Все едно на ясла или у дома, умни, любопитни растат Юнските деца.

• 17 192
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
Честит син на а witch

Да е жив и здрав Кирил!

Поли-Уоли разкошна е малката Ана. Толкова нежна Heart Eyes

Хубав ден ви желая.
съвсем ни замря темата, дано като дойдат рожденните дни да се раздвижи

# 211
  • Варна
Честита радост в дома на А Witch! Да им е жив и здрав, кротък и лаком малкият Кирил!

Поли-Уоли, пу-пу, малката е сладка бонбонка.

# 212
Привети и от мен ! Simple Smile
Влизам в темата и чета все хубави неща  Laughing

Да е жив и здрав малкият Кирил ! Да слушка , пълни памперсите и много да радва мама, тати и кака Деница ! 

Поли , да ти е жива и здрава малката разкошница Ана , ще се радвам ако наминаваш по - честичко при нас и да  пишеш как сте  Simple Smile

И последният поздрав за днес е за първото ни юнско бебе - Калина  на Змейковица !   Едва ли ще прочетеш темата Миленче , но нека малката ти принцеса да е жива и здрава ! Нека много да те радва , да бъде повод за милиони усмивки и весел празник !  
Такива спомени ми се връщат от този ден , такова вълнение беще в темата ни тогава.....
didi_b , мерси за стиснатите палци , за сега ни се размина шарката , но и да ни сполети няма как ще я изкараме . Wink Дано обаче не се налага да е скоро .

Аз за празниците няма да пътувам , защото имах в четвъртък и петък много силни и болезнени контракции и едва се разминах с болницата . За това ще си седя у нас и ще почивам колкото мога  Simple Smile

Хубав слънчев ден  момичета ! Hug

# 213
Ами,тя Змейковица хич няма време да поглежда  насам/че от вчера са вече официално нанесли се в новото жилище/,но аз ще и предам поздравите и ще Ви покажа колко и е пораснала принцеската-ето я Кали,до нея пак наше момче-Любчо/Пепиткин/:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370200&pid=11856678,ето я и с тортата:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370200&pid=11856731
Polly-Wolly ,да са ти е жива и здрава малката хубавица...гледам баткото помага Laughing,дано да е все така ентусиазиран Peace

# 214
Здравейте мили дружки!!! И аз влизам, за да честитя хубавите новини! Честити бебчета, да са здравички!
Влизам, за да ви разкажа ,че в събота Ники бе на първата си сватба, беше очарован от булката от церемониите, особено се беше вторачил в ритуалната зала,когато казваха Да, божичко си мислех,че няма да слуша,ще се криви, но уви...Моя малък мъж, беше с фраг, като един истински джентълмен  Laughing,нали е пусто шафер, имам снимки и обещавам да ги кача тези дни...А после на дансинга елате ни вижте! Върхът беше когато отиде до DJ и той му подаде микрофона, Никола се представи и изцепи Горчиво!,след като го беше чул това няколко пъти! И от тогава все на сватби му се ходи, става сутрин и казва:Мамо, искам на сватба не на разходка.
От вчера пък спи на свое голямо легло, а не в кошарката, нея щъркела я взе,за да я занесе в дома на сестра ми  Wink,това ни беше обяснението. Сега е много доволен и се изляга и търкаля постоянно на новото легло. Е това е....емоциите са много....
Чао за сега ....

# 215
Честито бебче Кирил на Уйч!Нека да е здрав,весел и много послушен!  bouquet
Честитки и за вече голямата госпожица Кали!
Любе много са хубави снимките ама и Ивчо направо ме очарова  Heart Eyes
Вили Hug почивай мила май още малко ти остава и дано се радваш на здраво бебче
Ние сме добре засега,тая седмица вече сме на ясла.Сутринта обаче ни изненадаха гадно с бележка пак за варицела.Няма как ние и без това сме ходили предния път не хванахме сега да видим.Аз сериозно се замислям за напускане на работата,щото май доста взехада се гаврят с тея мижави заплати дето ми ти дават.И без това няма кои да глеа Диди лятото та май ще сме си в нас двамцата  Rolling Eyes
Ани от Бс да не забравиш снимките  WinkНие тая събота имахме булка в нашия вход и слязохме да я видим,ама Диди доста се стресна от музиката.После цял ден ме пита къде била булката на леля Краси/майка и тъй се казва/ Laughing
Поли Уоли да са ти живи и здрави дечицата,големи симпатяги са  Heart Eyes
Оооох да ви кажа как се уплаших с това пусто земетресение.Направо после 2ч не мога да се успокоя,бях нагласила и одеало и туй онуи ако разлюлее през ноща.Слава Богу нищо нямаше/не се усетили вторичните трусове/ама ей сега четох,че се очаквали тая нощ някакви пак,че незнам как ще мигна,ужас направо.
Засега ви оставям,че отиваме да се къпем.Лека и спокойна вечер!

# 216
# 217
Уич, честит син! Здрав и силен да расте Кирил!

Поли, честита щерка и на твоето семейство!
Много сте хубави.
Името няма да коментирам :о))))
И двете си деца си писала на мен.
Аз съм Анна Борисова  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Да наистина Калина е родена днес.
Здраве и щастливо детсво й пожелавам.

Любе, благодаря за хубавите снимки, разгледах ги с интерес.
Много са хубави всички-Любчо, Ивчо, Антон, Калина, Сами.

Ани, голям сладур този Ники.
Много е пораснал, издъжен...много, много хубав.
И Стефан много се впечатлява от булки.
Сестра ми се жени края на август, та ще търся и аз шаферски одежди.
на тази снимка коментира:
Стефи тато булта ( К не може да казва)

Вили, докато бременеех , Стефан изкара скарлатина.
дано висчко е наред. Почивай си и никакви пътувания.
Времето лети, малко остана.

Сонка, звучи тъжно положението с работата в Русе.
Единственото нещо от което имам страх е земетресение.
Последнот о изпитах в Бургас октомври 2004 и доста се люляхме.
Месеци след това сънувах земетресение.
И сега понякога сънувам, че се люлея. Увасно е.
дано не се повтаря.
Тук в монтана нищо не сме усетили.

имам още за писане, но ще е тия дни.
Стефан е във вихъра си.
Милия толкова е култивиран на 7 етаж в Бургас,
че го е страх от всичко вкл и от ТоТошките на баба ми.
Тук се чувставаме прекрасно - чисто, спокойно, зелено, уредено.
Много е направено за инфраструктурата на града, сал дето работа няма.
И татето ни липсва, но все някой трябва да работи.

Като разгледах снимките на Ани,
видях нещо носталгично, случило се преди 2 години.
Времето лети за съжаление

Хубава вечер!

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 22:24 от Анe

# 218
 Здравейте и благодаря за милите пожелания!
 От емоции и домакинстване не ми остава време за нищо друго. В момента каката ми създава повече грижи от бебето - постоянно се разкарва с гризалки в устата (а като малка не е ползвала), всичко е "няма!!!", на всяко кърмене се нарежда и тя и иска пълните права върху млякото... Когато има кой да ме смени да стои при бебето, излизаме само с нея за да не се чувства пренебрегната, дано помогне. Него още не мога да го извеждам, понеже е леко недоносено и е термолабилно, но се надявам до Гергьовден да сме навън.
 Лек ден от мен, че ми изтече времето Simple Smile

# 219
  • София
a witch Честит Ви син! Много да ви радва,каката да слуша! Много щастливо детство :Simple Smile))
Поли честита Ви дъщеричка! И на теб и цялото ти семейство здраве и усмивки:)  bouquet
И нашия батко взимаше залъгалките и биберонита на Емо, но после сам се отказа Peace
Ани голям сладур и кавалер е адаша:)
А Емо спечели от една лотария със сокове едно плюшено зайче.
Ето малко снимки.
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349423&pid=11850753

# 220
Здравейте и от мен в този мрачен ден Simple Smile

Ние сме добре. Иванна е с някаква алергична хрема, но успяваме за сега да я овладеем. Аз продължавам с мазането и за сега имам подобрения.
ЧЕСТИТА РОЖБА НА a witch. Да ти е жив и здрав юнака и много радост и щастие му пожелавам.   bouquet  bouquet  bouquet
Поли, страхотна е малката госпожичка Ана. Да ти е жива и здрава.   Hug Hug Hug
Снимковият материал, който сте пуснали всички е страхотен, а децата са станали големи госпожици и господа. Пожелавам здраве и късмет на всички деца и родители.  Heart Eyes
И в крак с темата и аз да пусна някоя снимка на Иванна

ОЩЕ СНИМКИ ЗА ГЛЕДАНЕ

Лек и спокоен ден от мен  Peace

# 221
Здравейте и от мен ,честит син на witch и честита дъщеричка на Поли да са ви живи и здрави и да ви радват много.Та като заговорихте за сватба и ние бяхме още миналата година Габи беше шаферка на 1г 9м впечатлявашесе тогава от балоните и украсата по колите.Още се гледаме остана малко за да почнем градина и от сега я подготвяме с бащай ,че там е хубаво има деца ама тя казва и мама ли ще бъде там.          http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11940030                                 

# 222
Забравих ето я и нашата малка булка с братовчедка си с която са 4дни разлика http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11940273

# 223
Честит иман ден на Борис на Ане,Борис на Дирдри и Борис на Поли Уоли!Здраве,щастие и много късмет в живота!  bouquet

# 224
Честит иман ден на Борис на Ане,Борис на Дирдри и Борис на Поли Уоли!Щастливо и безгрижно детство!

Общи условия

Активация на акаунт