Из Магреба се разходете и приятели си намерете!9-а тема

• 16 767
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
   Делта, момиче означава.  Peace

Но да не го обръщаме на чат, че ще ни се скарат.....и с право.     Hug     bouquet

# 166
  • по пътеката
тофла е моми4е, по- голямко  от линда, пуберка! поне така са ми го обяснили, за малките викат бнет, освен ако са м/у равни, както ние си викаме моми4ета! аз побългарих окон4анието по примера на дребка, тя казва например -не боли ме нещо, а болиш ме, ако нещо й при4инявам болка, особено като се в4есваме!

# 167
   Марси, на мен не са ми обяснявали с подробности за колко годишно момиче  се използва, но и от мъже не очаквам кой знае какви обяснения.  Grinning
 В Алжир нали имат техен си, особен диалект, та понякога става объркване. Както Далка каза в уроците по арабски за числата две и три, че са дзуж и тляца, а не както беше написано, т.е. на правилен, книжовен арабски.  Wink
  За обръщения към деца, освен  бърка и тургут...друго не съм чувала... Joy

P.S.   За Делта:
    бърка - стига! заповедно
    тургут - лягай или заспивай (кое е точно незнам, без лични местоимения, че ми се губят в изречението  hahaha  Heart Eyes  )

# 168

Оченце на Ра не знаех за тебе.
Много гаднички се е получило.
Така, че Оченце майната му на оня михлюзин. Важното е ти да си съхраниш душичката. Тука за тебе винаги ще има мили думи и подкрепа а от това се нуждае човек когато е във нужда Hug
Но като те чета виждам, че се курназ мУмичИ Wink

Благодаря ти, много си мила  Hug Гадничко ми беше, да, само Марси, милата, знае какво изживях, понеже то всичкото на нейната глава беше... ама както каза и тя - по-добре да страдам по-рано, отколкото после при свършен факт.. Така че, то живота е за това - да ни учи. И когато срещаш само несполуки, просто защото си попаднал на най-големия омайник (не само на мили думи, ами и на външен вид), на най - големия лъжец (който не те е уважил от начало не защото си дрънчала за подаръци, а просто защото той си е такъв по природа..), то единственото, което остава е да се позабавляваш на негова сметка... а и на нечия друга, защо не? Колко пъти мъжете използват жените по един или друг начин??? Мммм, МНОГО. А когато се появи жена, използваща мъж... черна става!!
Халас.
Ах, курназ казваш, ми то веднъж човек се влюбва - веднъж будала става!!  Stop
Мерси много за гушките,  Hug Hug
И аз харесвам розе... макар че, не бих ти препоръчала да го пиеш в заведенията... Един познат ми разказа как като е работил барман идвала някаква госпожа в заведението. Поръчвала розе, еди коя си резерва. А нашите какво правели - омешвали бяло и червено вино, и и поднасяли. И се смее, понеже то човек като не разбира, не бива и да се прави че разбира - викала "Мммм, ТОЧНО такова, супер..."  Mr. Green  Ужас. По същия начин аз наливна бира не пия, знам как разреждат под налягане с вода... а и ми се е случвало да е не само под налягане  Joy Sick
Изобщо.. извода е или недей да пиеш, или пий ... у вас!!!  Laughing

Шакирче
, единственото, което поддържа човека (мене визирам) жив, това е надеждата и любовта. Никога не бих спряла да търся щастието, никога не бих се отказала от любовта. Тя, любовта, не винаги е идеална... тя е просто любов. Понякога обичаш грешния човек, понякога отблъскваш правилния... Аз, като една дева, принципно първо мисля много, после идва ред на сърцето. Един път направих обратното, и ей ма на, как каза Делта, на втора база  Joy Joy Въх!
Не търся европеец понеже освен испанците друга нация... не ме влече... все накъм маср... ме влече  Joy Харесвам аз тъмните мургави страстни мъже...  Heart Eyes
 Hug

И НЕЩО ЛЮБИМО за Далка  Heart Eyes
gurna se mena

Марси, тая дума тофла, много странно ми звучи. Момиче казваш, макар че при един по-задълбочен анализ може и за карамелка да се приеме  Joy Понеже тофи е карамел...  Wink

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 17:00 от Eye of Ra

# 169
  • по пътеката
ра, ти като мене, само към сладкостите, аааааааа! тъкмо умувам какво да си подкрепия волята, имам ли стрес, няма отърване!кафенцето е в добавка, може и 4ай с бондук, кленови ядки е последното!
3арка е стига! при нас! бара торгут- отивай да спиш!(за ж.р)
делта, не я даваме лесно!то ако е писано, хубаво, но мактуб се слу4ва рядко и само с волята и наглеждане отгоре! днес ми се присика някой да ми погледне на едно турско, барем каже нещо слън4ево! пусти надежди!
пове4ето сте луди-млади  Hug-я си живейте и авантюрите, и неуспехите, и то бързо, за да може после спокойно да си се наслаждавате на хармонията м/у двама! успешни връзки може и от сефте, може и от последния влак, само да не се отказваме! Peace
ра, мерси за песента! Peace
далке, какво ново в парижко ,не каза за  мароканката ,бре! newsm78

# 170
  • Paris, France
Привет на всички,

Само да се разпиша, че съм жива и здрава. Тези дни мъжо е в къщи и децата са във ваканция. Мия, трия и пера по цял ден. Захванах пролетното чистене докато имаме парно, че после юрганите трудно ще съхнат.

Ра, мина ли защитата? Не се коси, любовта идва, когато най-малко очакваш!

Шаки, ако идвате в Париж, искам да дойда и аз да се видим.

# 171
Привет дами,

Моля да бъда извинена ,но нещо не ми се пишеше Thinking Да разбира се има причина но ............................! При следващата такава и аз ще съм от тези които наистина просто ще спра да пиша само ще чета!То май така е по- добре, щото на мен Форума ми е малко като забавление и начин да съм в контакт с хора които имат сходни интереси или имаме общ език! лесно е когато си си в държавата и си говориш езика и можеш всяка една минута да звъннеш един тел на някои приятел- е на мен ми е трудно не го крия, но благадарение на вас намирам малко забавление. Аз съм все ощи в началото плюс че съм бременна, плюс че все още не мога да се оправям 100% сама за да излизам сама и да имам приятели тук.
Както и да е  надявам се вие да имате една хубава и спокоина вечер.
  bouquet за всички

# 172
Белбейче- Hug трудно е.Ако щеш ми вярвай,но и с мен беше така-ще кажеш че в Париж е друго. Може би,но като се наскитах по улиците и като вече не охках и пъшках от въторзи.....се оказа,че съм Сама-от една страна бяха французите,които много не ни долюбват-нас,от соц.лагера...от другата стана-арабите,компанията на мъжа...там пък и езика не разбирам.И двете страни мили и любезни-но никъде докрай приета не съм.Събират се комшийките и ходят заедно на Хамам,веднъж отидох с тях-ми,те като се скупчиха във топлата парната стая и като се заразвикаха на арабски-бъзикат се,шегват се....аз като не разбирам-седа като посрана,а и лошо ми стана накрая-то те искат да стоят 5часа там.... ooooh! аз изперках накрая-трих се,мих се,..то ми писна-тия не излизат да си хоим...само дъра-бъра и хи-хи-хи.... Whistling ooooh!  Имам много добра приятелка-французойка,но за съжаление не е от Париж-с други франсета общувам -по-комшийски..с усмивка,здравейте-приятен ден...мили са-но до там! 
То,като се роди бебчо-няма да си така самотна...Ето,аз и Невена още не сме се видели-а се чуваме по телефоните през ден!И много и се радвам,защото  -имаме си приказката...но и тя е с  две дечица,и аз-все нещо става....та виртуалн и аз съм само
Ето,ако Шеки дойде-поне имаме повод дано се съберем на кафенце

Албичка-Ама ти си била много навътре с езика... Hug
Това  тургут като сане вечер и като го заповтаря моя и....нервите ме втрисат. Joy Днес научих -хнуна...тоест сополи!сополивко! Joy пък е Бохнуна.....като го заповтарял-а на мен ми хареса как звчи и ...го запомних. hahaha

Делтичка,Марси-д се оплача....Раян не ме оставя намира ...не смогвам с нищо  ooooh!  и увствам че направо се дпресирам. Иска само вън-не иска в количката,а да ходи....по парковате е мокро..пада-лази-драпа да стане....кал и мръсотия ...

Оченце-мерси. Hug  bouquet Ей,отвя ме по гръцко....пу!там ми си беше късмета на мене....ама пуста Любов-докъде ме доведе ooooh! Whistling
Ще ти въна жеста с

http://www.youtube.com/watch?v=dc5CczS-yoU&feature=related
Arabic Chill Out Music - with lyrics...защото знам че ти харсва Hug
Белче-това е поздрав и за теб....разлчни сме-и в това е смисъла да Общуваме...иначе то ще си правим Монолог и ще се ухажваме  Joy
Шиланче- Hug  bouquet уважавам мнението ти-имала си право да го изкажеш,значи си почувствала нещо и сме нарушили добрия тон-..а не е било умишленно  bouquet

За всички магребинки-
 една алжирска балада-...на този му казват-алжрската китара Joy Хубаво е-пускам го с прекрасни пейзжи от Аржир
http://www.youtube.com/watch?v=Wqn8sITdmQU
Mohamed Rouane - Nuits Blanche ( Nature Algerie

Марсинце-ще пиша за Рашида утре мила.....че Раян пак се разчувтва...

# 173
Далка, мерси поне знам че не съм първата която се чувства така.
Сега  седейки сама в леглото и слушаики руски шансони( случайно засякох по 7 дни) определено ми е много тъпо. Ама то тва е другата страна на медала жертваш всичко за да следваш сърцето си. Много бих искала да си бях останала онова момиче което имаше всичко , но бише само. Сега нямаше да съм в леглото и при тва бременна, щях да съв в клуба и слушам яка музика във вихара на купоно, но еи ме на реших че да последвам сърцето си е по- важно пък  дори и с цената на това да забравя живота си до преди.
Както и да е май стана много отегчително нека да не ви занимавам с моите чувства!

# 174
Цитат на: Nevena Virolan link=topic=371626.msg10271310#msg10271310 date=1235320809

[b
Шаки[/b], ако идвате в Париж, искам да дойда и аз да се видим.

И аз искам да ви видяяяяяя  Mr. Green,Ще си спретнем по едно кафенце с тебе и Дала да се набърбориме  Laughing.Март месец Ще е ама оЩе не са ни казали датата ,Че мъжът ми го организирва с автобус ,няма да сме с колата ,Че много скъпо Ще излезе за бензин Simple Smile,а нали сега икономисваме  Wink

Далке Лина е съЩата в колиЧката неЩе ,абе квото и кажеш все напук Ще го направи ,в такава въздръст е Че ,само здраво стискаш зъбите и напред и за всиЧко каквото я питаш НЕ та НЕ и въри главата докато не си се завие свят ,ей опасни са ,да са ни живи и здави само  Praynig

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 00:03 от Shakira26

# 175
  • Varna
Добро утрооооооооооооооооооо

Тази сутри ще хапвате пица!!!
Марсито хапнах си от вчерашните ти вкусотии, че и аз не устоявам на сладичко Hug
Далче, като прочетох как се чустваш там истръпнах. Моят син когато учече във Америката ми разправяше същите неща въпреки, че той беше сас още 5 момчета от България във една къща. А там са и гадни расисти. Каза, че наз ни мразели повече от негрите. Върна се със омраза към американците.
Пък като ми разправяш за Раянчо все едно чувам за мойто диване. Искат си вниманието децата и не знаят, че мамите им имат още много задължения още повече когато няма кой да им помогне поне за нещо съвсем мънички.
Еееееехххх как няма едно вълшебно килимче и да дойда за малко при тебе, за малко при Белбейчето докато не съм на работа . Самотата е гаднаааа работаааааа, многооооооо. Как добре ви разбирам! Оща повече във чужди страни със различна култира.
Белбейче разплака ме снощи и за това и не писах Hug Hug Hug
Оченце на Ра- розе кака ти Делта пие само у дама Wink  Ще ти пиша на лични, че да не вземат да ни подгонят за чатърство Hug
Момичета възхищавам Ви се, ама многооооо. И това се отнася и за вас които тази сутрен не съм споменала по именно.
Далче, Душко песничките ти по късно ще ги завъртя, че имам работа по къщтата и аз  bouquet
Лек и спорен ден мои хубавици HugНе съм ви виждала, само Далчето съм виждала но си ви представям като много красиви млади жени. А това ми стига.  Вашите разкази и всичко което усещам за вас ви прави моите красиви момичета от Ориента но винаги оставащи си много умни, шеговити и красиви Български къщовници!!!!!

# 176
Айде на кафенце с кроасанЧе

Ей един път аз да пусна закуската  Mr. Green

# 177
  • Varna
Шакирче, омахах кроасаните
Това е моята сутришна закуска, само, че със мляко, малко нес кафе, индийсто орехче и канела. Това мое производство
Опитайте го момичета Hug

# 178
Ами ти си ме изпреварила пак ,ама пицата Ще си я оставя за обед ,амам толкоз вкусно изглежда ,тоЧно такива каквито ги обиЧам  Heart Eyes

# 179
    Добро утро, момичета,

Благодаря за закуската,    bouquet  но........Делтичка, моля ти се,   ooooh!  имай милост към нашите скромни (изкушаващи се лесно) души. Нека отворим очи както трябва, пък по-късно ще се възползваме. Ей така, лекичко, като на Шеки   Peace.

Марси, не претендирам за изписване на думите, защото по слух ги знам.   Grinning
  Далке, ''совите не са това, което изглеждат''   Joy . Покрай срещите ми с хора от различни националности, научих основните изрази при среща на няколко езика (стараейки се да ги изказвам без акцент  Heart Eyes  ). И при ново запознанство:''Здравей, как си, добре ли си? Аз съм ок!'' -казано на съответният език..... ела да видиш какво става после- не мога да ги убедя, че не говоря езика им  Joy .   hahaha  Колко му трябва на човек в чужбина, нали?!
   Белбейче, права си за самотата. За съжаление откъснеш ли се от средата си и не намериш ли такава навън е много трудно ежедневието. Дори да живееш в центъра на Париж, както казва Дала- сам ли си- ефекта е нулев. Чети, рови се из нета- има толкова интересни неща. Само тук, във форума има един куп теми, така че ако не ти харесва някои пост- прескачай и не му обръщай внимание.  Hug
   Оченце, докато сме в 'кашата' не си даваме сметка, но като излезем от нея, разбираме положителното, което сме извлекли. Казват, че умният се учи от собствените си грешки, а мъдрият от грешките на другите.....но не го ли изпиташ на собствен гръб, не ти ли мине през главата този опит....според мен няма как да стане. Всички знаем как сърцето може да замъгли съзнанието. Хубаво е, че вече си от другата страна- с опита и ако го прилагаш както трябва, вероятността да се разочароваш пак е много по-малка   Peace .
Песента е страхотна.   Hug
   Невена, къщната работа край няма  Whistling  . Разписвай се по-често.

Желая ви една успешна седмица.     bouquet

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 14:35 от Alba76

Общи условия

Активация на акаунт