Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 27-а тема

• 52 860
  • 351
  •   1
Отговори
# 90
Гелева , много изкушаваща пица !  Peace

PureIntuition , разкошен , слънчев сладкиш !  Grinning

Днес само една супа.

Картофена крем супа с пушено сирене и пресни домати , зелен лук и кротони

# 91
Тази вечер:

# 92
esy,мъфините  с боровинки и бял шоколад изглеждат божествено!(извинявам се ,че ви връщам толкова на зад).
От къде купувате боровинки през този сезон? newsm78

# 93

много благодаря   bouquet

Диди супата изглежда вкусна но немога да не изкажа и възхищениети си по сервиза ти прекрасен е  Hug

# 94
Привет, кулинарки Hug

PureIntuition, много изкушаващ десерт Grinning

Пепчо, пидето изглежда много апетитно  chef

Гелева, разкошна пица Wink

Диди, супичка е чудна, но сервиза е приказен Heart Eyes

Smiley*, вкусно у вас. А това лютеница ли е? Как ми се липсва само Rolling Eyes

При нас шоарма, показвала съм един път и сега втори път същата снимка Mr. Green:

И тези сладки- подарък за Св. Валентин за половинката (но той вече ги видя Crazy):

# 95
У наше село днес се хапваше по малко от следното:

Пъстърва в … 74;ал - картофките са много, много вкусни, лесни и бързи са за приготвяне, ще станат част от менюто ни - http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … D0%9F&id=1314......

Болярскат& … 03;на и Парче спец … 77;на

Торта Гара … 5; ми + Парче за Ги … 77;го

Имахме и зелена салата, но не дойде ред за нея да я снимам.....

Гелева, щерката си хареса пицата ти...Скоро и у нас ще е пица значи......

Лека нощ, че снощи съм седяла до 2ч. да пека блатовете за тортата и да правя крема.....Но си заслужаваше!

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 20:48 от Мама Цоцоланка

# 96
Цоцка тенкю за парчето.Мусакица правя и салатка ама десерт си нявах  Hug Hug Hug

# 97
Момичета , това ми е любимият сервиз , пълен комплект до пепелници и чашки за яйца + сервизи за чай и кафе.  bowuu Падам си по изрисуваните , но ми харесват и изчистените.Но нямам такъв , затова , като ви поканя на гости , очаквам подарък !  Mr. Green

Милен@ , сладките ти са като изпаднали украшения от бижутерийна кутийка !  Heart Eyes

Диде , точно ти няма нужда да се подмазваш , но не отказвам парчето торта , даже ми отрежи още едно !  Grinning

А пък аз изключително рядко правя супи.Последната беше на Берина , която много ми хареса.Тази също е много вкусна по рецепта от "Домашен пир " на Рийдърс дайджест е.

# 98
Бъни благодаря за милите думи Simple Smile Да, на ръка я меся рецепта за питка
В рецептата се използва маргарин, можеш да го замениш в омекнало (не течно!) краве масло, ако не консумирате маргарин.

# 99
Милен@ ,твоите валентинки могат да разтопят и най-коравото сьрце   bouquet

# 100
natia и ти ли гледаш сериала "Широка река"?
Хаха, гледах го. Вече свърши, но песничката ми харесва. Grinning
Сори за спама, няма повече.

# 101

Милен@, невероятни са!  chef  bouquet

А на Гелева пицата сама вика:"Ела ме изяж!" Heart Eyes, ох, че и на всичкото отгоре току-що ставам от масата.........

И аз днес си правих "валентинки", защото много "трифон-зарезановци" около мене, та да напомням, че все пак са два празника. Grinning

# 102
  • София
Оууу, изпоприпадах тука  вече от  толкова вкусотий   chef !
Милен@ ,невероятен дизайн на тортата  Hug !
Марулка , облечените ти кренвирши  мъжа ми  каза,че   са  номер едно  Peace ! Ястие в типично негов стил . Ще станат  редовни  при нас,сигурна съм   bouquet !
Smiley* , какво им сложи на ябълките ? Имам  ябълки и много ми се приядоха твоите като ги видях  Peace .
пеп-4o , кифличките със сирене  изглеждат  ужасно вкусни ! Искам и ааааааз  Mr. Green . А  съм толкова зле с месенето ...  ooooh!
esy,рецептата за разядката си я  копнах веднага,че  сега съм на тема  патладжани  Blush .Още ми продължава  и  неспирното ядене на домати с моцарела ....  Blush ,но поне  разнообразявам с патладжани .Абе... бременна работа  hahaha
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ , и аз примирам по сервиза ти  Peace ! И по супичката в него  Grinning .

Опитах се да побликувам и аз моите (както казва  братовчед ми-кретена  hahaha ) прОкиши ,но  радикал нещо не се отваря  newsm78 .Утре  пак ще пробвам  Peace .

# 103
от мен днес само десерт - лична измишльотина, но срещна одобрение у публиката

Пай с карамелени бисквити и сладко от круши

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 14:42 от Lois

# 104
Милена, страхотни валентинки   bouquet  

Лоис, много хубав пай  Peace

Нашата вечеря беше пържен махi - толстолоб и зелена салата

Общи условия

Активация на акаунт