Детска млечна кухня - Бургас

• 116 173
  • 591
  •   1
Отговори
# 480
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
след годинката детето вече може да яде доста неща(като се въведе прясно мляко и белтък) и ако в дома се готви по принцип разнообразно и здравословно с избрани продукти улеснението откъм хранене е голямо. Laughing

Е, ние след годинката го записахме да ДЯ, а вечерята вкъщи е винаги разнообразна и сготвена от проверени, домашни продукти. Според мен ролята на ДК е от 10м. до 1г.6м. после можеш да отделяш от сготвеното вкъщи Wink

# 481
след годинката детето вече може да яде доста неща(като се въведе прясно мляко и белтък) и ако в дома се готви по принцип разнообразно и здравословно с избрани продукти улеснението откъм хранене е голямо. Laughing

Е, ние след годинката го записахме да ДЯ, а вечерята вкъщи е винаги разнообразна и сготвена от проверени, домашни продукти. Според мен ролята на ДК е от 10м. до 1г.6м. после можеш да отделяш от сготвеното вкъщи Wink
Съгласна съм. Peace

# 482
От 1 седмица сме на Държавната кухня и съм намирала хартийки от вътрешната страна на капачката и млечен крем оцветен от мастило на дъното на буркана....И това от чистите им  и стерилизирани буркани  Sick Това ми се случи днес Sad Снимала съм го ,но не зная как да го кача..

# 483
Маминка 85, имаш ли касова бележка? Обади ли им се? Аз бих подала сигнал  Peace!

# 484
те не ни дават касова бележка при вземането на храната,нали сме с купони..И аз се чудя какво да правя,дали да се оплаквам на тях или направо в агенцията за контрол на храните...Ами сега огледах и капачката на въпросния крем,ама и тя е някаква мръсна отвътре...Аз пазя крема,но къде да го занеса?

# 485
Маминка85, в Агенцията или Риос.
Това, че не дават касова бележка е странно. Какво като сте с купони?

# 486
  • До морето :)
Аз като си купя талони и на тях има защипана с телбод касова бележка.  newsm78
Иначе според мен де оплачи на всякъде възможно. Дано има резултат.   bouquet

# 487
Маминка85, ако искаш прати снимките на няколко телевизии. Пиши после какво е станало  Peace.

# 488
Днес попадох жалба в агенцията за безопасност на храните и утре имам среща с директоката на отдела за Бургас.Ще занеса буркана с храната и ще видим какво ще последва..След подаване на сигнала ми се обадиха много бързо и бяха изключително любезни и заинтересовани за случая..Дано нещо се промени в тази кухня...Иначе аз приключих с държавната кухня и сега се чудя на коя частна да запиша...Директорката беше възмутена от случая и ми обясни,че ежедневно получавали такива сигнали,но защо тогава не се промени системата???Съветвам ви ако и вие имате подобни случаи подавайте сигнали и дано се промени нещо....

# 489
maminka85,поздравявам те затова,че не остави нещата само с едното оплакване във форума.Де да бяха повече българите като теб,щеше да е по-добре за всички ни. Peace

# 490
maminka85,поздравявам те затова,че не остави нещата само с едното оплакване във форума.Де да бяха повече българите като теб,щеше да е по-добре за всички ни. Peace
newsm10 newsm10 newsm10

# 491
Браво!
Препоръчвам ти АМ -Ам,или най-добре вземи  и от двете по едно и прецени!

# 492
Ако на мен ми се случи да намеря каквато и да е нередност с хигиена или качество в детска кухня ще подавам сигнали и жалби до всички нива - инспекторати, общини, ХЕИ и до Омудсмана дори!!! Да ги спукат от проверки. Въобще не ме интересува кой възмутен и кой не. Това са деца и шега не бива, нито търпимост към подобни произволи. Те прибират държавни дотации и пари от общината, така че нямат право да си спестяват от съставките или от месото, или от качеството. Щом частна кухня може да готви за 3.50 лв и тези могат, защото освен вашите 2 лв, те взимат и от общината, така че е глупаво меса като заешко и тн да не присъстват.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 13:12 от mellanee

# 493
  • Бургас
Точно така - докато няма сигнал за всяка издънка, проверки и глоби, те няма да се оправят.

Исках да ви питам колко частни кухни има в Бс, от колко навършени месеца предлагат храна, коя е за предпочитане и имат ли доставки по домовете или навсякъде трябва да се ходи за храната?

# 494
Аз знам за две частни кухни-Ам-ам и Бамбини,и двете имат сайт и телефони и можеш да попиташ всичко което те интересува. Моето дете беше на Ам Ам (първо на Бамбини,но я отписах набързо)-и на двете места детето трябва да е навършило 10мес. АмАм със сигурност носят по домовете. Поръчвала съм ,но не помня колко се оскъпяваше менюто. Но и тази кухня имат пропуски,но за всяко недоволство може да им се обадите.И ще си вземат бележка. Аз например коментирах с тях как може да давам крем с малини или ягоди на 10мес дете,при условие че е препоръчително да се ядат след годинка.

Общи условия

Активация на акаунт