Из Магреба се разходете и приятели си намерете!9-а тема

• 16 755
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  .

Шеки, зачеркната ти е точката.   newsm10 
 Надникнах във вашата тема и.....неустоях да ти видя снимките  Blush  . Елегантна и чаровна хубавица, нямам думи.  Peace  И после казваш, че те е страх да влизаш заради сладкишите  newsm78  ....не те виждам да имаш нужда, но.....всеки си знае в какви килограми се чувства най-добре.   Hug 

хихи мерси ,алби  Hug,аз за да не каЧа бе  Wink,хихихихихиих

# 91
  • по пътеката
за кафето се наредих, има ли компания?!  Hugтука е пак бахър!досега температури под -2 -5 не бях усещала по наше село! аз днес се шматках навън до обяд, никаква не я свъших по вина на линда ,като са й правили снимките е притворила  о4ите! пак повторихме! да видим, голям ми е стрес  като се налага да се правят паспорти- двата ще се сменят и записване по у4илища се предвижда, лудница се о4ертава !
далке, кажи за мароканката ,де! а пък това е добрата новина май за пазара! само да има кой да ни наема! ти си поне ок, стара пушка си по тези земи! Peace

# 92
АлбиЧке сега проЧетах за цигарите и бързам да те поздравя и да дам моя скромен опит .Аз съЩо съм пушила ,но като запоЧнахме опитите за малката и казах край ,исках бебето да стане бързо пък и да е здраво(и тия мнения от еди коя си пушела пък родила здраво дете ,не ги приемам много ,всеки организъм е разлиЧен,който иска да си играе с огъня си е негов пробелем ) ,а като искаш неЩо  на всяка цена си готов на всиЧко ,нали така  Grinning.Първите седмици ми бяха най-трудни  ,но като се мина 1 месец ,даже като минех покрай пушãЧ ми се повдигаше и си дадох сметка как съм вуняла и аз  Blush,Чак се отвратих от себе си ,Щото колкото и да се къпе един пушаЧ и колкоо и парфюми да слага има специфиЧна миризма ,която той самият не усеЩа и е свикнал с нея ...Та така веЧе 5 години не пуша и съм си много добре ,нито съм каЧила килограми ,трябва психиЧеска нагласа и воля ,това само за рамадана да не пуши Човек не мога да го разбера  Rolling Eyes...

Марси много студено при вас бе ,тук добре,даже днес бяхме в парка и играхме малко...

# 93
   Шеки, мерси.   bouquet   bowuu
 Исках да си направя подарък за Новата година и се чудех какъв, макар и предварително.  Heart Eyes
 Не съм ги спряла заради бебеправене. Стана случайно, хвана ме някакъв вирусен грип и развих непоносимост към цигарите. Дори цяла седмица се мъчех да пуша  Embarassed  (пусти му навик), но не ми понасяха вече и си мислех, че е от болестта. После просто реших, че това е момента и продължих в същия дух.   Peace
 Все си казвах, че ще ги спра един ден, но засега (т.е. за тогава) не се замислях. Пушеше ми се. Всеки пушач знае какво удоволствие се изпитва от сутрешното кафенце с цигарка. Дори не разбирах непушачите какво правят по заведенията, където е задимено. Аз ходенето на бар го свързвам с пушене ( + удоволствието от приятната компания, разбира се). Като добавиш, че съм от тези, които немогат да стоят на задимено.....още повече ме учудваше. Качих 4-5 кг, но не ме притесняват. Помага ми, че у дома не се пуши (моят приятел е непушач, а аз го правех на терасата), избягвам и срещи с пушачи и ми е по-лесно. Ако си бях в България едва ли щях да ги спра- всички пушат около мен, само майка не. А и заведения нон стоп и механи...нали се сещаш....
 За бременните с цигара в уста......няма да коментирам.  Naughty  Само знам, че егоизма на пушача понякога няма граници (не го мисля от сега)  Crossing Arms

И аз да си кажа-  такъв студ не се е виждал по нашите ширини   cold ... липсва снега, за да е пълна картинката
   .......ама как съм се разприказвала (разписала) днес   smile3523..... Grinning

# 94
  • Varna
ДубрУУУУ ЮтроУУУУ Hug
Хади бееее сталайтеееее. От 7.30 чакам за закуска никой не слагаааа Sad

Да ви положа аз сънливи Магребски Фарашки Hug
Хайде лек и слънчев ден нищо, че навънка сив и мрачен а някаде и снежен. Не остана момичетааааа още малко и идва Пролетта Wink

# 95
 Да ни е честито новото малко бебче   bouquet 

На алжирската  мама   Hug Hug Hug  Цецифло  bouquet
Тази новина снощи ми даде тонус и сила.....
Наистина Господ обича и помага на смелите ....
Но то всичко си е Мактуб  bouquet

# 96
Да е живо и здраво новото алжирско бебенце. Да расте весело и безгрижно за радост на мама и тате.

(Аз дори не съм разбрала, че Цецифло е била бременна  Grinning  )

Делта, мерси за закуската.   bouquet   Аз толкова се зарадвах, че има още едно бебче, че направо забравих за нея.   Hug

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 11:23 от Alba76

# 97
Ехаа-Честито-Цеци-Дала-пркрасна новина
а момченце ли е или момиченце newsm78
Цеци-желая ви много радост

# 98
  • Varna
Честито Бебенце на Цецифло  bouquet
  ylinfant newsm30 newsm07
Дано да е спокойничко и много, много здравичко, да е родено със късмет newsm32

# 99
Алба-тя сега е бременна,не е родила още-но Дала не се доуто4нила

# 100
  Dtti, мерси за уточнението.   bouquet
Наистина помислих, че е родила, макар че не ми се връзваше много, нали скоро замина за Алжир,   newsm78  много набързо всичко е станало,  Laughing  но предположих, че съм пропуснала или пък вие си го знаете покрай чата и личните контакти по skype.   Peace

Така или иначе да са живи и здрави, една лека и приятна бременност за Цецифло.

# 101
И тук да се извиня,че така прибързано изродихме Цеци  animal085-дано да е за добро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дала-истинска скица си nazemiata

# 102
Здравйте и от мене ,хубава закусЧица ДелтиЧка ни е направила  Hug

# 103
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз от вълнение и радост......

Абе -то е добра поличба значи   bouquet
Всичко ще мине  бързо и лесно.....  Hug  bouquet  

Тя ще ме  убие  Simple Smile  като прочете сигурно!

Ама положинелият заред е много важен.....а тук всички сме с такива чувства  и вервам че  това ще помогне на една бъдеща мама ,ако има нужда и ще е подкрепи ....

# 104
Добър ви ден и от мен,
Ама вие сте много бързи бре - набързо я изродихте ЦециФло- ха да и честит бебока и леко бременее не.
Алба сестро мача няма край- даже тази нощ сънувала ли съм или е било действителност, но по едно време имах чувството че малкия се мести дупето и аз нещо като трусове на корема имах  Joy Joy Joy мани мани и аз едно обяснение дадох  Mr. Green.
Уф днес се отдавам на мързел че тук е уикеенд и никои нищо не прави та и аз в отбора.
На вас лек ден

Общи условия

Активация на акаунт