Я,колко мъничко остана-през МАРТ и аз да стана мама!

• 14 072
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • София
  Танче, страхотна сладурана ти е Билянка. Радвам се, че вече сте си вкъщи и съдейки по снимките доста добре си се гледате и си се радвате взаимно.
  Ние вече се храним само с биберон, махнали са сондите и на двамата и с малко подсещане успяват да си изяждат дажбите. Както каза една лекарка доста сме напред и скоро ще ни изписват и нас.

# 76
  • Варна
Прекрасна е Билянка, пу пу пу !!!!
Моят мъж казва, че се оливам вече с това жълто, ама като му я показах снощи, сгушена в хавлийката и размисли  Laughing  Laughing 
Мирамар, само така, стискам палци и вие скоро да сте си вкъщи и мнооого щастливи мигове!
  bouquet   bouquet

# 77
Добро утро.
Много сладка Билянка, пораснала и вече на разходка ходи - браво на нея.
Мирамар - радвам се за твоите юнаци, хайде скоро и те да се приберат при Вас.
Аз какво да казвам за първа страница - МБАЛ Шумен, за момента нормално без избор на екип.
А относно положението на бебето аз не мога да кажа със сигурност на къде е в точният момент - по принцип рита горе над пъпа, но има моменти когато е отстрани. Ето на пример тази сутрин като водих Радина на градина, докато вървя имах болка ниско долу, едвам се прибрах, а градината е много близко - дали не се е обърнало пак седалищно?
Поздрави на всички и най-вече на тези с болежките - да се оправяте, че финала е на близо.

# 78
  • София
 Добро утро, ама като гледам тази сутрин няма много ранобудници.
 Много ни е хубава мома Билянка - като видя такива малки бебоци и ми се ще и аз по-скоро да мога да си гушна моя (сигурно тогава Ники ще ми изглежда огромен  Laughing)

miramar, много се радвам и за твоите малчугани. Искрено се надявам съмсем скоро и тях да си ги заведете у дома и ще чакаме снимков материал

Някой чувал ли се е скоро с ЛЮБИМА да даде инфо какво става със Софи.

И Белла си трае и нищо не казва за Слънцето  Crossing Arms

Айде един път и аз да почерпя с кафенце пък дано ви събуди, че да живне малко темичката

# 79
добро утро и от мен   bouquet
Аз ходих да давам кръв и урина за пореден път...ей, край нямат тия изследвания  Whistling
Билянка е толкова мънинка и сладинка  Hug пу-пу. Да е жива и здрава! И като гледам Танчето и таткото колко са щастливи - вече ми се се иска и нашия мъник да излиза и да му се радваме  Hug
Хайде лек ден мами-шкембелани! И не се претоварвайте с работа  Hug

# 80
Бухтa , писах ти на ЛС !
 dobro_nastroenie , непременно ще питам като отидем с мъж ми тези дни!

# 81
  • София
 Пу, да я осерат кокошките Билянката! Grinning Grinning Grinning Не ме бийте, това е против уроки. Ама Таня да и изпапа бузите хубави и готината усмивка. Така ми се гушка бебок вече!
 За ритането- маймунчето ми е главично, ама да ви кажа, няма място където да не ме боли като се разрита. Понеже една приятелка каза, че стресираните бебета развивали не знам кой дял на мозъка, който като се развиел и ставали подходящи за олимпийски шампиони (сещате се, че това не кореспондира с много голяма способност за генериране на мисловен процес Grinning), та маминият си проявява силовите способности отсега (това след концерта на Буена Виста). Иначе самите ритници не се усещат ниско долу, но пак има болка, щото явно всичко разпъва диването. Вчера беше се разбеснял до степен да се чудя дали пъпът ми ще удържи на натиска или ще се разтвори.
 За килограмите- за щастие и аз спрях да качвам, та дори и свалих 1 кило от миналата неделя, че още малко и се бях затъркаляла. Сега вече се чувствам като най-елегантната хипопотамка от стадото. Laughing
За раждането- в Тина Киркова ще е, при д-р Ковачева, но какво ще е, не се знае.

# 82
Добро утро и от нас Hug   Е такава нощ не бях имала,събудих се в 3:30 сутринта и повече не съм мигнала smile3511               Понеже тези дни не съм писала та искам да честитя на всички които имаха поводи  bouquet А на малкото СЛЪНЧИЦЕ -Симона много здраве и щастие и да радва мама и тати newsm32 smile3501   Билянка е много сладичка  Two Hearts /пу пу/                                                                                                                                     Аааааааа за първа стр. да кажа на Бела-термин 02.04.,първа бременност,за сега е момче hahaha,ще раждам секцио в Хигия-Пазарджик при д-р Топкаров.Датата за секциото за сега е 23.03 Wink А и искам да питам мамите с планово секцио с каква упойка ще сте???

# 83
  • София
Ах, чудни новини от всичките ни бебоци  Hug

Elwing, мерси за идеята за студена стерилизация на играчките, не ми беше хрумвало, ама пусто ме е страх от нея  ooooh!  Смятам да накисна добре в препарата за съдове Бочко, най-безопасно ми се стори след дълги размисли....

jivotinche, на всеки пазаро-битак има нощници тип "толкоз грозна, че да не ме е яд като я хвърля след като изляза от болницата" за максимум 15 лв.

rusana, понеже аз писах най-много за играчките, да си довърша аргументацията - дадени са ми от приятелка и искам да са ми поне 1 път сериозно почистени, защото са ползвани. Смятам да ги прибера и като му дойде времето, чак тогава да вадя (пак ще се мият, де), но нека са минали "основно чистене".

Т.нар. порт-бебе (одеалце с цип и копченца) го изпрах, както всичко друго, в пералнята на 30 градуса - не е мръднало  Peace

И последно да ви споделя колко съм се изпопритеснила напоследък: вчера стегнах.... багажа за изписването + една страница указания за мъж ми, да не забрави нещо... Има ли и други луди като мен  newsm78 За свое оправдание да напомня, че ми остават макс. 10 дни до влизането в болницата  Whistling

СОФИЙСКА СРЕЩА: 15.02.2009 г. - НЕДЕЛЯ - 13 ч. - Дон Вито на центъра, където бяхме предния път - ЗАПИСВАЙТЕ СЕ! Всички вече трябва да сме в първия болничен (освен който е родил, де... вече ще е във втория  Whistling )
Кой ще направи резервацията Mr. Green
1) зелено човече
2) Elwing
3) veselina_s_p
4) ? kikoimery
5) vily_st
6) Дърта маймуна
7) dobro_nastroenie

# 84
Здравейте мамчета,
днес ще си спя на новата спалня- на 7то небе съм.

Бодливка, ама ти си жена герой. Аз не се наемам да я гледам бабетката ако се налага.
Маруся- ако ми пипне детето ще я побъркам. И аз съм чувала, че осолявали бебетата и какви ли не други диветини. Свекървата на майка ми ме повивала с въжета (скришом от мама), за да са ми прави краката Shocked
Смятам живот и здраве като се роди бебка да ги събера на една очна ставка всички баби, включително свеки и мама и да им разясня някой неща.
Пу пу, таз Билянка много сладка.
за разположението на бебето- и аз вече незнам къде е. Понякога такива шутове раздава ниско долу, че си мисля, че са крака. Но в повечето случай уря горе около пъпчето.
Браво за хубавите новини от прегледите и честито на тези с болничните.
Аз утре ще ида за болничен и се започва обратното броене.
Мирамар- радвам се за вас, още мъничко остана.

Днес за последно ще поработя вкъщи и край, в понеделник ще се весна да дам болничния и готовите материали и си чакам премията. Та после ще ме видят чак май месец.
Другата седмица съм запланувала да изпера, изгладя и подредя всичко за бебка.
И на мен като на Мънки вече ми се гушка бебока.

Така, май това е за сега от мен.
Навън (в София) е хладно и мрачно, така че се пазете.
 Hug

пп. новини за Шу и Слъцето?

# 85
Много малка и сладка е Билянка,не е ли рано за разходки newsm78  Само да е здрава!!! Praynig
Радвам се и за другите ни родени бебета,само радости да носят на мама и тати!

Дез,днес май ще ни показваш количката?Аз за моята ще изчакам новите цветове,видях каталога на premaman и там за цветовете пише налични март 2009г.

За прането - ако на това с ципчето на Бебето му викате порт-бебе - прала съм го много пъти, нищо му няма.  Laughing Естествено - на 30 градуса, плюс центрофуга и гладене.  Whistling Екстра си е. Имам едно такова и на Азис, и двете са без дефекти след тези процедури  Simple Smile Чудя се сега нещо такова ли да взема за изписването, че искам да е новичко, ама ще ми станат три еднакви  Crazy
То е с ципче ,но виж на снимката е плюшено,не мисля че е възможно да се глади.А същия модел има ушити от трико вътре с пълнеж от вата.Ти да не би такова да имаш,то ще се глади разбира се.

Rusana-аз се чудих между тези два модела ,които вчера бях пуснала.Та определено шезлонга е по добър,има повече екстри-позиции на гърба са важни,а люлката няма,кг на издръжливост са двойно повече.Вибрация имат и двете,музика  и двете имат(люлката има 11мелодии,шезлонга по-малко),люлката не се люлее в този вид в който ний си мислим напред -назад,а шезлонга точно така се люлее.И при двете тапицерията се пере в пералня ,десена е страхотен на шезлонга,на люлката е само червен.И ако съдип по цената шезлонга е по-скъп.Но пак ти казвам сравняваме точно тези два модела.Има много други люлки,дето са около 300лв за тях не коментирам,не знам ти на какво си се спряла.

# 86
Здравейте мамчета   Hug
Да се похваля -цяла нощ спах без киселини за разлика от предната вечер .Прясното мляко ми помогна  Grinning
За бабетата и аз съм с проблемно бабе -на мъжа ми -ама при нас е вече много зле работата ние дори не си говорим.Така че напълно ви разбирам -УЖАСНО Е -постоянно някой да ти казва какво да правиш как и ако не е на неговото да ти тропа с крак ,че си е нейния апартамент и квото каже това ще става  ooooh!
Ама стига с тези бабки -предстои ни нещо хубаво и трябва да мислим за него.Днес съм на преглед-стискайте палци .
Целувки и лек ден   Hug

# 87
Добро утро и от мен:)
Току що разгледах снимките на  малката Билянка.Ама тя голяма сладуранка пу-пу,особено на последната снимка е много сладко излезнало с това езиченце  Grinning

# 88
  • Варна
Добро утро и от мен.  Hug  Аз нямам оплаквания,за първа страница казах вече, за Билянка също, успех и на miramar още малко и вашите юнаци ще са при вас  Hug
Чакаме снимки и новини от Слънцето и от Шу  Praynig
Някой има ли връзка с Сиа изчезна преди доста време и никой нищо не казва за нея. Пишеше редовно преди  newsm78

# 89
Аз пък нямам търпение да се роди нашия бебчо че да се занимавам по цял ден с него и да не обръщам внимание на бабката у дома,аз си представям живота по-добър с бебчо макар и с баба покрай мен-пък да видим дали ще ми излязат розови мислите  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт