Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 27-а тема

• 52 859
  • 351
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Това са моите ястия и салати от няколко дни:
http://img8.imageshack.us/img8/9480/imgp1429jw0.jpg -мусака
http://img216.imageshack.us/img216/1293/imgp1431sq2.jpg -салата от зеле и моркови;
http://img6.imageshack.us/img6/1459/imgp1438yb5.jpg -картофени кюфтета;
http://img6.imageshack.us/img6/481/imgp1439fn4.jpg -салатка от домати и краставици;
http://img140.imageshack.us/img140/8895/imgp1454lu2.jpg -пилешко с гъби с бял сос;
http://img4.imageshack.us/img4/9069/imgp1453be5.jpg -салата от маруля.
Моите ястия са обикновени в сравнение с вашите,но какво да се прави.

# 121
Милен@, да, домашна лютеница е - през лятото направихме 2 дози - тази е събрала сладостта освен на домати, червени чушки, патладжан, също най-сладките ябълки и моркови. Няма захар, няма мед.

Сърчицата ти са като произведение на Фаберже !  newsm03

Kafenceto, ябълките са с мед, канела, есенция ром и парченце сушена кайсия. Кайсията им придаде страхотен аромат.

Ето рецептата:

Печени ябълки

пеп-4o, веднага копирах рецептата за тиквените палачинки. Обичаме тиква.

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 08:50 от Smiley*

# 122
Ужас, ужас, ужас ooooh! ooooh! ooooh!
Само 2 дена не съм влизала в темата...... Не само, че нова тема има, ами и до 9та страница стигнали....
Сутринта от 8 без 10 чета, ей на цял час ще стане и лошо ми става вече от вас Hug Hug Hug

Дидииииии великолепно начало. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И ти четиво си ми сложила и докато и хранителния режим скорпионски дет имам да спазвам изчета, то бая време мина. Пък и рачешки нали имам да чета, бива ли да не знам на Бобето режима какъв трябва да е Joy Joy Joy

Страхотии нататък, направо срама нямате...... Вече се чудя кое къде да копвам, класифицирам и кипвам в майндата за готвене......

Няма да изброявам, защото още 1 час няма да ми стигне, а една ххх ууу ван дер зон нещо си консултантка идва след малко да ни налива акъл и ще трябва да се дигитализирам, та само Миленааааааааааааааааа искам да спомена...... с тая торта и тия валентинки съвсем ме събори......
Мисля да се пробвам с идеята ти за шоколадовия борд, ама ако го изпочупя, хич няма и да го слагам......Че довечера нова торта ме чака, за Бобето ще се опитам поне .... малко се поуморих, че снощи китарата борих.....а Мамето дет ме тормози с тия шоколадови бомби, не стига че в другата тема ми я шльопна тая шоколадовата, ами и тук специални поздрави ще ми праща с нея......

А и за валентинките с айсинг ли са, марципан, или глазура - това къмм Милена е питане разбира се Hug

Ето и моята торта, вместо запис, ще то ще свърши темата докато се натуткам - подарък за един съученик на моето Ивче, от старото училище, дето са си дружки (не са гаджета) но имат много хубаво приятелство - та днес младежа става на 15 - на фаталния петък 13 ти и сутринта в 7.15 се изтипосахме на вратата с туй китарище Joy Joy Joy майка му щеше да падне.....аз нали освен сладкар, съм и шофьор, генератор на идеята да го събудим сутринта (Ивчето се дърпаше, ама след блиц интервю из класа, как биха реагирали съучениците й ако някой ги събуди сутринта на рождения им ден с торта и анализ на резултата - Жестоко, Супер, Яко, COOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL се съгласи) носач, щото младежа е в центъра, в една от старите кооперацийки, с една вита дървена стълба до 4 етаж...... щото мойто милото си е на мама спънатия кон и ако в седмицата не падне мин 5 пъти, значи си е седяла в къщи и е паднала само 3 пъти да кажем, на път от леглото до хладилника и обратно Joy Joy Joy

Оохххх стига съм плямпала, на мен някой трябва да ми взима трибуната от време на време........ ето я китарата - не съм сигурна, че втори път ще се навия да правя такова чудо - взе ми здравето, но пък Дидето добре че помага....

Още снимки тук

# 123
Krische , с тия твоите потстове или ме разсмиваш,или ме разплакваш...страхотна си!  Peace
Вече където видя Krische , и бързам да чета...Твоите и на Мама Цоци постовете не ги пропускам!
Аз два дни мързелувам...откъм готвене,правя си тортата за утре.
brazilka ,като видя тирамису и ....мога да изям цялата купа,затова и не го правя често... 
пеп-4o, и твоята шкембе-чорба съм си я отбелязала...ама ще е след празника.
Кюбит, честито!   
Милен@ ,твоите сърчица и други произведения на изкуството въобще не ги споменавам...аз съм вече върл фен на блога ти.Сигурно по три пъти на ден го разглеждам...наистина са като екзотичти произведения на изкуството.   

# 124
Уау, китарата е уникална, Крисче Shocked Браво, Крисче! Mr. Green Hug
И изненадата е много готина- да те събудят рано с такова торта Sunglasses Супер  ura
Мерси, за комплиментите Hug Сладките са с фондант отгоре, за 8 сладки не ми се бъркаше Айсинг Blush

Краси, благодаря Blush Hug Ама то ще да е от снимките Grinning

Пепчо, тия твои палачинки много съблазнителни eat. Цял ден ще си мисля за тях Crazy Grinning

Smiley*, друго си домашната лютеница Wink

Лек ден от мен Hug

# 125

И тези сладки- подарък за Св. Валентин за половинката (но той вече ги видя Crazy):

smile3501

Браво! Много стилно и красиво.
Трябва да започнеш да ги продаваш. Сериозно!

# 126
Милен@, едва ли ще е само от снимките...    Peace  .
Аз съм на принципа,че едно нещо ако е красиво ,то е и вкусно,ако не става за гледане ,не става и за ядене...скоро дори имаше подобна тема ...за формата или съдържанието на храната...
Може да не важи на 100 %,но ...в 99% от случаите е така.   
А има и нещо друго,човек ,който е такъв перфекционист като теб,едва ли прави компромис с качеството...в случая с продуктите.

# 127
Milen@, сладките са като бижута!   bouquet и със сигурност не е впечатление само от снимката
пред тях моите Валентинки са като боси циганчета Grinning;
аз и за това не ги поднасям като подарък, кото иска - да яде Hug

всъщност глазурата е розова, но на снимките нещо много бледнее Crazy
за вчера хапвахме ето това: зеленчуци в плик

салатка

и фалшиви, сладки яйца

# 128
Много са ви хубави валентинките на всички Peace. Аз се чудя дали мога да направя такива, но солени newsm78. Или трябва да са непременно сладки, да ни е сладка любовта Laughing.

mitsie, специална покана ли чакаш Laughing? Сподели за яйцата, моля!

# 129
  • варненка от София
Кюбит, приятно и леко бременеене и добре дошла в отбора.

Миленка, сладките ти са уникални, както всичко останало излязло от твоите ръце.

Крисче, много симпатична китара, изобщо надобряваш доста.

За вчера имахме чеснови хлебчета с кашкавал

Пилешки пюржоли на фурна

# 130

Пай с карамелени бисквити и сладко от круши

[/quote]

Може ли рецептата Simple Smile

# 131
Оле и аз като Крисче ще възкликна  ooooh! ooooh! ooooh! какво е това производство какво е това чудо.
Радикала дето си качвам снимките не бачка - викам си кво ще стане утре ще ги кача, пък те тез девойки изписали бая страници от снощи #Crazy.
Крисче  newsm44 newsm44 newsm44 ти си моята гордост.Ще ми се дърпаш ти и няма да ми ходиш в тортената.Я гледай ква китара си опнала тука.Пък случката с рожденника искрено ме позабавлява hahaha - мерси че пак върза усмивка на лицето ми  Hug.
Миленка - валентинките са уникални.Аз голяма ръбота пък нищо Embarassed.Така ме е срам.Ако не стана утре рано да направя на милото ми злато една торта та на.Предизвиквате ме - не може така да се цепя от колектива.
Exxo - копнах рецептата  Hug Hug Hug.При първа възможност ще я направя за любимия.Бая тревоги преживя горкия покрай мене.Заслужава.
Бразилка - много вкусно и честити за повода.
Не мога да ви изредя всички, че съм като СПАМ без снимки Embarassed Embarassed Embarassed - но всички сте страхотни до една newsm10
Връщам да редактирам  - Кюбит и тука те разкрихме  Hug Hug Hug - но фанфарите от мен в другата ни обща темичка   love001

# 132
Днес сготвихме заедно с дъщерята пиле по китайски.Тя не обича люто,тъй че е без лютото.Иначе стана ок,но малкият не го одобри и яде супа.

Joy

# 133
  • София
Марулка може ли рецептата за чесновите хлебчета, изглеждат разкошноооо

# 134
polin_a, ами нищо  особено Hug:  мляко с ориз за белтък и кайсия от компот за жълтъка; поръсваш с канела и готово Wink; но млякото с ориз е по малко по-различен начин, с кокосови стърготини и дафинов лист; става много ароматно Heart Eyes
и аз се присъединявам към чакащите за рецепта за пая с карамелени бисквити и сладко от круши на zeni  chef

Общи условия

Активация на акаунт