Все едно на ясла или у дома, умни, любопитни растат Юнските деца.

• 17 037
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
Чуш ,Люба, Анелиз благодаря ви момичета! Hug
по добре съм и ще внимавам повече.
Научих неща дето не ги знаех за изгарянията.
Дано не се налага честичко да се прибягва до тях , че и много боли.
Заела съм се да майсторя торта за Каспър , както и Каспър де , защото малката реши , че трябва да го каним на гости. Rolling Eyes
Ако някой се чуди как да си измайстори дух -насреща съм! Peace
До скоро!

# 61
 Здравейте и благодаря за милите пожелания!
 Слава богу не мога нищо да споделя за антибиотици от опит с Деница. Досега ми се е разболявала много рядко, единият път беше в началото на миналата година. Тъкмо бях чела в ГНМ, че не би трябвало да се разболее ако играе с болни деца, ама не би. Затова и реших да оставя идеята да поотлежи, пък после пак. Все си мисля, че съм пропуснала доста съществени моменти. Отскоро имам коластра, та разчитам на нея в голяма степен.
 Тбби, единственото, за което се сещам е при рагади да се мажат гърдите с мазнина, която не се налага да се отмива после със сапун (пр. захтин) след кърмене; и ако има възможност да не се обличат дрехи, които да се допират до зърното, т.е да се пускат на въздух Simple Smile . На мен това ми е помагало, но не съм била чак толкова зле.
 Анелиз, падежът ми е средата на Май, но не смея да казвам термин, защото Деница я преносих 8 дни, а сега имам чувството, че и Април може да не дочакам. Днес ходихме на една писта да се пързаляме с шейната и една мацка ми предлагаше да се спусна с нейния сноуборд. Е не посмях, като бях бременна с Деница се пързалях до 5-6 месец, сега ми се свива душицата като се подхлъзна на пътя. Да не говорим, че тумбакyт и килограмите ми сега са колкото като отивах да раждам... Не се чудя, че от 1-2 седмици ме болят яко вените, та мажа с разни мазила. До сега се разминах с болежките благодарение на хомеопатията, но бяха ми ги сменили заради един грип, сега пак ще боря вените.
 Лека и безаварийна

# 62
Здравейте мамчета ,как сте в този сняг на Габи много и хареса и постаянно иска да е на вън скача в снега правим снежни човечета абе чудо .Всеки ден сме на вън нали не ходим на ясла и за да се поумори скача на воля в големият сняг ето и нея  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344797&pid=10677632   лек и слънчев ден.

# 63
a witch    ти си била почти на края.Стискам палци всичко да ок и да си дочакаш термина  Hug
Роси и ние правим снежни човеци,но сега като е на ясла не се сеща.Докато си я прибирам от яслата гази само там където има сняг и локви.На аватара сме с последния снежко,който правехме в събота.
лек ден   bouquet

# 64
 Hug на всички за малко и от мен. Почти нямам време вече за сърфиране - прането ме довърши, но времето лети Crazy В понеделник бях на запис на тоновете. Всичко ни е наред. Другата седмица пак и ще видим кога ще се раждаме. Heart Eyes Приготвено е почти всичко вече baby_neutral Останаха някои дребни неща и моя багаж за болницата.
Каката ни ходи на ясла. Гледам обсъждали сте ТВ-тата. И ние имаме, даже и  ДВД имат. Но не ги пускат по цял ден, някой път следобед след закуската. Бяхме малко хремави, малко с кашлица, но Хустагила и Олинта си свършиха работата. Grinning
Леки оставащи месеци и на другите бременни мами!  bouquet

# 65
НовАлекса,леко раждане.   bouquet
Аз родих в 37 седмица.Тогава си мислех,че имам време да си приготвя багажа,но .....не.Преслава реши да ни изненада и подрани със  17 дни.Simple Smile
a witch    ,леко раждане и на теб.  bouquet

Около нас няма нищо ново.Преслава беше болна и се гледахме 2 седмици у дома.Днес я пуснах пак на ясла.

Поздрави на всички. Heart Eyes

# 66
  • Варна
Роси, Зори, страхотни снежни снимки и готини снежковци  Peace
Зори, малката бонбонка Велинка много е пораснала  Simple Smile
Ние добре, че ходихме през Декември на планина, че да се порадваме на сняг... Миналата седмица, когато по другите части на България имаше по метър сняг ние тук се разминахме с огромни локви от дужд и разбира се подобаващо окалване  на улиците, колите и дрехите след това.

НовАлекса, стискам ти палци до финала, леко раждане и ще чакаме новината за бебчето!

Вили, мина ли изгореното? А какво стана с Каспър, ще ни го покажеш ли?

# 67
НовАлекса,да се присъединя и аз към масовото палцестискане-пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да ни се похвалиш със здраво и кротко бебе! Praynig
a witch, и за теб съм стиснала,де що имам палци..ама викам да си изкараш до края...никакво бързане Naughty.пък сноуборда ще почака до догодина Wink.Дано нямаш проблеми и с вените Praynig
Анелиз,все се каня да те питам-ама имаш ли вести от Котето,че определено ми липсва?

# 68
  • Варна
Не, нямам. Бях и писала един-два пъти на лични, но не ми отговори. Вчера видях, че  не е влизала с профила си от лятото. Добре, че ме подсети, утре ще й се обадя, дано не е сменила телефона.

# 69
Здравейте  Hug

Не съм се вясвала доста време Wink
Радвам се, че има нови бременни мами и им пожелавам ЛЕКА, АМА НАИСТИНА БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ, ОЩЕ ПО-ЛЕСНО РАЖДАНЕ И ДА СИ ГУШКАТ ЗДРАВИТЕ, ДРЕБНИ МЪНИЧЕТА  Hug Hug Hug

Ние сме добре - Мишата ми е постоянно болен с кашлица и сополи.
На два пъти  за 1 месец бе на АБ, но вече не давам Crossing Arms Да се бори организма сам!

Отворих темата за ГНМ, но тя много дълга  Sunglasses НЕ знам кога ще ми остане време да чета.

За гушкането - той ако не ме гушка, друг няма кой  Tired и за това с него си спим заедно и той е бил за момиченце, ама на..в последния момент е пробила пишонката  Mr. Green
Освен, че много обича да ме прегръща, "мие" чинии, носи дрехите в пералнята, шета, бърше прах, минава САМ с прахосмукачка стаята им и т.н.
ДАже и опашки иска да му връзвам  Joy

Хубав, слънчев и изпълнен с положителни емоции ден  Hug Hug Hug и пак ще пиша да не ни забравите  Sunglasses

# 70
 Абе мацки, какво става с Таталинка, Корни и не само? То и аз може да не пиша много често, ама не пропускам да чета; някои момичета ги мяркам по други теми, ако четат, барем по един емотикон да пляснат, че се забравихме.

# 71
Абе мацки, какво става с Таталинка, Корни и не само? То и аз може да не пиша много често, ама не пропускам да чета; някои момичета ги мяркам по други теми, ако четат, барем по един емотикон да пляснат, че се забравихме.

...ами аз пляснах...даже и се разписах  Mr. Green
Днес нямам много работа и май си личи  Grinning

# 72
Ми,то не че ти го пожелаваме/поне не и в аспект последващото заплащане да е пропорционално на свършената работа/,ама дано по-начесто оставаш без работа Mr. Green
Радвам се,че се появи ......и че отново можем да видим красивите ти синове .....А,за наклонностите на Миши-не се коси,мой Иво скубе вежди и си пили нокитте с пила.....и ролки се опитва да си слага.....за чистенето и готвенето е първа писта...та  незнам кой ден ще си отнеса пак критиката от съпружеството,че съм го направила"женчо".....,ама на който не му харесва-да взима мерки Crossing Arms
,иначе от неразписвалите се,мога да кажа само,че Корни е много заета да твори красоти и затова не и остава много време за форум.......ама обещавам да я понатисна да се разпише/като я засека,де/.мага да докладвам и за Елисир,че са добре пък тия дни ако успеем все пак да се видим/че вече ме е срам от уговорки/,обещавам да смъкна повече инфо Wink

# 73
Добро утро, честита баба Мрта да са ни живи и здрави децата  да растат на воля за да ни радват

# 74
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Бъдете винаги весели засмени, румени, червени и никакви болести вече.
Много, много здраве на всичките ни дечица.

Общи условия

Активация на акаунт