По Св. Валентин правим деца на пук на кризата- 91 тема САЩ

• 15 325
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • Boston, MA
Уф, уж ми е висок прага на търпимостта, ама... Ей сега пак имахме случка, проклет инат е това малко сладко момченце...

Serenity now  Grinning.

Аз не знам за стоене вкъщи, факт е, че като ходех на работа повече се организирах и повече неща вършех. Сега не знам много се мотам ли, какво ли... къщата е нон-стоп с краката нагоре, не е изпрано, манджа я има, я не - лотария. Аз обаче спя следобед де, важно ми е.  Laughing Може би ще отнеме време да си създадем режим.

Тандури, изпуснали ли сме нещо? Кога ще почваш работа?

# 121
Pixie и ти си права  Laughing

Бубка...след има-няма 2.5 до 3.5 години  Joy Нищо работа, нали?  Laughing

# 122
Джоджо няма желание да пише букви или числа, аз и не натискам. Разпознава букви инак, числата знае отдавна, цветовете. Но не пише.  Laughing

# 123
Джоджо няма желание да пише букви или числа, аз и не натискам. Разпознава букви инак, числата знае отдавна, цветовете. Но не пише.  Laughing

Я кажи Джоджо днеска ли има р.д. или на 15ти? Помня, че беше около Валентин, ама преди или след  Whistling

Честит smile3558 13ти  Mr. Green

# 124
И аз помня Джоджо.. ама на 15ти не беше ли?  Rolling Eyes

Уислър свърши, но съм забравила да си махна подписа (да не говорим, че не помня да съм го слагала, няма да се очудя ако някой от компанията ми е скроил този номер).. Беше забавно, общо взето карах ски с ръце, защото ми беше за сефте и се набирах на щеки.  Laughing Другият месец - пак! На нас Канада ни е най-близкия щат.  Mr. Green

Днес е петък 13-ти? Shocked Много мразя да знам, че е, търся под вола теле.

# 125
Що така бе Ева, на мен ми е супер любим ден. Даже наш'те са се женили на петък 13-ти  Mr. Green, живеем на номер 13, ап. 13, телефоните ни са с 13 и номера на колата на баща ми  Joy и още и още ... Laughing

# 126
Я кажи Джоджо днеска ли има р.д. или на 15ти? Помня, че беше около Валентин, ама преди или след  Whistling
Бре, как помниш, бре. Бравос! Ева дума правичката, 15-ти е. Дъ дей афтъ' ви дей.  Laughing

# 127
Кюбит, честито , лека бременност и здраво бебе. Ех , тази баница с късмети Wink, изтеглила си точно каквото трябва
При нас нищо ново Simple Smile

# 128
Кюбит, ГОЛЯМ ПОЗДРАВ от мен!!! Браво на вас!!!   bouquet
Лека и безметежна бременност и също такова раждане ти желая, от все сърце!!!!

Големият ни батко е в ужасен ревливо- ревниво- тръшкащ  период и след ден като днешния, ушите ми още пищят. Малкото, пък, само чака да  го погледна, за да ми се захили като репичка...

...

Сипируми, браво на Ивко, растете значи... С яденето и ние сме така...  #Crazy днес карахме предимно на пъпеш... и малко солетки  ooooh!...

За образованието тук, ми е много интересно да чета майките на по- големи деца, защото ми е тъмна Индия... но все си мисля, че едно време в БГ малко бяха децата, които можеха да четат в предучилищна група... да пишат- още по малко... newsm78... Сега нещата са други, де... поне откъм информационни технологии...  Whistling

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 13:41 от [sfkbfk]

# 129
тъп въпрос, но ме вълнува- В какво мога да съхраня торта, за да не се развали, при пренасяне от един щат в друг(за около 4 часа без хладилник)? Въобще възможно ли е ?

# 130
Иве, единствената ми идея е голям cooler, но дали ще стане..

# 131
тъп въпрос, но ме вълнува- В какво мога да съхраня торта, за да не се развали, при пренасяне от един щат в друг(за около 4 часа без хладилник)? Въобще възможно ли е ?

С кола или самолет? Вие ли ще си я пренасяте или някой друг?
Може би голяма хладилна чанта ( не знам дали Зора има това предвид ). Ако ще си я носите вие и сте с кола, мисля, че ще оцелее в багажника- зависи от тортата де, аз говоря за покрите с фондан...ако е сметанова или маслен крем, не мисля, че ще издържи.

# 132
Мерси за отговорите, но май няма да стане, защото е със самолет и няма аз да я пренасям, но ще е за нас. Ще трябва да мисля друга щуротия Simple Smile

# 133
Кюбит голяма радост! Честито на теб и бъдещия татко! Представям си каква емоция е за вас щом и на мен ми се насълзиха очите от радост, знам колко го чакахте....
Хайде Честит св. Валентин на всички и още по-честит на мен и половинката - 2 години годишнина. Има ли име за тази годишнина, първата беше хартиена, 2та каква е ?  newsm78
Какъва е тази тайм аут тактика която прилагате? Аз гледам да съм търпелива с Изините бели и и обяснявам , 4е това е "голямо НЕ", не че винаги се получава, но съм забелязала, че и харесва все повече да е самостоятелна, което много често води до бели. Много обича да извади мръсните дрехи от коша за пране и да ги разхвърля навсякъде (н пъти на ден) ,за  което до скоро и се карах, но реших да приложа друга тактика като я насоча да ги слага направо в пералнята , и тя чуства че прави нещо важно...

Аз не знам за стоене вкъщи, факт е, че като ходех на работа повече се организирах и повече неща вършех. Сега не знам много се мотам ли, какво ли... къщата е нон-стоп с краката нагоре, не е изпрано, манджа я има, я не - лотария. Аз обаче спя следобед де, важно ми е.  Laughing Може би ще отнеме време да си създадем режим.

Тандури, изпуснали ли сме нещо? Кога ще почваш работа?
Бубка аз не спя на обяд, и пак ситуацията е плачевна  Laughing  Cry планирам толкова много неща да свърша и пак опирам до най-необходимите за друго времето никога не стига със или без организация.

# 134
Бенс, няма да им разрешат да я вкарат като ръчен багаж в самолета.  Naughty А пуснеш ли я като обикновен багаж ще я намериш на каша после. Така ги тръшкат багажите, не е истина. С кола ако беше, ако е фонданова може да оцелее, както казаха в куулър, но без лед, само за да се изолира външната температура, но и някой трябва да го дръжи стабилно м/у седалките. Сметанова обаче или с айсинг не бих тругнала да пренасям, най-малкото защото в колата ще е топло ( поне така си мисля) и може за 4 часа нещо да се развали ако се носи открита, ако я носите в куулър обаче шанса да се залепи по стените и пак да да се развали е по-голям от фондановата.
Защо не я направиш на място? Примерно украсата може да се направи предварително ( ако е нещо фонданоново) и там само да се забърка тортата и да се украси отгоре.  newsm78
Кажи все пак за каква торта иде реч, да знаем какво да те посъветаме, защото така гадаем.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт