Из Магреба се разходете и приятели си намерете!9-а тема

• 16 777
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Хм, я виж ти нашата скрита подводница Белисима какви ги твори... а Шеки вика - "дай да и намерим..." То май тя на нас трябва да намери. Бела, единия като го избуташ, прехвърляй насам... както каза Лили навремето - "на мъжемелачката"  Joy
Аз пък и аз като съм си хванала единия Египет, та Египет... ще се обърна и аз към Дубай, в подаръците е истината...  Mr. Green между другото мароканеца пак заговори да ми праща и на мен, ама ще видим, разбрахме се като ми свърши ученето да се разберем...  Laughing

Аз уж уча, ама между ученето направих един ремикс на лилавия Хипо. Че само с некъв рап го има, а на мен ми харесва малко по-нашенско: Dancing Hippo

Марси, и тук сняг вали и се не спира... а аз на библиотека се запътих. Пух да му се не види и късмета ми. Sick

Ако стане всички сте поканени ,и аз ще се гордея че имам най-хубавите и мили шаферки на света  Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green стискаме палци  Mr. Green

# 121
Хм, я виж ти нашата скрита подводница Белисима какви ги твори... а Шеки вика - "дай да и намерим..." То май тя на нас трябва да намери. Бела, единия като го избуташ, прехвърляй насам... както каза Лили навремето - "на мъжемелачката"  Joy
Ра   Hug  аз ако я чакам Шаки стара мома ще си остана ,тя само за подаръците си мисли  Joy Joy ама как не ми се иска да избутвам никой от двамата  Embarassed то бива лакомия ама и двамата си имат много положителни качества хммм ще видим кой ще отпадне ,тоз гримьор ехххх колко ли ще ми е хубаво мъжът  ми да ме гримира всеки ден  Joy

Ако стане всички сте поканени ,и аз ще се гордея че имам най-хубавите и мили шаферки на света  Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green стискаме палци  Mr. Green

Стискай,стискай здраво ,и аз на теб  Praynig

Айде ставайте че кафенцето изстива ,много е студено и е натрупал такъв сняг,снощи едвам съм се прибрала ,направо не можех да дишам по пътя ,такива снежните виелици бяха тук .

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 08:53 от BeLLa111

# 122
  Добро утро,

А, Бела ме изпревари с кафето......нищо ,нали сме по-вече бройки- няма да остане   Heart Eyes
   Eye of Ra, радвам се, че пишеш. Прави го по-често.   Peace
   Близнаците къде се загубихте? Май не може да излезете от театъра?!  Grinning
   Как ли е Жълтурчето?   newsm78   Praynig
   Лек и успешен ден на всички   Hug    bouquet   Hug

# 123
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МОЙ  bouquet ЕТО МЕ ТУК СЪМ,ЗАВЪРНАХ СЕ Успешно С НАЙ-ХУБАВИЯ ВЪЗМОЖЕН ПОДАРЪК preggo
АМА МНОГО МЕ РАЗМЯХТЕ,НАПРАВО СЪС СЪЛЗИ СЕ СМЯХ,ЕЕЕЕЕЕХХХХХХХ ДА МОЖЕшЕ ТАКА ПО-БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА .....НЯМАшЕ ДА Е НИКАК ЗЛЕ АМА НЕ СТАВА.ДА БРЕМЕНА СЪМ-14СЕДМИЦА СМЕ ВЕчЕ,ДАЙ БОЖЕ ДА КАРАМ ЛЕКА И СПОКОЙНА БРЕМЕННОСТ.ЗА СЕГА ВСИчКО Е НА РЕД НЯМАМ ПРОБЛЕМИ ,НЕ МИ СЕ ГАДИ АБЕ ВСЕ ЕДНО НЕ СЪМ БРЕМЕННА.
ДАЛА-МИЛА  #2gunfireНЯМА ДА ТЕ УБИЯ РАЗБИРАСЕ, Hug
МАРСИ-ДА ПЛАТИХ СИ Всичко КЪМ НОИ ,ВЕчЕ СЪМ ЗДРАВНО УСИГОРЕНА ,СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКАчА И НЯКАДЕ НА РАБОТА ДА МЕ ВОДЯТ И СЪМ ГОТОВА
ЦВЕТИ-ЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХ ДА МОЖЕХ ДА ТЕ ИЗПРЕВАРЯ ИЛИ ПОНЕ ДА ТЕ СТИГНА АМА  НЕ.....НЕСТАВА.НИщО КАКВО ПЪК ТОВА Е НАЙ ХУБАВИЯ ПЕРИОД В ДОСЕГАшНИЯ МИ ЖИВОТ ТАКА чЕ ИЗКАМ ДА ГО ИЗЖИВЕЯ ДЕН СЛЕД ДЕН.....ХАЙДЕ НЕ ОСТАНА ТИ СИ НА ФИНАЛНАТА ПРАВА ВЕчЕ Hug
НА Всички ПОЖЕЛАВАМ ЛЕК И СПОРЕН ДЕН  bouquet

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 10:11 от ceciflo

# 124
  • Varna
Добър дееееен Hug
Да се примъкна аз към кафето, че закуска може и да не е останала по това време Laughing
Благодаря за почерпките момиченца и лек и спорен пред уикенд ден Hug Hug Hug

# 125
Добър ден
Да Делта то от толкоз бременелки закуска може и наистина да не е останала  Laughing Laughing Laughing. Ама Внимаваи от нас да не си останеш гладна- както аз веднъж с пицата и салатата.
Белла давай да ти праща от Дубай подаръци, че после кото се ожените ще има мило ама ти искаш ли или по нататъкк  Mr. GreenПък не е лошо да помислиш кой от двамата ако не щи променяме закона- както мъжовете имат право на 4 жени така и специално за теб да можеш да имаш поне 3- ма мъже!  Party Party Party Яко я!
Ра пък те вече го сменяй тоз Египет че там кризата се чувствала доста- дай нова дестинация  Simple Smile, ако пък държиш на Египет ще се включвам и аз във сватасването- имам си и аз един контингент от там та Шъ видя кво мага да направя  Wink Wink Wink.
Дала, къде се загуби липсваш ми   bouquetто с новото жилище май доста работа те чака, пък и с тоз студ  Embarassed.дано бебко е добре  Hug за теб и него.
Свеар нещо милата не е писала дълго време може би малкия не и оставя време да диша пък аз искам и да пише   bouquet.
Невенче- къде си ?
Марсита ама вии в тунизията съвсем я докарахте на климат като в Бг-то?
Цветушке- веселушке блякал блякал ще стигнеш и ти на моита ама за сега си почиваи много че като дойдеш на моита нема спане, нема спокоиствие  hahaha!
Хайде лек ви ден до после   bouquet

# 126
Белла давай да ти праща от Дубай подаръци, че после кото се ожените ще има мило ама ти искаш ли или по нататъкк  Mr. GreenПък не е лошо да помислиш кой от двамата ако не щи променяме закона- както мъжовете имат право на 4 жени така и специално за теб да можеш да имаш поне 3- ма мъже!  Party Party Party Яко я!

Тъкмо затова щях да пиша  днеска и ти си ме изпреварила  Joy Никак не е лошо ,айде да внесем искане в Шериата  Laughing те могат ,пък ние не ,къде е справедливостта тука  Joy

Хиджабите ги чакам с нетърпение ,казах му най-красивите да избере  Joy

# 127
Здравейте мили дружки   bouquet

Цецифло  Hug -уф,радвам се  че не ми се сърдиш   bouquet
Аз мисля че такава прекресна новина и Щастието трябва да бъде споделено ,за да даде стимул  и на останалите
Няма само  злоба и самота ,има и любов и споделяне
Не винаги отраз идват  при нас,но Ако запазим надеждата и силите си-има Добро и птиченцето каца на раменете ни и пее,ама трябва да го забележем и чуем   bouquet Hug

Белбейче- потънала съм в битовизам... Моя девер ще си ходи към Оран-търсим пак пдарйци за родата.Той май ще си избира жена този път newsm78 #Crazy  Ами дано да случи
А Раян вади зъби....и не е за говорене...и като заби един тукат на компа и изкърти   Ентер бутона.....сега за да направя пауза натискам 100 пъти....Карай

Албичке- Hug  bouquet

Делта-голям си  естет...много ароматни заусчици...ама аз съм  пак на глад...ще ходя  на море с хайваните-така се зарекох тази година  и почвам и гладната диетка..... Joy

Оченце и Белка- и двечките сте таква сладурки и прекрасни момичета-заслужавате мъж,който на ръце да ви носи. Отваряьйте си очите момичета   bouquet Има и такива,но не винаги са тези които се набиват на очи от раз....Те са по-смотаните,по-неугледните,ама в реалние живота точно тези са и по-отговорните и можеш да заложиш на тях....Но пусто женско сърце,което търси все ласкателствата на Казанова и опиа на  Дон Жуан.....Ама ие и двете си имате едно наум вече.....Решението на Белка го подкрепям с две ръце...само попътен вятър и жилая и  съм сигурна че късмта и е там някъде.... Hug

Шаки-много ще ми е драго да се видим.Ще  ти дам координати на ЛС.Дано а ни е писаноп да пием кафенце заедно ,а  и  времето да е хубаво та да се разходим като хората...Чара на Париж е по улиците,сред хората...да се усети атмосферата

За всички    bouquet Hug Hug Hug
Този пост го пиша от 20 минути ooooh!

# 128
Белла какво е това кафе в 3:20 бе  #Crazy

РА тоЧна така ,хубаво ти е казала Белбей сменяй дестинацията ,та да си правите компания с Белисимата .

Далке ,аз Ще ти напиша адреса ,ама оЩе го нямам с малката Ще бъдем ,хем да се видят младите ,може да се харесат и както викаш по кафенце да пиинем  Peace

ЦЕцифило лека и безпроблемна бременност и здраво бебЧе на финал   bouquet

Невенка къде се загуби ? newsm78не пише ,

Ние ходихме в едно дестко клубЧе сутрината ,буля Лина се събуди тоя път ранооо и я заведах да си играе ,имаше оЩе 2 деЧица ,не Че им о бърнахме внимание де ,ама поне се наигра и сега спи (като хората ),дано довеЧера си легне рано и да оправим режима  Praynig

# 129
Ех ,Че сте приказливи днес  Mr. Green

# 130
ТОВА Е НАЙ ХУБАВИЯ ПЕРИОД В ДОСЕГАшНИЯ МИ ЖИВОТ ТАКА чЕ ИЗКАМ ДА ГО ИЗЖИВЕЯ ДЕН СЛЕД ДЕН.....

Дай Боже всекимуPeace
 Желая ти наистина да му се насладиш максимално.  Hug  Толкова положителен пост, дано има повече такива.   Praynig
  BeLLa111,  за какво са ти тези хиджаби?   newsm78   Или не ти е дошло друго наум да поискаш?
  Шеки, на линия съм за приказки  Peace

Кате, видях че си се разписала в друга тема, къде се губиш?   newsm78   Наминавай насам поне от време на време да знаем как си  Hug    bouquet

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 17:56 от Alba76

# 131
тренирах досега с малката ,ох изморих се ,сега хапвам ,ти какво си правиш АлбиЧке?

# 132
Момичета    bouquet  bouquet

понеже  таткото  ни  се  обади  от  супермаркета  на  Каза  ,значи имат  още 2 часа  път реших  да  попиша  набързо

всички  сте  ми  мили  и  никого  не  съм  забравила  Hug

Белбейче   Hugзнам  за  бой  съм  но  ще  се  опитам  да  пиша  набързо  bouquet

марсианче  днес  не  успях  но  щ е е  скоро  фотосесията Heart Eyes

Ум   Яхия  хабибти  благодаря  ти  знаеш , скоро  и  на  теб  ще  пиша    bouquet

Делта  сега  разбрах  че  си  от  Варна   Crazy  ами  и  аз  бе  и  аз   Partyи  имаш връзка  с  марокото   Crazy  ами  да  ти  предложа  една от  моите  мароканки  може  и  да  му  се  хареса  на  момчето  ти   Laughing

Дуа   за  бой съм  че  не  пиша  , но ти  знаеш  че  не  е  нарочно    bouquet  bouquet

Шакира   как  е  момиченцето  ти 

възпалението може  и  да  е  от  мокрите  кърпи  за  бърсане  Моите  имат  алергия от  тези  на  Джонсън , може  и  да  е  от  храната  сокове  или  данон  с  плодове ,може  и  да  е  от  някои  лекарства  например  свещички  ако  си  ползвала скоро   за  темпер   и  т  н 
мене  питай  че  имам  опит с  дупетата Joy  но  вярвам  че  си  си  справила  и  малката  принцеса  е  добре Peace
за  гърнето  аз  го  слагам  пред  банята   Embarassedне знам  защо  но  малките  не  им  харесва  да влизат  в  баня   Rolling Eyesи  то  слагам  до  вратата  без  да  им  казвам   като  вътрешен  интериор  свикват  и  сами  искат  да  го  опитат  след  няколко  дни Laughing

Далка   честито  ви  ново  жилище    bouquet  даваъ  на  диетката  ти  да  сме  заедно  че    марсито   ме  остави  с  тия  зали  ние  се  надпреварвахме  с  нея  по  залите  ама  аз  сега  нямам  къде  да  оставя  бебко 

чакам   сега  да  си  дойдат  от  лекарката  и  най  вероятно  ще  ми   е  нужна  за  сетен  път   помощта  ви   за  едно  лекарство    bouquet

иначе  такива  мити  работи  у  нас  Яхия  спи  след  един  доли   защото  бе  на  ваксина  вчера  ,каките   са  на  училище  а Мохамед  Амин  пак  е  с  недобри   анализи   Sick Sick и  ще видим  Не  иска  диването  да  пие  вода  и  креатинина  пак  се  е  покачил  Whistling
Тъкмо  се  зарадвах  Една  мама  с  която  си  пишехме   от  години  накрая  даде  на  момченцето  си  бъбрек и  хамдулилля   са  добр е  операцията  бе  на  27  01  и   исках  да  ви  помоля  да  се  помолим  все  така  да  са  добре  тя  и  сина  и   Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

а  като  бяха  на  анализив  вторник мъжо  и  Аминчо  видяли  едно  дете  на 3 и  половина  което  е  при  нашата  лекарка  да прави  анализи  от  3 месеца  и какаво   представяте  ли  си   заразили  го  с  хепатит  С    #2gunfire #2gunfire #2gunfire
сега  ще ходят   в  Париж    След  дъжд  качулка    ooooh! ooooh! Rolling Eyes 
и  затова  не  им  имам  доверие  на    тукашните  а  тамошните  не  са  ми  по  възможностите   #Cussing out

затова  и  не  пиша често  но ме  извинете  не  съм  ви  забравила    bouquet  bouquet  bouquet

Деска   и  Дани   специални    bouquetче  ми  се  обаждате  и  питате  за  нас 

Честита  бременност  на  аржирската  мама  bouquet  bouquetлека  и  безпроблемна 

Фи   амани  лилля

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 133

BeLLa111,  за какво са ти тези хиджаби?   newsm78   Или не ти е дошло друго наум да поискаш?

Алба ,аз нямам намерение да ги нося ,със сигурност поне не и тук ,но винаги съм искала да имам ,особено тези които те имат там ,такава красота  #Crazy ,както каза Белбей няма нищо общо с тези в Магриб все едно са от битака цигания,бледнеят много пред Дубайските ,класата си е класа .

Поръчах си и малко гримчета  и парфюм де ,ама гледах по скромно като за начало  Embarassed да не си каже таз пък колко нахална  Joy той вика аз не съм много добър в избора на тези неща но ще се постарая ,пък да видим ,пита още какво искам да казвам така че давайте идеи до понеделник  Laughing

Дано не се стиска да сложи нещо и от него без да съм си поръчвала хахахха.

Шаки без теб че ти ще кажеш направо да праща колата  Joy

# 134
  • Varna
Добра вечер, Фарашки Hug
Уффф едва се прибрах. Вятъра уж го бях нарекла във другата теме, че е търпим обаче как ме вееше по улиците като също пране на простира.Хем сега съм във пухкавия си период-демек не съм фиданка Laughing
Охааа добре ми дойде розетцето за студените ми крачони Laughing
Далчееее Hugблагодаря ти Душко за хубавите думи- няма да се правя на скромна този път и други са ми казвали, че съм естет  4470 Ние сме семейство Естеткови. Като обзавеждахме и от фирмата която обзавеждахме, дизайнера който работеше за нас ни каза, че ако всеки знае и е естет като нас със Бате, те няма да имат работа. Даже им бяхме дали и някои идеи. После звъниха от Наш Дом да идват да снимат-от фирмата бяха им казали за нашия дом- но аз отказах.
Не, че е нещо суперско. Нашия дом не е голям. Но го направихме със голям мерак и голяма любов. Искахме де е много весел, уютен и който идва да се чуства най удобно. Или както казва шефката ми- Има Духче у вас Laughing Успяхме да обзаведем и на сметка тогава-имаше намаление но аз мисля ти бях споменала.
Свеарче ми варненче съм бе. Под Операта живея там във една от уличките.
Колкото за моето момче, Душа той толкоз нервен , че като знам ония моми по оня край как я карат нашия ще ходи във затвора, че ще и посегне да я усмърти. Незнам кой ще го вземе Rolling Eyes Ама аз не се сещтам за това още, не съм го притиснала да си взима булка. Той такова същровище истърваааа.... Карай да върви. Обади се  ако идваш насам  bouquet
Белче кви сЪ тез хиджаби и гримове бе???? Срамота!!!
Кола шЪ искаш!!!! Ама хаааа яяяяяя!!! Ама как няма да се прескачат тез двамата да ти купуват като ти искаш таквиЗ нИща. Ама и сметкаджии. Намерили те скромното момиченцеее. Шаферките не сме съгласни!!!!
Хади сИга да прескоча и до другата тема да видя оживяха ли момичетата във това страхотийсто време.
Красоти, до скоро newsm51

Общи условия

Активация на акаунт