Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 27-а тема

• 52 862
  • 351
  •   1
Отговори
# 75
  • София
exxo, много се радвам за успеха ти с бутчетата, страхотни са!  Hug
За днес и аз съм решила да правя пица. Simple Smile
Кюбит , много вкусно изглеждат прозаичните ти спагетки.  Crazy Бих хапнала една порция, обичам много, но не правя често, че другите в къщи не ги тачат много.

# 76

Патладжанена разядка със сирене

Може ли рецептата за това Hug

# 77
Грах с копър, чесън и сушени домати.Идейката за доматките си я откраднах от Луиз  bouquet

Пилешко филе с горчица, кориандър и млечен сос.

Tези мисля да ги направя в петък, ще имаме гости. Може ли да споделиш рецептите. Напоследък съм на вълна "ястия от esy"

# 78
Гелева Exxo се оказа по чевръста женица от мене Laughing спретнала е бутчетата и като гледам докарала ги е един път Peace Peace Peace.
И аз им се точа да знаеш.
Exxo малката не те е оставила за пицата а Wink, че то кое дете няма да хареса пицата Верди - хрупкака, тъничка Peace а и щом мама я прави Heart Eyes Hug
А питката ти е супер.Ако мога да си грабна от разчупеното парченце.Ти на ръка ли месиш? И ако си писала рецепта ще се радвам на линкче Praynig
Милена най накрая се доредихме до рецепта за тортата Hug.Копвам си я задължително.И като отворих да видя твоята то толкоз красоти там сложени при Кеми ,че  #Crazy
Пепчо ех Пепчо що така сега на закуска с това Рамадан пиде ни дразниш.Много си чевръста ей Peace Peace Peace

# 79
Момичета, благодаря ви! Hug
Кюбит, пастата ти е един път Peace
Еех, Пепчо, много апетитно това пиде Hug
Лео, заповядай рецептичката за разядката Peace
Далка, радвам се, че ти допадат ястията ми  chef
Ето рецептите на исканите от теб неща Wink
Пиле с горчица и кориандър
Грах с копър, чесън и сушени домати
Хайде успешен ден ви желая!  bouquet

# 80
Хайде и аз да се отчета, че отдавна не съм публикувала снимчици тук... Crazy
Вчера направих един портокалов сладкиш с натурален шоколад.
Направих го по рецептата на Йоана (http://kulinarno.wordpress.com/2008/12/31/orange-chocolate-chips-cupcakes/), но тъй като нямам формички за кексчета, използвах кръгла тавичка. Ето и резултатът:

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 19:03 от PureIntuition

# 81
Кеми, Бъни, благодаря  Hug Пидет оси струва всяка хапка, за да станеш сутрин рано, но
Ама Пепи с това  Турско Рамадан Пиде (Ramazan Pidesi) направо........публикувала е в 8:06 часа, питам се кога успя!!!  newsm78

съм го замесила снощи, сутринта само изпекох  Laughing

# 82
  • Някъде на път....
Кеми, Бъни, благодаря  Hug Пидет оси струва всяка хапка, за да станеш сутрин рано, но
Ама Пепи с това  Турско Рамадан Пиде (Ramazan Pidesi) направо........публикувала е в 8:06 часа, питам се кога успя!!!  newsm78

съм го замесила снощи, сутринта само изпекох  Laughing

Еее, така става... аз реших, че не си спала!  Rolling Eyes

PureIntuition, сладкиша изглежда умопомрачително!   bouquet

# 83
  • Пловдив
С голям интерес следя темата, запалих дори майка ми по нея. Тя си харесва рецепти от тук и си ги пише най-надлежно в една огромна тетрадка  Wink
Аз определено не мога да се меря с вас, но въпреки това се вдъхновявам от време на време. Последно се пробвах на рецептата за Браунис на Берина http://berina-berina.blogspot.com/2009/01/blog-post_5688.html  Получи се страхотно! Благодаря й!   bouquet

# 84
  • София
Ето я и пицата- две тави направих.  Wink

# 85
Гелева къде мога да видя направата на пилешките бутчета с соев сос стъпка по стъпка
Пицата изглежда много сочна и вкусна  Crazy  chef

# 86
# 87
  • София
За сега се записвам да следя, а може би през уикенда ще се изявя.

# 88
Милена, мерси за рецептата.  bouquet Няма начин да не се пробва.
Галева, отръпнах си малко от пицата ти, надявам се, че не се сърдиш. Laughing

# 89
natia и ти ли гледаш сериала "Широка река"?

Общи условия

Активация на акаунт