Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква цена смятате, че е нормална за гараж в Боржово?
Настоящото търсене на жилища в София надвишава ли значително предлагането?
Каква е средната възвръщаемост на наемите в България и как се оценява фактът, че цените се покачват, но наемите остават същите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква цена смятате, че е нормална за гараж в Боржово?
-
Настоящото търсене на жилища в София надвишава ли значително предлагането?
-
Каква е средната възвръщаемост на наемите в България и как се оценява фактът, че цените се покачват, но наемите остават същите?
-
Какви са тенденциите за повишаване на лихвите и какво очакват участниците в дискусията?
-
Какви са тенденциите в сектора на недвижимите имоти във Варна?

, но си го харесвам и не бих си купила на първи етаж никога. Аз пък си искам терасата и звездите и съм направила компромис с колона и тн други недоразумения.
Аз не купувам апартамент за активния си живот ( в момента си имам такъв - на супер място за мен, на предпоследен етаж, с тераса, виждам Витоша и т.н.). Но никога не пия коктейли на терасата и не я ценя кой знае колко. Но по-важното е, че съм минала петдесетте и таргетът ми е различен - апартамент лесен за поддръжка, лесен за достъп, лесен за отопление, практичен и оптимален като размер. Ма то ако всички искаха едно и също съвсем щяхме да я втасаме