количеството в големите буркани е повече от това в малкия, а десертът си личи че е най-голям като обем от трите.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 23:36 от Vivi

# 282
На мен така и не ми се случи. Давах и взимах бурканчета по 370-390 мл толкова бяха големите май и все бяха пълни под половината. Както и да е, моето и това не изяждаше.

# 283
  • Бургас
Спомням си ,че пише в грамове...

Обедно меню:

Супа-100гр.
Десерт-200гр.
Основно -200гр.

# 284
2 малки и 1 голям в милилитри какво ще рече  newsm78

Ами не е точно така.   Simple Smile
Големите съдържат по 200-220 от основното, а от десерта - 230-250 май беше. Или поне така пише по пунктовете.
И определено количеството в големите буркани е повече от това в малкия, а десертът си личи че е най-голям като обем от трите.

Коригирам се след справка:

Супа - 150-180 гр
Основно - 180-200 гр
Десерт - 200-220 гр

Общи условия

Активация на акаунт