Детска млечна кухня - Бургас

• 116 351
  • 591
  •   1
Отговори
# 255
  • на дъното
Therisa отстъпки в държавната не правят.10 купона-20лв ,20 купона-40лв.

# 256
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Therisa отстъпки в държавната не правят.10 купона-20лв ,20 купона-40лв.

ooooh!   Ами ще видим и другите кухни дали ще правят....

Ако има представители в темата на частните кухни (пък си мисля че има  newsm78) ето ви една идея  Wink

# 257
  • burgas
МИСЛЯ И АЗ ДА ПРОБВАМ В АМ-АМ ,АМА ЩЕ ИЗЧАКАМ ЗА ОЩЕ ДОБРИ ОТЗИВИ ,ЧЕ ТОГАВА ЩЕ ЗАПИША МОЯ ЮНАК! newsm78   ЕДНИКРАТНИ ОПАКОВКИ ИМАТ АМА КАКВИ СА ТЕ ПЛАСТМАСА ИЛИ СТЪКЛО? Thinking

# 258
  • София
Пластмасови, вероятно.

# 259
Ама колко сте впечатлени, само!В много други градове държавната отдааавна работи с еднократни опаковки.И е 2 пъти по-евтина...

# 260
Ама колко сте впечатлени, само!В много други градове държавната отдааавна работи с еднократни опаковки.И е 2 пъти по-евтина...
Като в Поморие например.

# 261

Права си. Не бива да се впечатляваме в 21ви век от еднократните опаковки, но такава ни е държавата и държавната детска кухня. И аз не съм съгласна детето ми да яде от неизмито бурканче и честно казано се впечатлявам повече от това, че в детската кухня се озовават бурканчета със засъхнали остатъци от храна и никой не контролира това - и не визирам само кухнята, защото ако ние самите сме по-съвестни в това отношение...Аз лично предпочитам всеки път да си нося мои си бурканчета и го предпочитам дори и пред пластмасата  Crossing Arms
Хубаво е, че в Поморие вече и държавната дава храната в еднократни опаковки  Peace

И не съм съгласна с твърдението - ми тя кухнята е държавна к'во очакваш... Ами очаквам нормални условия... Щото аз за моите данъци не им казвам "ми кво чакаш"

# 262
Момичета, какво се има предвид "указания за хранителния режим"? Това същата бележка, "че детето не страда от алергии" като тази за ДК ли е или друго трябва да искам от лекарката?

# 263
Момичета, какво се има предвид "указания за хранителния режим"? Това същата бележка, "че детето не страда от алергии" като тази за ДК ли е или друго трябва да искам от лекарката?
Бележката е, че детето е захранено и няма доказани хранителни алергии.

# 264
Ясно, благодаря! Като старата е. Дъщеря ми е на 2 години и 5 месеца, не се храни добре, та искам да видя причината в мен ли е.

# 265
Има ли вече впечатления за Бамбини и дали ще отворят още пунктове понеже в някой комлекси няма Thinking

# 266
другата частна май имаше доставки по домовете, но не съм сигурна, а цената май беше същата  newsm78

# 267
Здравейте бургаски майчета. И ние днес взехме за първи път храна от "Ам-ам". В началото не бях никак очарована и си мислех тук... , но като прочетох всичко в тая тема, сега даже си мисля, че мога да ги похваля. Ще се въздържа от коментар още ден-два, за да видя нашия как ще понесе менюто и после ще пиша подробно.
За опаковките - да, в пластмасови опаковки за еднократна употреба. Това е +, цивилизовано е, чисто е.
За менюто - предлагат и меню за алергични деца. Като опция също е +, защото Бамбини такава не предлагат.
За разнообразието в менюто - ще видим. Прави впечатление, че Бамбини имат доста интересни неща в менюто, ще видим Ам-ам дали ще се оправят добре. До сега не съм следила какво са давали, но сега като взимам храна ще разбера.
Няма да се оплаквам (поне за сега), защото явно много високо съм вдигнала летвата, та ще се коригирам малко (като например употребата на захар за деца под една година), но ако се понасъберат повече неща, с които да съм несъгласна - ще пиша.

# 268
Ами аз взимам от "Бамбини". Много е лесна комуникацията с операторите, отзивчиви са и добронамерени. Имат доставка по домовете. В сайта им са обявени  цени за грамажите, както със или без доставка до дома. Храната им е разнообразна и вкусна за сега. Няма нищо общо с държавната кухня. За десертите им само не мога да кажа добра дума, въпреки разнообразието и при тях, но така или иначе аз не ги давам. Раздават храната в сертифицирани еднократни опаковки.

# 269
Здравейте пак, мами. Впечатленията ми от днес са добри. Супите на Ам-ам са хубави, оценявам ги на 6. И аз ги опитах, и бебето ги харесва.
За основното трябва да натрупам още впечатления.
Днешния десерт беше печена ябълка - без захар, което е голям напредък. Мисля, че ще се харесаме с тях, ако продължават в същия дух.
Смятам по някое време да опитам и Бамбини, защото имат съботно хранене, но за сега смятам да не бързам.

Общи условия

Активация на акаунт