Все едно на ясла или у дома, умни, любопитни растат Юнските деца.

• 17 191
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Честит имен ден на малките юнски именници!Да са живи и здрави и много щастливи!  bouquet Heart Eyes Hug

# 226
Благодаря на всички за комплиментите за малката ми Ана  lovekiss .
Таби, Иванна ходи ли на ясла (съжалявам, че не съм в час Embarassed )? На Боби също му поставиха подобна диагноза ("алергия от нещо"), след като сума време не спря да се сополяви и да кашля. Пи от всички възможни лекарства за кашлица и нъцки! След като решиха, че е алергия, пи 2 месеца Зиртек и пак нищо. Оправи се сега, след като го спрях от яслата за известно време Rolling Eyes .

Ох, трудничко е връщането в темата, но ще се опитам да си наваксам
Crazy ...

# 227
Привети и от мен  Simple Smile
С малко закъснение честито на всички именници с името Борис! Да са живи и здрави и много щастливи!
Честито и на всички онези ,който празнуват днес!
Таби , Роси целувки и на двете ви кукли.
И  аз трябва да отсрамя положението със снимка , ама да видим кога Wink
Няма нищо ново покрай нас - Илияната не слуша винаги когато ми се иска , аз не дебелея този път и съвестно се опитвам да пазя леглото ,но  рядко успявам.
Липсва ми цялата еуфория и очакване от първата бременност и  се чувствам малко виновна , но ... дано всичко си дойде на мястото.
Поздрави и хубав след обяд момичета! Hug

# 228
Здравеите и от мен Simple Smile

При нас положението е отчайващо... Иванна е с възпаление на дясното ухо и от днес е на Клацид, капки за уши и нос и още хапчета за имунната система и витамин Ц. Мислех си, че този път ще се разминем, но уви от вторник започна да вдига температура и сега сме с в нас, а аз съм в болнични, че няма кои да я гледа.
Поли, Иванна ходи на градина от март месец, защото започнах работа като перачка в една градина в квартала и директорката я взе в първа група до септември, когато ще си почне заедно с наборите й.

За сега това е от мен. Лек ден на всички.   bouquet  bouquet  bouquet

# 229
  • София
Здравейте и от нас!

TABBY много ми е мъчно за малката, че е болна. Дано оздравеете по-бързо Praynig
Ники и Емо ще бъдат цяло лято в Кюстендил и Ники го записах на градина там. Днес му беше първия ден и е минало добре. Има си приятелче и си е изял обяда. /за яденето съм много доволна/. А Емо почти ходи:)
Ние изкарахме много хубаво почивните дни. Бяхме в Еленския ден и после в Кюстендил.
Ето малко снимки:)
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349423&pid=12077090
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349423&pid=12077092
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349423&pid=12077106

Целувки:)

# 230
Добър ден и мен ,TABY дано всичко мине бързо и Ивана се оправи. И аз да се оплача след като се завърнахме от празниците сутринта Габи се събуди каза много ме боли коремчето и докато каже и......... след 10мин пак направо полудяхме това повръщане много го мразя та така сега вече сме добре беше само за един ден ама ужасно Габи .Лек и спокоен ден.

# 231
Здравейте!
Табби и аз желая на Иванна бързо оздравяване  Hug
Янан много хубави снимки,личи си че добре сте си изкарали.
Вили да най-накрая покажи красавицата що я криеш  WinkДай да те видим и тебе с коремче.
Роси75да не сте преяли бе,дано не ви се повтаря.
Ние от днес пак сме с ужасната лаеща кашлица,пак орбазон,пак лекарства,ужас.Сега ще го водя до отделението да му направим инхалация,по препоръка на частно лекуващата ни докторка.Нали ми е комшийка ходих да и звъня на вратата,ама не ни прегледа че тръгвала на работа.Ама на  нашия педи хич му нямам вяра,едни аб ни изписа пак   ooooh! едни глупости проспани и щуротий  ooooh!
Много целувки на всички отивам да нахраня злоядото човече,че ще се счупи от слабост  Laughing
 Heart Eyes Hug

# 232
Честит трети рожден ден на Йоана на Мимик!Да е жива и здрава,много послушна и умна.......... и дано майка и има повече време за да се разписва и да ни пуска по някоя снимчица!  bouquet

Аз не съм се разписвала-ама и ние бяхме се натръшкали по празничните и почивни/най-вече за докторите/ дни......та се видяхме в чудо #Crazy.....после пък останахме без кола,че татито ни катастрофира с нея,но това да е-поне сме живи и вече здрави.....
Сонка,и моето чедо е едно фино и е на път да се счупи от слабост...откак махнахме памперса съм се видяла в чудо с какви панталони да го обувам,че ако не са с връзки,колан или тиранти-направо ще ги загуби,пък ако са-неможе да се облужва сам като дойде зор-а/пък нали сме много самостоятелни и не даваме да ни помагат/.....иначе яде,ама къде отива това дето го яде-не е ясно.Ето го тук с още един  подобен "манекен"-Любчо на Пепи:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12157543

# 233
Честит рожден ден и от нас на Йоанка!  bouquet
 LaughingЛюбе направо ме смаива още бебешки панталони му стават  ooooh!Ако в кръста му стават то са му къси,ако са му добре на дължина то в кръста големи.Аз като купувам казвам за 2години,щото като кажа за три и ми вадят едниии големи неща.
Ние този път сме повече на алергичен пристъп отколкото на ларингит.Водих го аз в отделението,изтрая прегледа ама тоз пушек дето трябваше да го диша ни даде зор.Както и да е криво ляво 10-15мин. изтикахме.Инъче е добре сега,леко прокашля,ама днеска е на ясла.
Пускам и аз да ни видите начервосаната муцуна,искал и той чечило  Laughing
http://media.snimka.bg/2http://www.snimka.bg/album.php?

# 234
Сонка,линка нещо си объркала и не се отваря.....
Иначе/то след теб,няма да ме е срам/ ама и ние си носим едни бебешки панталони за 3/4 сега и то понеже са с ластик на крста,та затова пак не му падат...иначе е с анцузи или само след мое подобрение/ластиче,връзка.....шивачка станах покрай него/
А,за чечилото-ние сме пас/че моите са дълбоко скрити-дори и от мен вече/,но наш Иво е по-ароматите/даже съм  купила детски дезедорант/,та навръх 1-ви май си пръсна паррфюм в окото и ни извади пак ангелите........а вчера пък така яростно беше захапал чашата със сок,че отръфна едно парче стъкло-просто няма празно и спокойно-уж съм все наоколо,уж все внимавам ...и пак успява да ме изненада...........

# 235
# 236
Добро утро , момичета !

Започнали са третите рождени дни вече - съжалявам  че съм пропуснала Йоанка на Мимик , но  искам да се поправя - Честит трети рожден ден , мило момиченце ! Бъди здрава , щастлива и красива малка фея ! 

Честит рожден ден и на Марти на Чушка ! Пожелавам му да порасне жив и здрав , по малко палав  Simple Smile и да слуша мама . Нека да си има вълшебно детство и безброй забавни игри ! Весел празник на всички у дома !

Сонка , съжалявам за алергията на малкото момченце ! Аман вече !
И аз искам да се присъединя към мамите на слабички дечица , носим у дома предимно такива дрешки за по малки , защото имат ластик и не се справяме добре с храненето , както и със спането ( ама вие това си го знаете де )  Confused

Аз в момента съм на работа  и  няма да имам врем да пиша достатъчно , но  само минавам да се обадя .
Дано сега покрай празниците на малките ни сладури да си пишем по - често и да се обаждат мами , който не са го правили отдавна !
Хубав  ден , момичета !

# 237
Здравейте момичета!

Влизам и какво да видя - имали сме рожденици вече, а пък аз съвсем съм изключила  ooooh! ooooh! ooooh!.
Но макар и със закъснение:

ЧРД на Йоанка! От все сърце й желая да е здраво и щастливо дете и много да радва всички в къщи!

ЧРД и на сладкия Марти! Нека е здрав и игрив за радост на мама и татко!

Сега да ви се оплача пак от болести. Нали Ви бях писала, че за почивните дано в началото на май ще ходим на Сандански, отиваме ние и какво мислите стана - на първата сутрин още гледам по коремчето на Руми някави петънца, мина ми на ума за шарка, но не ми се искаше да черногледствам и си викам, че са от храна или нещо друго. И до вечерта взеха да стават на мехури и да излизат нови, досетих се аз, че е Варицела и бей да търсим дежурен лекар. Потвърдиха ми диагнозата и айде обратно за София. Само 2 дни изкарахме уж на почивка и това беше.... Доста пъпки и поизлязоха на Руми, но поне нямаше висока темперетура - само 2 дни вдигна до 38,4 и после почти нямаше. Ама много я сърбеше, та се видяхме в чудо как да я опазим да не се чеше. Сега вече всички пъпки са с корички, някои от които са паднали. В карантина бяхме до миналата събота включително. Сега съм си взела отпуска тази седмица да не я пускам още на ясла, че й е слаб организма след Варицелата.
Иначе В Сандански е много хубаво, макар че имаше много хора, но в сравнение с мръсната София си е направо приказка, жалко че не можахме да му се порадваме повечеSad Sad Sad.
Но нищо, имало е да минава и мина вече.

До скоро мамчета!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 238
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КРАСИВО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО

# 239
  • София
Момичета, благодаря ви Hug.

Общи условия

Активация на акаунт