Детска млечна кухня - Бургас

• 116 175
  • 591
  •   1
Отговори
# 465
Не,не готвя всеки ден различно месо,дори не готвя и всеки ден,не и винаги с месо,понякога готвя за два поредни дни,понякога отварям готово пюре,понякога като готвя за нас заделям за него преди да овкуся.
А в държавната кухня всичките изброени меса ли дават-заешко,пилешко,телешко,свинско?

# 466
  • До морето :)
Само за заешко не съм сигурна.  Mr. Green За другите - да.

Иначе погледнах менютата на частните кухни. Десертите на Ам-Ам, не са по-различни от тези на Държавната кухня. На Бамбини само са по-завъртяни нещата.  Grinning

# 467
Ако кажеш,че има освен тези и рибата разбира се,и пуешко и агнешко направо ме спечели за каузата. Laughing

# 468
http://bambini.bg/index.php?action=menu-18-03
Ето,тук може да разгледаш! Peace

# 469
Доста добре. LaughingА менюто на държавната може ли да се види някъде?

# 470
# 471
Млечен крем,крем...месата ограничено.Смея да твърдя,че вкъщи по-добре се справям.Виж частната не мога да я стигна. Peace

# 472
Кое месо е ограничено?  newsm78 След 1 година менюто става наистина разнообразно.

# 473
Гледах това до годинката.Не ми допада.Както казах,опита го детето и не му хареса но той е на периоди,като го мъчи някой зъб иска само мляко и цели парчета да си дъвче и отказва да се храни с лъжица.Затова ми е по-лесно аз да му готвя,пред това да се разкарвам за заверяване и вземане на храна,която почти сигурно няма да яде.Той не яде зелени храни,но аз ги пробутвам в малки количества,от кухнята няма как да готвят по негов вкус.За деца без претенции,не като моето сигурно е удобство и за майката.А като гледам десертите нито един няма да яде.Не че е загуба,разни кремчета. LaughingДа не говорим,че и дневният ни режим е такъв,че вземането на кухнята ще ми е ангажимент,а не удобство.

# 474
Моето най-обича манджите на мама, ама тя му се падна мързелива.  hahaha
Както вече писах - взимам от Държавната, защото просто няма друга при нас. Доволна, че е разнообразна и не трябва да мисля постоянно какво ще яде детето.

# 475
Мен пък ме изкушава менюто на частната кухня,както и това,че ти го носят още сутринта вкъщи.Хем разнообразно,хем не ти бърка режима.Но пък и след годинката детето вече може да яде доста неща(като се въведе прясно мляко и белтък) и ако в дома се готви по принцип разнообразно и здравословно с избрани продукти улеснението откъм хранене е голямо. Laughing

# 476
А в Ам-Ам има и вариант на меню без десерт, съответно на по-ниска цена. Моята красавица много харесваше Ам-Ам, безсолни са храните, разнообрази и най-важното за мен е че няма прозорец от един час / 11,10-12,10/ през който можеш да си вземеш храната на детето.

# 477
Здравейте,

на колко месеца може да се запише бебе на детска кухня, има ли ограничение на колко месеца трябва да е и какви документи се подават

благодаря

# 478
Здравейте,

на колко месеца може да се запише бебе на детска кухня, има ли ограничение на колко месеца трябва да е и какви документи се подават

благодаря
На 10м.Документ се взема от ЛЛ на детето.Това знам ако греша някой да ме поправи.

# 479
Копие от акта за раждане, бележка от ЛЛ на детето, че няма хранителни алергии и това е. Детето трябва да има навършени 10 месеца.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт