Из Магреба се разходете и приятели си намерете!9-а тема

• 16 775
  • 302
  •   1
Отговори
# 135

Шаки без теб че ти ще кажеш направо да праща колата  Joy

Ми да нали иска да ти става съпруг ,трябва направи хубаво впеЧатление на кумата инъЧе сватба през крив макарон Ще види  Mr. Green.

Свеар най-сетне намери време да пишеш сигурно не те оставят на мира дребосъЧетата ,ама така като намираш време драскай по някой ред .Как е бебо ,расте ли ,имах си аз да не расте ,пусни снимки  Grinning
Лина е добре ,преборихме се с инфекцията ,тя не пие сокове ,не бях и слагала и свеЩиЧки ,нито антибиотик е приемала ,данон и кисело мляко не яде ,абе туи мойто дете -кво ли ядееееее .ИнъЧе специално за нея вземам хипоалергиЧни кърпиЧки без парфюм .Ама нали писах излизат и зъби ,та изпаржненията и бяха по кашкави  и едни такива асидни и дет се вика за минути се възпали .ВеЧе ни пробиха 2 куЧешки ,ехеее остават оЩе 2 и о6Те 4 кътника и край ,20 те зъби Ще са на лице ,един кахър по-малко ...
Дано АминЧо се оправи ,на колко е години (аз нали не съм в Час  Blush),дано се оправи детето ,ако мога да ти помогна с лекарството ,кое е то ?

ДелтиЧке какъв такъв побойник си отгледала бе ,каква хубава и мила майка ,пък виж го ти калпазанин ,ама Ще си намери майстора  Simple Smile,Ще влезе в Час момЧето ,пък това момиЧе дето е изтървал ,съдба ,знаеш ли ,все пак той Ще живее с избранницата ,а не вие .Дано скоро намери голямата изпепеляваЩа любов  Hug.Ако трябва Ще му търсим и на наго ,абе дай да ги запознаем с Белла белким си пастнат  Laughing

# 136
  • София
Привет момичета   bouquet
Хубав ден е петък, спор няма ама какъв студ е сковал София  Rolling Eyes То направо не е за хора, само да си се скриеш под юргана и да си четеш нещо Откъде ни довя този сняг не знам, ама по-бързо да си ходи, че вече ми се иска да замирише на пролет, да се оцвети малко. Едно жълто и розово като стане направо ти пълни душата.
Belbey, как си   baby_neutral надявам се, че са ни минали болките и не те тормози бебока толкова. Стискам палци остатъкът от бременността да мине мноооооого по-лесно.
Алба,   bouquet благодаря ти, миличка, че се сети за мен. Беше ми много кофти седмица. Имах ужасно работа и то свързана с нервно и физическо напрежение. Добре, че свърши  Crazy Отгоре на всичко с момъка се скарахме, той горкият болен, аз изнервена. Сърди ми се, че не си седя в офиса, ами ходя нагоре, надолу все едно това от мен зависи, ако може като негова сянка да съм, най-добре  Rolling Eyes
Бела, стреснах се, че за 1 седмица си заминала за Дубай  newsm78. Викам си, леле колко бързо хукна това момиче.

# 137
Добър вечер на всички   bouquet

Това не е студ ми направо незнам ,за 5 минути навън и имаш чувството че ще ти паднат ушите само ако ги пипнеш,какво е това чудо ,ужасссс .Само е да си лежиш вкъщи и да не мърдаш никъде.

Аз иначе никъде не съм тръгнала пак да уточня,Шаки се е объркала или е имала предвид едно много многоооооо далечно бъдеще  Thinking Thinking и двамата напират да дойдат в Бг за първа среща и да се видят с баща ми .Единият иска пари да праща да му резервирам апартамент и кола докато е тука ....ще видим какво ще стане,засега си давам пас малко че съм заета ,трябва още проучване ,не че е сигурно де съдейки по Салахчо  Joy

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 23:04 от BeLLa111

# 138
  • Varna
Жълто цветенце,
както си изнервено вземи и го гушни тоз твоя болен момък. И на двамата ще ви мине. Една прегръдка чудеса прави newsm10
Шакирче, то мойто не се бие бе. Ама проклето на моменти, на свекъра прилича казва моят съпруг.
Пък Белчето много ми напомня на предишната приятелка на синът ми. Що да го жертваме момичето Rolling Eyes
Иначе Белчето щяхме да си го глезим много Grinning
 smile3524Отивам да нункам и да гушкам възглавничката аз.
Лека нощ мои дружки и прекрасни сънища да ви изпрати Феята на сънищата Hug

# 139
Делтичка,аз направо ти се възхищавам защото си единствената майка която познавам и си признава грешките на сина си.
Аз съм голям реалист и когато някой постъпва зле независимо дали ми е роднина ,приятел или познат не си затварям очите само защото ми е рода например и не съм на принципа "наш'то си е най-добро и хубаво".

А много майки правят тази грешка която в бъдеще поражда още много след себе си.Затварят си очите и живеят с мисълта че тяхното дете е най най .Аз все още нямам деца но когато имам няма да си променя мисленето и да си фантазирам че щом е мое значи е право във всичко което прави.Майчината любов си е майчина,тя не може да се промени ,но когато виждаш че постъпва неправилно трябва да го напътсваш и вземеш мерки вместо да търсиш вината винаги в другите ,а такива примери и родителски грешки виждам всеки ден около себе си.

Лека нощ Арабелки ,утре пак тук на моабет,едно голямо гуш за всички  Hug

# 140
А много майки правят тази грешка която в бъдеще поражда още много след себе си.Затварят си очите и живеят с мисълта че тяхното дете е най най .Аз все още нямам деца но когато имам няма да си променя мисленето и да си фантазирам че щом е мое значи е право във всичко което прави.Майчината любов си е майчина,тя не може да се промени ,но когато виждаш че постъпва неправилно трябва да го напътсваш и вземеш мерки вместо да търсиш вината винаги в другите ,а такива примери и родителски грешки виждам всеки ден около себе си.

АААА когато станеш пак Ще я подхванем тая тема  Wink.
Аз невярвам дори и ДелтиЧка да знае пороците на сина си да не е най най -хубият син за нея  Wink.Едно е да му покажиш правилния път ,друго е кой път то Ще поема и въпреки всиЧко това е твоето  дете  и то е незаменимо за тебе и най най хубавото неЩо в живота  ти  Peace.ЗаЩото си се грижел  за него от късЧе месо ,пораснал си с него,толкова споделени мигове заедно и хубави и лоши ,но по принцип лошите ги забравяме бързо . Понякога някои големи деца им е нужно да се поуЧукат малко повеЧе от други ,за да си вземат поука ,както ти например със СалахЧо ,всиЧки правим грешки и аз съм правила  ,няма безгрешни ,а от грешките си се уЧим и усъвършенстваме ...

# 141
Не ми се искаше да го казвам, но от няколко дни темата е заприличала на търг с наддаване.

Дават се евтини съвети на килограм как да се забаламоса мъж по нета и как да се ошушка  Tired

Момичета, не съм предполагала, че сте толкова меркантилни  Money   Хулим арабките, че били алчни, но те поне си знаят цената. С парфюмчета и козметика трудно биха се задоволили..... Както и всяка уважаваща себе си жена....

Но разни хора, разни идеали....  Всеки си е поставил цел в живота и я следва, както сметне за добре  Tired

Чакайте си евтините парфюмчета и лъскавите  хиджаби, които дори самите вие не знаете защо са ви, тъй като явно нямате  никакво намерение да се "закачулвате"  , но после не се оплаквайте, че не ви вземат насериозно мъжете.

Хайде, със здраве и успех в начинанията

# 142
Шилан  Шаир ,айде моля те се като не  разбираш от майтап да не се вклуЧваш с такива глупави заклюЧения ,кой бил и кой не е меркантилен .
Пък да един мъж за мен не е мъж, ако не може да направи един скромен подарък -било то евтин парфюм или козметика ,нямам думи просто ,ти в кой век живееш #Crazy  .
Мине се не мине време и все на някой неЩо не му изнася и то все хора ,които не пишат редовно ....
Говориш в множествено Число ,а това показва ,Че избоЩо не си Чела  темата съвестно  и си говориш празни приказки ,лаф да става и само и само да ни изсъскаш и да ни размахаш пръст ,в каЧеството на каква?

Успех и в твоите наЧинания и бъди по отврена към света и се опитвай повеЧе да разбираш ближния  и тогава  няма да изпитваш злоба и завист  Peace

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 01:45 от Shakira26

# 143
Аз само се включвам за последно да кажа на всички до нови срещи защото спирам да пиша благодарение на някои "толкова скромни"  дами които се разписват един път на 3 теми и се изказват най-малкото неподготвени .

Това е от мен ,беше ми приятно ,Делта,Алба ,близнаците ,марси  Hug

Шаки,Ра ....с вас ще се чуем .

Явно тука трябва да се пишат нереални неща за да няма никой нищо против че много моралистки  са забравили как са стигнали където са ,и да си разказваме приказки от Шехерезада за неземна любов която съм сигурна че повечето са виждали само по телевизията няма смисъл , но иначе тук претенции сто колко сме добри по душа.

Със здраве на всички    bouquet

# 144

Явно тука трябва да се пишат нереални неща за да няма никой нищо против че много моралистки  са забравили как са стигнали където са

Mr. Green

хамдулля, стИгнала съм, там където съм , без да мИ се налага да дрънча подаръцИ от непознатИ в чата   Sunglasses   

ШакИра, няма за какво да завИждам, но мИ е Жал , че младИ момИчета не вземат себе СИ насерИозно, а в същото време очакват уваженИе И се чудят какъв е тоя късмет все на мошеннИцИ да попадат

Белла, поздравленИя, толкова сИ млада, а вече не вярваш в любовта, но няма проблем, щом сИ готова да я заменИш срещу парфюмче от непознато чат_другарче

# 145

Чакайте си евтините парфюмчета,  но после не се оплаквайте, че не ви вземат насериозно мъжете.

Точно казано, Шилан!  Peace

# 146
  • Varna
ДубрУУУУ ЮтрУУУУ Hug

Шиланчеее майтап си правехме бе Душко. И аз съм за любовта. Навремето аз взех бате а не взех някои от мъжете със утвърдена професия и имот зад себе си. И си го отгледах от най ниска степен във ерархията до най висока. Ни къщи ни имоти ни родители за подкрепа сме имали. За това се майтапя със това! Усмихни се и ти!.Аз толкова се радвам, че момичетата тука са толкова позитивни, толкова мили!!!
Дай ми усмивчица Шиланче gydi
Шакирчеее, муцеее моя синковец щях да го мисля за Най ако имаше характера на моят Мъж.Охаааа като дойде времето да се жениии как ще извикам момиченцето настрана и ще и кажа какво да прави докато синът ми е безумно влюбен. Баба ми казваше-Мъжът ляга на каквито чаршафи си го научила да спи. Защото майката възпитава до време но съпругата ще го оформи . Това не значи, че трябва да се мъчи да го променя, че всички се сърдим като иска някой да ни превие. Абе ако е умна ще се справи.Важното е да го удуши докато е влюбен , ще слуша много и е лесно за възпитание Wink
Лек ден момичета и умната. А слънчицето скоро ще изгрее Hug

# 147
    Добро утро, момичета

Поднасям закуската, с намерение да се съберем всички около масата на сладка приказка и да потушим страстите.   Peace

Нека спазваме добрият тон и не се нападаме. Животът е шарен, ние сме различни, всеки търси щастието си по различен начин и най-вече изглежда различно в очите му. Критериите са наши, пътят ние си го избираме и респективно плодовете, които ще наберем са си наши- добри или лоши.. Дали приемаме или не начините, по които другите го търсят не е наша работа. Ако ни се поиска съвет- ще го дадем, но останалото не е в наше владение.  Peace

Svear, ще се помолим за детенцето и майка му.   Praynig  И не само за тях, вие и други също имате нужда от това.   Praynig  Praynig  Praynig
   Жълтурче, радвам се, че се разписа.    bouquet  Дано е зад гърба ти лошата седмица и заредиш както трябва батериите през почивните дни.  Hug  Обясни на любимият, че все пак си на работа (ама, че са мъжете....  Crossing Arms  )
   Шеки, вчера се нагласих за приказки и добри хора ме измъкнаха от вкъщи, за което се извинявам, че те подведох.  Hug
   Далка, Марси, Близнаците и всички останали Hug  Hug  Hug

Делтичка, пак ме изпревари със закуската (но аз я оставям все пак)

Приятен и изпълнен с емоции ден ви желая      bouquet    bouquet    bouquet

# 148
  • по пътеката
привет, тофли!
какво сте се заяли за подаръците? само не виждам какъв  проблем може да е за един влюбен мъж да ухажва жената на ме4тите си както на него му е интересно или както е свикнал според традициите! пък дори, ако е една мимолетна любов! то ако го нямаше флирта и зака4ките, изненадите на свещи и скритите послания с дума, цвете или подарък , конкуренцията ще увехне бързо! закон на природата! такива идеалистки са останали малко на тоя свят! дали ги има още динозаврите?
всеки знае какво търси от любовта и какво прави за да го има! трябва само да си готов да  понесеш и хубавото лошото на избора! а това наистина беше шега,аз щях да й кажа да иска  една камилка за безплатен транспорт в софето, ама ме грабнаха лошите мисли в4ера и се спрях дори не сам 4ела обстойно! Hug
делта, аз съм толкова обективна  към децата си, 4е няма на къде! дори сега обмислям да спомена на госпожите да не и позволяват  на дебка да  се прави на принцеса, явно съм им взела страха, а тя се прави на протеже и и си избира деца  и място да стои според настроението! големите ве4е определено са трудни да се напътстват, защото както казва линда: мамо аз си държах едното ухо и като влезе вътре каквото казва у4ителката  да не излезе от другото! много се смях на логиката й и не знам арабите имат ли този наш израз, влязло през едното ,излязло през другото?та с големите е така, каквото дадох като основа,ако издържи надстройката от пубертета и разли4ната среда, ще е добре! аз тъкмо виках хамдуля ,4е се отръва единият от една връзка, другия падна  и пак сме  нащрек! делта, много добре те разбирам да знаеш! дано сме готини свекърви и тъщи, особено да се порадваме и на внуци! тя, надето е твой набор, май и там 4акаме новини по сватби и бебета , иншаалах!
алба, аз ще си взема символи4но, 4е опатках еклер4етата,дето правих в4ера! пусто моите ядат малко сладко и мини одазата я оправдавам все аз!  bowuu
свеар, не  ми бягай по тъ4а, а  се вклю4и да ти фотна  децата, 4е щ? го оженим,а не сме го видели  кръщелника! за мохамед-амин ,едно гуш и кажи ,4е лошата леля каза да пие вода и да ми пише пак на 4ата, така ще минава по-лесно оводняването! Hug Peace

# 149

ШакИра, няма за какво да завИждам, но мИ е Жал , че младИ момИчета не вземат себе СИ насерИозно, а в същото време очакват уваженИе И се чудят какъв е тоя късмет все на мошеннИцИ да попадат

Много хора са си намерили половинките си в нета ,това веЧе е съвсем нормално .Всеки се опитва да си намери Щастието някъде и търси оная голяма любов .Човекът и предложил подарък ,жест или каквото там  искаш го нареЧи ,ние малко тук преувеЧлиЧихме ,майтап да става и тематиЧката да върви във весело настроение ...И аз съм приемала подаръци от мъжът ми като бяхме гаджета и ме е Черпал ,какво лесна ли съм била ?Какъв мъж ,ако не може да го направи ?Или ме остави аз да плаЩам сметката ,например .Даже през цялото време 4 години си мислех ,Че ниЩо няма да излезе ,заЩото е мюсюлманин ,а родителите му искаха снаха мюсюлманка  Crazy.Та като им казахме едва не припаднаха и не спираха да го жалват ,все едно прави на голямата грешка в жиовта си  Whistling Laughing.Та мисълта ми е не мислех и не се надявах изобЩо ,Че Ще се омъжа за тоя Човек ,а накрая стана от само себе си .Явно не си ни разбрала майтапите и незнаеш историята на Белла преди това и затова си останала с такова впеЧатление ,но ние тук ,които сме я Чели ,затова се базикаме .

al-Yashbi' не мога да те разбера момиЧе ,много много злоба има в тебе ,потърси професионалист може и да ти помгне .Влизаш тук само за сеир ,ами пиши си в арабската и си гледай твоя розов животец не гледаж какви гаЩи носи съседът ти !

ДелтиЧка Мисълта ми беше ,Че майката си остава майка и каквато и снаха да имаш и най -добрата на света да е ,един ден ако се разделят със синът ти ,ти Ще бъдеш до него ,за да окуражиш ,за да си му опора .ЗаЩото  децата ни имат нужда от нас докато сме живи .А ти сигурно толкова му помогаш сигурна съм ,Че е добро момЧе и не е намерил подходяЩата за него половинка . HugЩе я намери и баба Ще станеш и Ще водиш внуЧето на фитнес да тренирате ,пък то Ще се гордее каква хубава млада баба си има  Mr. Green.Сега наближава деня на бабата и дават такива реклами само как бабите спртуват с внуЧетата си ,ама да видите какви наперени и хубави женииииии ,възхиЩавам се на такив хора с такъв дух ....ИнъЧе права се за това ,Че снахата превъзпитава  ,моя трябваше малко да го превъзпитавам  Laughing,но все пак той е бил в голяма фамили и там ред и дисциплина е нямало ,като например като си влезеш в къЩи да си събуеш обувките ,да се преоблеЧеш дрехите с които си бил навън с домашните ,ей такива дребни неЩа ,но мен си ме дразниха ,но бързо влезе в Час де .Ама той е живял и доста сред белгйици и е излязал от тях на 18 ,ãма ходи да превъпотаваш братята му ,божке Ще паднеш ,какви смешница ,направо някой път се Чудя как може да имаш роднинска връзка с някого и да нямаш ниЩо обЩо с тоя Човек ,ама така е средата,работата ,приятелите  е много важна ....

Алби не се притеснявай бе ,пак Ще си полафим на скайп ,нали веЧе ми го имаш .Уф айде заминавам на ,Че денс сме по магасините ,трябва да се ядееееееееееее
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт