По Св. Валентин правим деца на пук на кризата- 91 тема САЩ

• 15 343
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
  • Boston, MA
Тинче, да ти е живо и здраво момчето! Присъединявам се към исканията за снимки!

Весел празник!

# 166
Честито на Джорджо и неговата празнуваща майка! Да е здрав и весел!

Hear, пусни му тази рекламка  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=Xvnfm5R50aU

Иска ми се да ти кажа, че ми е все едно, но не ми е. Има време, пак ще го водите този разговор, живот и здраве. Огромна отговорност е да откриеш всичките им таланти и да им дадеш шанс да се развият - без прекалено много зор, с точното количество поощрение и побутване, и майчина амбиция  Crazy

# 167
Имам желание, естествено, но не на всяка цена. И все пак, говоря наизуст, защото по такива теми избягвам да се изказвам категорично.  Толкова много други основополагащи моменти предстоят, докато се стигне до този.

Една от многодетните майки, има нещо подобно за подпис - Преди имах 3 теории как се гледат деца, сега имам 3 деца и нито една теория.  Simple Smile

# 168
Привет от мен Hug
Atti и нашите обувки са страйд райт,изключително съм доволна,от летните най-много.Обаче никога не съм знаела,че  марката съществува от толкова години.Това с внучката много ме разсмя Mr. Green
За протокола:ние сме си още 2 в 1,вече едва мърдам,но това  едруг въпрос.
Исках да питам вие какви колички имате за бебчета? EmbarassedИзвинявам се за въпроса,просто съм на такава вълна в момента

# 169
Да е жив и здрав Джоджо  newsm67

Хиър, вие пак сте добре. Моят мъж не говори просто за висше. Решил е, че ще е Станфорд, защото хем е хубаво училище, хем ни е под носа. Даже Бъркли му било далече  Crazy. Ако наистина излезе такъв обсесивен татко, нашите дЯца ги виждам да бягат я в Европа, я в Азия Mr. Green

# 170
Момичета, трябва ми да преведа няколко имена на риби на БГ...имате ли идея къде да търся речник? В книжните не намерих, онлайн не попаднах явно на точния, но нито един не ми ги изкарва... newsm78

# 171
Тандури, напиши имената тук.

# 172
Честит рожден ден на Джоджо и на майка му! Много много целувки и на двамата!

Тандури, пробва ли Уикипедия за превода?

Хиър, искам да е щастлив, за съжаление висшето образование не е гаранция за това, така че не ми пука особено дали ще е със или без или с две.  Crazy

# 173
Tilapia, Pollock, Halibut, Catfish, Grayling, Pickerel, Pike, Smelt, Cod, Flounder, Fluke, Mackerel, Monkfish, Mullet.

Как в Уикипедия?

# 174
Ани, търсиш я на английски и гледаш има ли статия за нея на бг.
Ще се пробвам сега с превода.

# 175
Tilapia = талапия
Pollock = атлантическа моруна (сайда)
Halibut = Халибут (Палтус)
Catfish = вид сом
Grayling = липан (хариус), риба принадлежаща към семейство Salmonideae
Pickerel = вид щука
Pike = щука http://en.wikipedia.org/wiki/Pike_(fish)
Smelt
Cod = треска
Flounder = камбала
Fluke = Flounder (also; fluke)
Mackerel = скумрия
Monkfish = морски дявол (мисля, че това не е официално название, така й казват обаче)
Mullet = кефал

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 20:39 от Кюбит

# 176
Мерси много Кюбит!!! Hug

# 177
  • Добрич
Честит Рожден Ден на Джоджо! Да е здрав, весел и много безгрижно детство да има! Тина, честит празник и на теб!   bouquet
Хиър, човешките амбиции са много интересна за мен сфера, ама това е друг въпрос.  Wink Ако кажа, че ми е все едно дали ще учи по-натам - ще излъжа. Затова ще кажа, че ми се иска, но не на всяка цена. Освен знанията, които получаваш за мен е много важен и опита, но това не е нашия живот, а живота на децата ни и от тук, би следвало - те да избират своите пътеки, а ние само да ги съветваме и насочваме.  Laughing Мъжът ми има същата позиция. Бихме били много доволни, ако завърши висше образование, но само, ако детето пожелае. "Насила хубост не става",   както е казал старият български народ.  Wink Ама, до тогава има мнооогооо време и много вода трябва да изтече.  Laughing

# 178
Хиър, много ми е важно - ако кажа, че няма значение, ще е голяма лъжа.

# 179
Честит Рожден Ден на Джоджо и на теб, Хрис - да те слуша, да расте здрав и игрив и да ви радва много!  Grinning

Хиър, аз не мисля, че е честно да проектирам очакванията си в/у друг човек, било то и моето дете. Ако аз съм успял адвокат, не виждам какво пречи то да е страстен художник или .. дори посредствен такъв. Важното е да е щастливо и удовлетворено и да е ок със закона.

(Питайте ме пак като имам дете за всеки случай. Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт