Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 27-а тема

• 52 844
  • 351
  •   1
Отговори
# 150
labrex, ще майсторя твоите млечни бисквити "валентинки" (купих се специални формички за случая) за моето прекрасно момче  Heart Eyes, млякото е 80мл нали?! Зачудих се 6г. бакпулвер как да си измеря? Благодаря ти!   bouquet Hug

# 151
Вечерята - шишчета и картофи на фурна:

# 152
Хайде и аз се доредих - със снимки за вчера  Mr. Green
Салатка

Мусака

Представям си утре какво ще е чудо в тази тема  Hug ама и време за любов да оставите ей  Hug за чашка червено винце.

# 153
Marieta , как правиш картофите на фурна ? Изглеждат като пържени и много апетитни !  Peace

Бъни
, освен  хубави ястия , гледам , че и черен фон си докарала !  Hug А пък от мен чудеса  утре не очаквай .  Grinning Православна християнка съм и католически празници не празнувам , а пък за нашия си празник съм на гости , ще го полея с червено вино !

# 154
Бъни , освен  хубави ястия , гледам , че и черен фон си докарала !

Ами кривя се тука с тез чинии.Мъжът ми казва абе с това фото друго няма ли да се снима бе  ooooh!

Православна християнка съм

И аз така.Зарезана празнувам аз  ама той моя Трифон много любовчия кво да го правиш - та и закачам малко и от розовата вълна - ама малко де hahaha

# 155
Кранц - тук и тук - по рецепта от тук - моя пълнеж - единият с шоколад, а другият с локум + и двата с бадеми и стафиди.

Дърпаната баница на Мариетка - Мариетке  bouquet, топеше се в устата, направих малко по-голяма доза, излезе тава и половина - вече няма никой! - тук, тук и парче за вас

Утре ще пътуваме и вместо сандвичи реших да направя разкошните Дунавки на Лоис, Лоис, благодаря ти много, любими станаха веднага на децата - тук + направих отново вкусните картофки на фурна с кашкавал от вчера

Спретнах още, че не се знае кога ще се приберем, а ще съм изморена и няма да ми се готви въобще, пълен пипер с ориз и гъби + леща, която обаче не я снимах.

Направих и едни мъфини, които имат много странен мирис......Нямам идея защо се получи така - уж с банан и шоколад, по рецепта на Pety, и стигнах до извода,че вината не е в моя телевизор, а в брашното с набухвател. Не обичам набухватели, но се поддадох на рецепти, където пише брашно, бакпулвер и т.н. и реших да взема брашно, което само бухва......Но..сега май ще са за кофата......На това провал ли му казват? newsm78

Харесах си солетките(може ли рецептата?), патладжана, бутчето на Гелева, салатката на Бъни.....Гелева, моля те, хвърли едно по мен......Диде, опитай ако искаш тези картофи, снощи ги правих, днес повторих - много са вкусни - http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … D0%9F&id=1314

Утре не ме чакайте в темата! Който празнува - аз нито валентинствам, нито трифонясвам - весел празник!  bouquet

# 156
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ , по тази рецепта. И на вкус са страхотни!

# 157
Ааа и двете - Мариетка и Дидето - ми препоръчвате едни и същи картофки , значи са супер ! Ще ги пробвам !   Peace

# 158
и аз да се разпиша Crazy
Крем карамел
плодова торта

# 159
Здравейте кулинарки ,тази вечер  сме на зелена салатка ,леща приготвена от мен и хляб приготвен от съпруга с помоща на машината за хляб  Laughing

# 160
Благодаря на всички за поздравите!   bouquet Полина ме "снесе" тук, а.  Joy  Hug
На мен тия дни предимно ми се спи, а кухнята пустее от доста време. Но се облизвам редовно на снимки тук.  Heart Eyes

# 161
labrex, ще майсторя твоите млечни бисквити "валентинки" (купих се специални формички за случая) за моето прекрасно момче  Heart Eyes, млякото е 80мл нали?! Зачудих се 6г. бакпулвер как да си измеря? Благодаря ти!   bouquet Hug

cyangel, много внимавай да не ги препечеш, ако не са дебели около 1 сантиметър, /а понеже се слепват е хубаво да са тънички/, 5 до 7 мин им стигат. Стават мекички и пръхкави, иначе са като бисквитки, по-хрупкави, но на вкуса не им се отразява. Млякото е 80 мл, да , слагам цяло яйце. А за бакпулвера ползвам половин пакетче на RUF, цялото е 15.5 гр. Просто виж грамажа на пакетчето бакпулвер. Иначе дечицата много ги харесват тия бисквитки и аз затова често ги правя, пък и са бързи. И сега съм им направила фигурки на животни и човечета, хапват ги с прясно млекце.

# 162
  • София
tina1801 , предполагам, че крилцата са станали добре и във фурната. Кажи какъв е резултатът. Hug
Маме, напълни ми се устата със слюнка, като видях пълнените ти чушки. Аз ще метна едно от моите бутчета, а ти метни една чушка. Grinning

# 163
  • Пловдив
Да се запиша в темата:
Принцеси
Картофена манджичка със сирене
Салата с боб и лук
Баница Парче
Торта Нарязана

# 164
  • Torino,IT
Нашата вечеря  Peace

Пилешки крилца