Все едно на ясла или у дома, умни, любопитни растат Юнските деца.

• 17 050
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Едно бързо включване и от мен, че нямам представа кога ще е другото. Rolling Eyes
Честита Баба Марта на всички!
Честити празници на Табби и Елисир! Да са живи и здрави, обичани и много щастливи!
На 28ми се вейнах аз до Пловдив да видя дали не са преместили ПУ-то случайно Whistling Любе, не ме бий, че не се обадих, изпита беше от 14 часа #2gunfire и за мой късмет се паднаха за трети път едни и същи въпроси. Както и да е. #Cussing out Имам право на още два пъти да се явя тая година. После - с чичко Паричко за възстановяване на правата. Money
В неделя бяхме при нашите, че и там не знам кога ще е следващото посещение. В понеделник светнахме къщата със свеки и зълвата, днес ме бодоха за кръв, утре сме на запис на тонове и въобще изобщо... newsm57
Вили, да се пазиш много! Аз пия Магне В6.

# 91
НовАлекса,имаш една голяма черна точка от мен...ама поради деликатното ти положение и неснизходителността на препитващите в ПУ,ще се направя ,че не я виждам.....но акто идваш на поправка/с бебе,с кака или сама/ ще чакам включване-аз съм на същите координати LaughingИ дано да мине за без пари взимането Peace
Лида,тез деца са като за списание-явно хубави ги правите,та като се посъвземеш малко,може и да потретите/това знам,че ти звучи като много черен хумор в момента,нали? Mr. Green/Но да знаеш,че рано или късно идва и кротването им......но и да ти кажа от опит,от дете до дете си имаразлика голяма-и аз определено се радвам,че Сами е баткото,че Иво като батко,просто не го виждам ooooh!
Аз да се похваля/то не,че е за хвалене/,но поради факта,че дИването говори с части от думите/основно поледни срички/ и замества звукове ще ходим на упражнения при логопед...днес бяхме на консултация и той поне беше очарован,ама то наистина си е за харесване-чисто,шаренко,пълно с играчки и три каки/специалистки/ му правят весело.....само дето на мама и се видя малко скъпо удоволствието,но ще трябва да се справяме някак/въпреки кризата/.Та това е новото при нас....

# 92
Добро утро!
Честит рожден ден на Люба!Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет.

# 93
  • Варна
Честит Рожден ден, Люба! И да добавя към хубавите пожелания на Ванчето още любов, пари и послушни деца Wink

# 94
Добро утро , мами !  kaffeetrmker_2

Я  и днес сме имали рожденик  Simple Smile Честит празник , Люба ! Здраве , обич и много сбъднати мечти

Анелиз , Каспър мила ще забравя да го снимам , но поне успях да го измайсторя . Изгореното ми мина , обаче тъкмо зарастваше и пак се изгорих на същото място , по същия начин върху новата кожа , та си поплаках порядъчно и от яд че съм такава заспала и от болка .
Цецо ми каза че хората обикновено не се спъват от един и същи камък два пъти , ама ей го на на мене ми се случва . Tired
А Дребната ми вика -" Мамо , колко пъти ще се изгориш не знам ..."
като спомена Люба за криза , ей го на и нас ни подхваща - нали сме строители .... масово уволняване на хора , говори се за принудителни отпуски , за намаление  на работното време на 4 часа при някой .( не е ясно кой обаче )
Тъжно , но факт ....
Ами това е от мен , хубав ден ви пожелавам и много усмивки !   Grinning

# 95
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮБА!

НЕКА ТОЗИ ЮБИЛЕЙ ДА ТИ ПОДНЕСЕ МНОГО РАДОСТИ, ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

За гледането на две деца съм съгласна, че много зависи от темперамента на всяко поотделно. Добре е да има баланс, защото ако и двете деца са с по-трудни характерчета ще е трудничко и на майката в началото. Но идва един момент към годинката някъде, като че ли става малко по-лесно. Това май става така, защото и по-голямото свиква с ролята, че е батко или кака и става малко по-отговорно.
Аз още кретам на работа, дано да не закрият офиса, докато не запишем Елена на градина. Във Варна с предимство са децата на работещи родители. Засега не съм мислила какво ще правя после.
Приятна работа на работещите и по-малко нерви на гледащите вкъщи децата си майки!

# 96
  • Варна
Ананасче, вземай служебна бележка от сега, после едва ли ще проверяват. Е, разбира се по-добрият вариант е да не го закриват  Peace

Вили, пази се  Hug

# 97
Ми,то след тия страхотни пожелания,не ми остава друго освен да Ви благодаря от сърце и да почерпя:

# 98
Честит рожден ден на Люба!Честит рожден ден на Табби и Елисир!Момичета желая ви много здраве,щастие и късмет в живота,бъдете обичани и се радвайте на дечицата и половинките си!

Вили ами то може и тъй да е за камъка ама моя крак вече ще си промени цвета,все го удрям на едно и също място в спалнята  Rolling Eyes
Аз вече съм на работа,вчера ми се обадиха за днес.Наистина май става зле положението с тая криза.Вчера поне свърших доста полезни работи,ходих да потвърдя мястото ни в градината за жалост от септември.Диди го изписват от яслата на 5.06. и направо нз какво ще го правя цяло лято.Предната година доста от децата си стояха в яслата до септември ама сега вече не можело и наследващия ден след навършване на 3години марш навън  Confused
Оооо това мойто дете ще ме умори,пак се е праснал някъде и ревтуни.
Засега Лека вечер от нас!

# 99
  • София
Честит Рожден Ден момичета!
Желая ви здраве, късмет и любов:)!

Ние сме добре - цялата дружина! Аз вече свикнах с новата работа,а колегите ми са много готини Peace
Имам малко проблеми с алергиите - домашен прах и сенна хрема, но ще ходя да се лекувам при хомеопатката на децата и се надявам да ми помогне Praynig

Емо стана вече на 1 годинка. Празнувахме му рождения ден на 01.03. /нали се роди на 29.02.08г/:)
Ето малко снимки от албумчето:)
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349419&pid=10897334
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349419&pid=10897339
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349419&pid=10897352
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349419&pid=10897362

Поздрави от нас  bouquet

# 100
yanan,много хубави снимки. Heart Eyes Пожелаваме на Емо много здраве и щастливо детство.Здраве и късмет на цялото ви семейство. bouquet  bouquet  bouquet

И Преслава е голям фен на Lazy Town. Simple Smile За рождения и ден ще търсим торта с кака Стефани.Около нас няма нищо ново.Преслава е болна и не ходи на ясла.Давам и имуностимолатор,но без ефект. Tired

Поздрави от нас.  bouquet

# 101
И Елена е голям фен на Мързелив град. Това е добра идея за тортата. От няколко седмици ми повтаря, че  е спортен вкус, особено като и обуя един син анцунг с бели линии отстрани и маратонките. Аз си мислех, че иска да каже, че има спортен вкус и аз си викам, "боже днешните деца от много рано започват да определят вкуса си на обличане" Grinning. Един ден видях докато гледа филмчето, че ми сочи Спортакус и му вика Спортен вкус и схванах, какво е имала предвид.
Янан, да ти е жив и здрав Емо, голям сладур е!

# 102
Момичета нямам време нито да чета нито да пиша,че имам много за учене,но поне да ви покажа малкта че ще я забравите:

# 103
Честит 8ми март!Бъдете винаги усмихнати и обичани жени и майки!

# 104

Бъдете  горди  и уверени  , бъдете  смели  в мечтите и начинанията си, покорявайте  с красотата си на богини ! И не забравяйте , че нашето призвание е да правим света по-добър!
ЧЕСТИТ ДЕН НА ЖЕНАТА ! С обич от мен

Общи условия

Активация на акаунт