Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 27-а тема

• 52 863
  • 351
  •   1
Отговори
# 60
Милена тортите ти са шедьоври   bouquet Аз ако някога успея да сътворя подобно нещо (шансове=0) сърце няма да ми даде някой да го изяде.
Марулка невероятно оригинално хрумване са тези облечени кремвирши   bouquet Копнах рецептата.
Аз готвех, но не съм снимала. То не че, правя някакви прекрасни снимки, ама хаиде да се отчета.

Гелева в соевия сос бил ключа от бараката. Купих от твоя и станаха прекрасни. Малката просто е влюбена в тях. Мерси за обясненията и рецептата   bouquet

Пилешки бутчета по рецепта на Гелева - без гарнитура за мен Simple Smile

Втори опит за питка - стана уникална, но снимката е ужасна....Рецептата я знам от майка ми и малката я обожава. Заради нея и питки се уча да правя Simple Smile

и парче от нея

тази вечер пица Верди

и едни Дюкански кексчета от миналата седмица

# 61
еххо, много апетитни бутчета  Heart Eyes

ето ни вечеря

Картофено-тестяната продукция върви  Laughing Laughing

Чеснова пърленка от картофено  тесто

и от същото тесто Кифлички със сирене

# 62
пеп-4о благодаря за милите думи. Добре, че Гелева ми се върза на акъла да снима стъпка по стъпка какво и как прави, че да ги докарам Simple Smile

# 63
Милена, Бъни, Пепчо, благодаря ви!  Hug Аз почти не съм липсвала от редиците, само дето не снимах... Но ви наблюдавах!  Wink Само една седмица почивка ми отпуснаха.  Laughing Таткото много бързо би отбой!  Laughing  Ама за сега само готвя. Wink Laughing И кърмя...  Laughing

# 64
Момичета, кога напълнихте толкова страници  не знам ooooh!
Чудесни ястия сте показали, браво!
Ягодка, май половинката е отстъпил вече кухнята PeaceХайде добре се завърнала!
Нанита, макар и малко променени радвам се, че са ти допаднали лимоновите ми бутчета! Peace
Смайли, много се радвам, че ви ехаресало пълненото телешко филе!Изглежда много апетитно от снимката и със сосче, мммм....  chef
От мен:
Патладжанена разядка със сирене

Грах с копър, чесън и сушени домати.Идейката за доматките си я откраднах от Луиз  bouquet

Пилешко филе с горчица, кориандър и млечен сос.

и мъфинки за десерт bowuu

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 22:47 от esy

# 65
  • София
Oт мен една рецепта от "Зеленчуци за здраве": Печен карфиол

# 66
Милена, тортата е страшнааа! Само, че аз рецепта не видях, има ли я някъде?

# 67
Пак се явявам с мъфини
рецепта утре, спинка ми се
лека и на вас
  bouquet

# 68
Бъни, Мама Цоцоланка, Smiley*, пеп-4o, exxo, natia, благодаря Hug

Мама Цоци, аз пък като видя твоите питки и се комплексирам Crazy Hug До сега само онази на Биляна съм успяла да докарам успешно, другите опити не се броят Mr. Green А като наредиш едни гозби, дето и за цялата седмица не мога да спретна се и депресирам Crossing Arms Mr. Green

natia, заповядай: рецептата Hug
Тортата е нещо като Шварцвалд и е много лека, тъй като няма захар в сметаната. Въпреки това е много вкусна, защото блатовете са шоколадови и сиропирани със сока от черешовия компот. Като се добави и шоколада и става вече завършена торта Grinning

# 69
След вашите красоти,  Peace да пусна едни прозаични спагети с доматен сос (аз го правих с пресни домати, босилек и черни маслини  Blush) вместо запис.

На esy граха изглежда страхотно. И на Милен@ тортата, и кифличките на пеп-4о, и на Лоис гювеча, и на Мама Цо фокачите, и на Диди оформлението... И въобще...  Crazy Тия дни ми се яде зверски, всичко...  Embarassed

# 70

Нанита, макар и малко променени радвам се, че са ти допаднали лимоновите ми бутчета! Peace

Много вкусни!

# 71
Тази сутрин едно вкусно  Турско Рамадан Пиде (Ramazan Pidesi)

а от снощи и боб яхния с  пикантната Апетитка "Баба Милка"

# 72
  • Някъде на път....
exxo, би ли споделила рецептата за Дюканските кексчета?  Hug

# 73
t_ilieva ами тя рецептата си е стандартната за дюкански кексчета изнамерена от мен в този форум, за съжаление като съм я копирала на компа не съм копнала и линка та не поня автора. Все не ми остава време да потърся кой е автора, но и това ще направя тези дни....
ВАРИАЦИИ НА ДЮКАНСКИ КЕКСОВЕ

# 74
  • Някъде на път....
exxo, благодаря!  Hug
От понеделник ставам и аз Дюканка.... и затова съм в процес на събиране на рецепти за ударната фаза, защото през уикенда ще пазарувам!  Peace
Ама Пепи с това  Турско Рамадан Пиде (Ramazan Pidesi) направо........публикувала е в 8:06 часа, питам се кога успя!!!  newsm78

Аз тази седмица почти не съм готвила....
Ето един Сандвич с лютеница и филе и едни прозаични Кюфтета с бял сос

Снощи - Боб яхния със свински ребърца

Желая ви хубав и вкусен ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт