Из Магреба се разходете и приятели си намерете!9-а тема

• 16 757
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Belbey ами така е,моми4ето не е мързел като теб-по кратката процедура,а ти още се мъ4иш с корем hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 106
Ех Дитти скоро като ме хване шубето май ще си искам да си стои бебо в корема още  Joy Joy Joy.
Как са твоите дребита?
белла къде се затри?

# 107
  • Varna
Далче,
 Цецифло едва ли ще убива ама как искам да видя как ни се хилииии hahaha
Ама сме бързи акушеркииииииии
 newsm53

# 108
  Покрай бебчето се зарадвах, че темата се пораздвижи, такава активност настана, но май сте на следобедна дрямка.   newsm78
  Хайде, надигайте се за по едно късо кафенце, че е време за лафче.

Белбейчe, магнитута засече ли го по коя скала беше?   Joy   Joy   Joy
 Не ти е лесно на тебе, последни метри са все пак.   Hug

# 109
  • по пътеката
ехе, вие настина карате по съкратената процедура!  Mr. Greenцеци, от мене пак 4естито официално! какво каза докито и оправили се с нои? открий малко време ,4е пиши едно пост4е!  bouquet
днес светна малко, но няма оправяне това време!  ooooh!дъжд, слънце сняг, студ!белбей, как сте двойката? болежките минаха ли?
аз щ? отида да видя една нова зала за спорт, току съм се уредила с група дружки по боя с килата! ходих ,много е дле4е, но е единствена  за жени ,дано се оправя с линда и разписанието им! айде  после пак ,4е бягам за дребка да прибера!

# 110
Далке март месец Ще идваме в ПАриж  Grinning,на един експозиция за фитнес инструктори ,диетолози и тн .ОбаЧе Ще дойдем с автобус ,Че по евтино ни излиза 40? за двамата ,малката без пари ,заЩото е бебе .Та Ще ти дам адреса на тая експозиция  и ако ви е удобно да се видим някъде там ,Щот няма да сме с кола и да се разкараме ,пък обратно Ще се връЩаме в Брюксел в 22 Часа ,така Че цял ден Ще сме в ПАриж Grinning

Белбей питаш за Белла ли ? LaughingМи тя си събра багажа и Ще замина за Дубай,няма време за темата  ,Ще я правим скоро дубайка  Joy,

# 111
Шаки изпуснала съм явно новиното за Беллла- е Дубайка или мароканка все по арабско, ама Дубай модерна работа то днес ги гледах по Тв-то едни пищни хиджаби и едни - мулти кольор ум да ти заиде не кат у нас едни направо граничещи с цигания все едно са баз пари раздавани фуларите на мегдана  Laughing Mr. Green.
Моля да бъда  извинена но това си е проба майтап.
Марсита даваи късмет със залите дано след време и аз да мога да намеря нещо тук че ще ема матерял за сваляне  Cry
Тук днес е пролет живнахме малко на вън и сега сме у къщи.
Алби- сестро ни знам магнитут нит дали е било истина или вече бременния ми мозък почва да се гъбарка с мен ама кво се прави още малко остана и после не знам ще му мислим. newsm78

# 112
Мдааааа ,аз се глася за кума уж ,да видим  Grinning

# 113
   Шеки, кръстница ще ставаш, а? Не знаят те какъв таралеж си вкарват    Joy   Joy   Joy    (това е майтапче).
 Наистина ли ще ходи в Дубай BeLLa111?  Тая любов, ей....  Heart Eyes
   Белбейче, само спокойствие и силна храна, нали така?!   Peace  (колко е лесно от страни да се говори  Grinning  )
   Марси, чудесно е за фитнеса и това, че е далеч- също. Тъкмо ще въртиш километри, заедно с тренировките. Но нещо много бягаш тези дни и само телеграфно се отчиташ.  Crossing Arms

# 114
   Шеки, кръстница ще ставаш, а? Не знаят те какъв таралеж си вкарват    Joy   Joy   Joy    (това е майтапче).

Хахаха ,нали  Joy,ама мисля да го ошушкаме младоженеца първо едно хубо ,та тогава да ги женим ,така гратис булка никой не дава ... Laughing

# 115
Шаки изпуснала съм явно новиното за Беллла- е Дубайка или мароканка все по арабско, ама Дубай модерна работа то днес ги гледах по Тв-то едни пищни хиджаби и едни - мулти кольор ум да ти заиде не кат у нас едни направо граничещи с цигания все едно са баз пари раздавани фуларите на мегдана  Laughing Mr. Green.
Модерна работа да ,там били най-големите петролни магнати  Laughing,аз ако знаех на времето нямаше да бързам толкоз бързо да омъжвам Joy
Ами  иксала мъж от класа ,ама арабин да е ,няма угодия това момиЧе ей ,дано зетя не се уплаши и избяга  hahaha Joy,като му кажа за колко жълтици я давам  Joy

# 116
  • Varna
На Белчето голям късмет му пожелавам  bouquet
Тоз мЪгнат дето Белчето ще му изпие акъла дали ще бъде така добър да покани и наз шаферките newsm78
Няма да се изложим хич биля. Все сме убавици Flutter Flutter Flutter
Много шЪ завиждат на Белчето за такива красоти като нас,  безподобни Flutter
Пък на някои от момите тука може да им излезе и късмета със някой и друг магнат Thinking  Тука момите ни са си все от сой и това го казвам съвсем сериозно, вече!!!
Незнам във тая криза обаче дали останаха магнати? newsm78

# 117
Хооооооооооп,тука съм  Hug

Белбей ,надявам се да си добре с бебо  Hug

А Шаки тебе незнам какво да те правя   newsm78,всичко си изказала  Joy Joy
с едно уточнение че никъде НЕ заминавам  Peace

Белбей ,за хиджабите ,сега съм си поръчала всякакви цветове от дубай на тоз кандидат младоженец /и малко гримове и парфюми де   Embarassed,в понеделник ще ги праща обеща ,нещо се е хванал сериозно пък да видим ,дано сложи и нещо бонус изненада  Praynig

А да си призная честно на два стана съм сега  Embarassed  и вторият е ливанец живее в Дубай гримьор ,работи за Армани ,завършил във Франция ,иска сега юли да идва ,по цял ден ми звъни и праща смси,те и двамата де ,та малко съм заета  Mr. Green ама ви чета редовно

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 11:41 от BeLLa111

# 118
ти от двата стана гледай да не паднеш на земята ,ма преди да паднеш поне вземо квото можеш ,подаръци ,това онава ,няма само тебе да те използват я  Heart Eyes

# 119
ти от двата стана гледай да не паднеш на земята ,ма преди да паднеш поне вземо квото можеш ,подаръци ,това онава ,няма само тебе да те използват я  Heart Eyes

То и аз така си порекох   Joy пък да видим каква ще излезе накрая.

Аз не съм искала ,той вика нали ще се женим ,съпруга трябва да
праща подаръци ,искай та искай ,и аз скромно поисках няколко нещица  Grinning

Делтичка,че сме си от сой ,е така си е ,спор няма ,всички сме си убавици  Laughing

Ако стане всички сте поканени ,и аз ще се гордея че имам най-хубавите и мили шаферки на света  Hug

Общи условия

Активация на акаунт