Все едно на ясла или у дома, умни, любопитни растат Юнските деца.

• 17 051
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!

Янан честит ви първи рожден ден,на патерици!Да растете здрави,усмихнати и добрички!  bouquetГолеми сте сладури!
Муцунка не ще ви забравим,ама като научиш драсни някои ред.
Момичета,дето не сте писали отдавна и вие  драснете нещо за наше успокоение,че сте добре  Hug
На патерица да честитя и РОЖДЕННИЯ ДЕН НА 26!Дано винаги си така усмихната,красива и приятелски настроена към всички!Целувки на трите граций от семейството ви!
Весел и усмихнат ден,луд купон довечера на всички!

# 106
Бъди горда и уверена жена!
Бъди смела в мечтите и начинанията си,
покорявай с красотата си на богиня!
И не забравяй, че твоето призвание
е да правиш света по-добър!

Винаги се стреми към върха, каквото и да ти струва това!
Винаги се стреми към победи, каквото и да ти струва това!
Беди вдъхновителка и вълшебница, и съзидателна,
и животворна сила!
Бъди жена!

Бъди като тревата - изправяй се, когато те газят!
Бъди като кокичето - намирай топлина дори в снега!
Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина!

Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!
Съхранете женствеността и лъчезарието си!
Обичайте и бъдете обичани!

Честит 8-ми март!

# 107
# 108
# 109
  • Варна

Честит празник и от мен мили момичета! След толкова хубави пожелания направо не знам какво да кажа  Simple Smile

# 110

Бъдете винаги красиви,обичани и желани,много уважавани и постоянно търсещи и намиращи поводи за усмивка!

# 111
Честит 8 март и от мен.Бъдете винаги желани и обични.
Ще гледам по-често да ви пиша и показвам малката.

# 112
Добро утро , момичета!Черпя ви кафе
Тази сутрин станах доста рано , отворих прозореца да проветря и видях че цяла София е снежна  cold
Днес с Нана ще си направим малка разходка очевидно , че е настинала и без друга , та не ми се рискува хич.
В неделя имаше запушен нос , много силна хрема . в понеделник я заведох на лекар и тя беше категорична -организма на се е възстановил от предишното боледуване , трябва му още време и ако не искаме усложнения веднага у дома .
Е , каза че за хремата трябва да си стоим навън и ние направихме вчера една дълга около 3 часова разходка , но времето беше прекрасно за разлика от днес.
Честит осми март на всички  , който си го обичат като празник!И през тази година бъдете силни , чудесни и борбени жени!Стремете се да получавате винаги най-доброто от живота , защото го заслужавате!     
Аз отивам да правя кафе и закуска , а на вас топъл и усмихнат ден! Hug

# 113
Здравейте и от мен в този снежен ден Simple Smile

Иванна от вчера е на градина и за сега нещата са под контрол, но има едно глухо момченеце дето вчера и днес я тормози и незнам какво да направя. Дано това не я стресира, че тя не е свикнала на такова отношение... всички нейни приятелчета са много готини и мили и не се е сблъсквала с такива отношения Sad.
Аз от вчера се водя в болница, че имам някаква егзема на ръцете и краката и това е от 2 години. Взеха ми биопсия и в понеделник ще са готови резултатите. Днес дадох кръв и урина и утре ще видим резултата. Правят ми се всеки ден нагревки и ходя до кожната клиника сутрин и до обяд се прибирам. Стискайте палци в понеделник всичко с биопсията да е ОК.  Hug
Благодаря ви за всички пожелания за РД.
Гледам страхотните снимки на дечицата дето сте пуснали и не мога да им се нарадвам Simple Smile Да сте живи и здрави и вие и децата ви и само хубави моменти в живота.   bouquet  bouquet  bouquet
Ето и от нас няколко снимки от 3 март Simple Smile

Пожелавам ви лек ден Simple Smile

# 114
  • Варна
Табби, всичко ще е наред! Стискам палци!

Вили, благодаря за кафенцето, аз съм на следобедно Simple Smile

# 115
Честити изминали празници на сладкия Емил, Таби, Любето!

Да се радват на здраве и късмет!
Сетих се за вас за съжаление от болницата.
5 дни откарахме с Борис там.
Заразихме го с вирусна пневмония горкото мъниче.
В неделя ни изписаха.
Хубавото е, че се възстановява бързо,
почти и кашлица не остана.
Стефан се отърва с бронхит.
Почнах го с хомеопатията.
В неделя се влоши състоянието,
телефона не вдига ни хомеопат, ни дявол.
Пардон, дявола се обади де,
като се влоши състоянието и на двамата.
Айде на дежурен, айде на антибиотика,
хомеопатията в почивка.
Запознах се с цялата уродливост и цинизъм на здравната система,
когато се наложи да заведа Борис в спешното отделение,
където на едно се приемат от тежки случаи като катасрофирали
до невръстни, мали бебенца.
Някой си начело решил, че трябва спешното детско отделение да се
влее в общото спешно,
а помещенията на първото да стоят празни.

Таби, успех на лечението и дано изкорените проблема.
Народни илачи знам много, но сигурно си ги изпитала.
Ех, че си млада! А Иванините очи са приказни.

Алекс също е пораснала много,
а Янините момчета са истински бижута  Heart Eyes

Ууу и Лидето се появила. И вие Лиде - хубавци  Hug
Сонка, комплименти и за вас.

Вили, Новалекса, ъ уич - с вас.

Вили, не работиш ли в счетоводна къща?
Тая криза и на мен действа зле.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 21:45 от Анe

# 116
Добро утро на всички  ви !   kaffeetrmker_2
Ане , от сърце съжалявам за онова , което е трябвало да изпиташ.Ужасно е ! Дано на никого не се налага да изживява кошмара от пневмонията и по - скоро от това как действа на децата .
Препоръчвам ти да даваш ( ако не знаеш де) - Лактофлор на Стефан , че Борис е малък  .Помага на чревната флора да се възстанови  от АБ .Аз давах по 2 хапчета едно сутрин и едно вечер на Нанисимо може би около 10 дни .Имат вкус на карамел и са много приятни - и аз опитах  Wink Струват 6 лв . Действат и като имуностимулатор .
В този ред на мисли -момичета някой от вас дава ли рибено масло като имуностимулатор , че имам чувството че само аз останах дето го ползвам .Около мен повечето наблягат на мултивитаминните сиропи .Аз давам плодове ( колкото хапне , де все е нещо ) витамин C  - по схема от педиатърката ми след прекарано боледуване или настинка и толкова .Чудя се достатъчно ли е ... ooooh!
Имам и домашен мед , ама не винаги си хапва .
Люба , ти не даваше ли клеева тинктура и би ли споделила как - ако даваш , че може и да съм се заблудила .
Ане , иначе съм в строителна фирма счетоводител , а там стана лошо.То и счетоводните къщи ги удря кризата - зависи от контингента на клиентите де , ама като цяло ... лошо стана .Е , ще мине !
Щях да забравя да кажа на Янан - много са ти сладки момчетата ! Честито с много закъснение на Емо ! Да расте послушен , здрав и силен !   bouquet
Таби , радвам се че Иванна е добре , на снимките е много сладка както винаги . Laughing Като се видим ще ми разкажеш за градината Hug

Целувки на цялата банда !  newsm51

# 117
Добро утро и от мен!
Ане, Hug и дано да няма повече такива екшъни около Вас.И дано да не се налага скоро на никой да се сблъсква с безумната ни здравна система. Praynig
Вили,да-давам/купувам от аптеката 30%-тна,иначе съм си правила и домашна,ама май не улучих добре концентрацията и стана доста силна/....ама от време на време,че нещо забравям,но определено виждам ефект/и не само аз,та се надявам да е наистина така/-давам я омешана в сироп арония/на проф.Крачанов/,че иначе малко люто и горчиво идва на вкус/,доколкото си спомням дозировката е 1-2 капки на година/това е дневната доза/-може да се приема и на няколко пъти..аз да си призная я давам малко на око.....Иначе е страшно ефективна при хрема и при моя синузит 20-годишен-като на децата я разреждам с дестилирана или сребърна вода/5-10капки в 10мл.вода/,а на мен си я капя директно,ама щипе та се не трае/но пък с едно две капвания пресушавам всичко/...иначе миналата година давах и пчелно млечице за усилване/купува се от пчелар-и се омешва 10мл в един  голям буркан мед и после се дава по една-две лъжици от него на ден/.но като цяло не давам специално имуностимуланти,залягам на плодовете,соковете и на каляването.......тия неща/горните/ ги давам като има повод да мисля,че сме сдали фронта......

# 118
Мили момичета много ви благодаря за подкрепата и милите думи за Иванна.
Аз си ходя на процедури, лежа си в къщи и гледам нищо да не пипам, че няма да има ефект от лечението.
Вили, с най- голямо удоволствие искам да се видя с вас, че много ми липсвате, а да не говорим Илиянката от кога не съм я виждала с тези нейни маслинки.
За градината: за сега ходи с ентусиазъм ама вчера не е спала и учителката ми излиза с номера да си я взимам на обяд, ама на мене много не ми се иска. Пратих мед. сестрата да отиде да види какво става там и да ми се обади ако има проблем... Не мога да си представя как като тяхна колежка не искат да ми казват истината дали е яла или защо два дни подред едно и също дете я удря. Може би си мислят, че тя не разбира и няма да ми каже ама уви казва си всичко.
Ане, като чета това което си написала сълзите в очите ми напират, само като се сетя ние какво изживяхме с тази пневмония и тези лоши изследвания и как се отрази това на Иванна, сърцето ми се къса. Пожелавм ви никакви болести повече и само щастливи емоции. Борис е още много малък и няма да го запомни това, но за теб остават всички лоши моменти. За отношението на доктори и сестри няма да коментирам, че търябва да се пукна от яд как може да има такива хора и да работят без желание и то с деца. Или пък да ти кажат, че е по- добре да се приемат без родителите, че така няма да се разбере какво правят с детето ти.... нямам думи  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Поздрави и целувки от мен  Hug

# 119
  • София
Благодаря за пожеланията и хубавите думи за момчетата ми!:)

Ане представям си какво си изживяла. Бързо възстановяване на Борис. И Емо изкара една пневмония /баткото беше с бронхит/,а беше само на 45дни. От 6 месеца и двамата ги водя при класически хомеопат и за сега не ми се е налагало да им давам АБ.
Таби дано всичко е наред Praynig Ще стискам палци!
 Поздрави от нас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт