Все едно на ясла или у дома, умни, любопитни растат Юнските деца.

• 17 040
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Марти!Много здраве,късмет,весело и щастливо детство!

Честит рожден ден и на Йоана!Желаем и щастливо детство и много късмет!

При  нас няма нищо ново.Преслава от два месеца не ходи на ясла.От септември месец ще посещава друга градина.
Хубав ден от нас.  bouquet

# 241
Честит рожден ден,Марти!Да си жив и здрав!
Чуш,/извинявай,ама много ти дълъг новия ник/,да Ви радва много и много да слуша рожденника!

# 242
Честит трети рожден ден на Марти!Здраве ,здраве и пак здраве,много щастие и по-малко бели.Чуш Hug  bouquet

# 243
Здравейте
Много ама много ви благодаря за честитките относно празника на Йоана. Беше много приятен рожден ден, засипана беше с подаръци и от емоции накрая не беше на себе си.
Сега като е топло хептен няма време за писане.
Иначе тихичко да ви кажа, че си пиша с януарки 2010 Blush

# 244
mimik, честито... леко бременеене и здраво бебче на финала. Разкажи как се чувстваш, всичко с вас наред ли е?

# 245
всичко е ток и жица при нас, чувствам се ок. И може да ви прозвучи смешно, ама имам чувството че вече са ми тесни панталоните, а съм едва в началото. За разлика от с Йоана, сега не ми става лошо, а напротив ям като за световно. С нея през първите три месеца свалих 10 кг че ми беше много лошо, а сега вероятно ще кача 30 кила през първото тримесечие Joy

# 246
ето я мадамата

# 247
Mimik , честито и от мен ! Много ,много се радвам за теб ! леко бременеене !  Hug
А за Йоанка нямам думи , прекрасна е !

# 248
Мимик,леко бременеене.Йоанка е много фешън,голяма мацка  Heart EyesЕеее ти поне имаш извинение за качването на килцата,а аз като се погледна в огледалото и съм все в 10 месец постоянен.Бая съм се освинила,нищо не ми става от миналото лято и есен   Sad

# 249
честит рожден ден на Стефан и Виктор жекая им да растат здрави деца и да радват мама и тати.

# 250
Честити рожденни дне на Стефан и Виктор!Желая много усмивки и безоблачно детство!Момичета   bouquet

# 251
Честит рожден ден на Стефчо и на Виктор/и тук да им честитя/и на нашата мила съфорумка Ади 05,която скоро не се е разписвала и упорито крие красивата си дъщеря Wink.Да са живи и здрави и много щастливи им пожелавам. Heart Eyes Hug  bouquet

# 252
  • Пловдив
Благодаря много за пожеланията   bouquet. Сега само влизам за кратко да почерпя с тортата ,която беше невероятно вкусна и вече отдавна е история  Wink. Снимки от партито може би довечера ще кача , а сега разчитам на някоя от другите мами да ме изпревари  Hug.
Пепи благодаря за невероятната торта      bouquet

# 253
Привет мамета Hug
Про4етох на лек диагонал как сте и осъзнах че не съм единствената с болни деца. Затова и ме няма никаква никъде. То едното оздравее, другото почне, пък още не сме тръгналина ДГ. НА Дали още БЦЖ не са и били, че не била здрава откакто сме кацнали. ДАли е със зелени сополи и кашлица, заведох я на микробиология, след леки разправии с личната и се оказа че имаме стрептококи, та си поисках направление за Тубдиспансера, където и направиха рентгенова снимка. Изписаха едни антибиотици и сиропи и капки...( само тези не бяхме пили Crazy от всичко по аптеките) и сега се надявам да се приключи с мъките. Не смея и пред себе си да оплюя личната, че като знам и в америка какви бяха....
Купих си машинка да правя инхалации на суполонките с физиологичен разтвор, дано следващия път се похваля че сме здрави.
честит рожден ден на Стефан и Виктор    bouquet

# 254
Привeт на всички Юнчета и техните мами  bouquet
Дано не сте ни забравили,защото не съм влизала сигурно от година в темичката Embarassed,но сега когато наближават РД  на децата ми стана мноооооого мъчно за вас и ето ме Crazy
С две думи да напиша за нас, ние сме добре ,като изключим това че в момента Тея е с Т,от някаква вирусна история,дано да го пребори бързо Praynig Praynig Praynig,но това не и пречи да лудее в къщи.Батко и Крис ходи на училище,аз и мъжо на работа/дори сега тайничко ви пиша от работа/ Тея не ходи на ясла,надявам се от другия месец да сме на градина,дано ни приемат защтото си изкарахме кажи речи една 'ПОЧИВКА" пред градината в пазене на ред,както и при много от вас сигурно.
Имам много да наваксвам ,но засега искам да честитя на всички,които са имали повод за празнуване Да са живи и здрави и на малките малчугани пожелавам много щури игри а на техните родители повече свободно време и много положителни емоции  bouquet  bouquet  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт