По Св. Валентин правим деца на пук на кризата- 91 тема САЩ

• 15 340
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • USA
Анет, аз като сменям памперса изтръсквам акото в тоалетната, останалото отива в дайпър джинито. Никога не ми е миришело. И при нас чистенето ще хартиса за пореден уикенд.

# 151
Аз пък се боря с махането на памперса този уикенд, направо не знам. Трябва да може да ходи сама на тоалетната до септемви, т.е не само да пикае в гърне, но да се качва и сяда на нормален размер тоалетна, както и да се бърше сама. Изискване на училището.  Rolling Eyes
Тя само се хили и опъва...да видим.

Тандури,това тирамису в чаша с крим чииз и пудинг ли е?Изглежда супер!
Анет, това са накиснати в капучино бишкоти, отгоре обикновен пудинг черен шоколад, отгоре замразени ягоди, над тях пак пуддинг, над него зармазени еклери, над тях пак пудинг, над него обикновена готова разбита сметана, забравих как се казва, после набучени малко ягоди отгоре и поръсено с какаови ядки.
Беше направено почти само от децата са по-малко от 15 мин. Просто нямах никакво време вчера и това беше. Пудинга дори беше без варене.  Peace

# 152
Честит Празник на празнуващите днес!  bouquet

Тандури, става на въпрос за торта за РД на ЕйДж, моите не стават както искам и това е, а свекърите ще са тук. Имам още време да реша дали да е от местното бейкъри или щр измислим нещо с Кларет Wink
Браво на Калин Hug

Тъкмо за памперсите се чудих и аз тези дни. Дайпърджинито отдавна не помага, нашите памперси с #2 са тип кравешки и смрадта е огромна. Мислех за някаква кофа на патиото, че за да стигна до контейнера, трябва да си нося вода и храна за из път, толкова е далече. Иначе за сега и аз като Тина процедирам.
Онзи ден мярнах на интернет едни пликове,от които не би трябвало да мирише, но забравих да ги букмаркна и сега не мога да ги намеря.

софко, твоята машина изглежда надеждна.

Спомняте ли си книгата на Стивън Кинг с едни врабчета....много ми напомня за Остин. Тук има огромни ята навсякъде от едни черни птици, като кацнат някъде почернява от тях и са супер нахални и цвъкът навсякъде.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 03:30 от benson10

# 153
Вълшебнит& … 5;ки. Лесно откриваеми са, лейййдииис, не се паникьосвайте.  Laughing

# 154
Купихме първите истински обувки, радост голяма е сега, облизва ги от всякъде.  hahaha (А една съседка на около 90 години като ни видя каза, че и нейната внучка като прохождала била със страйд райт, а внучката е на 53 сега!)

# 155
hihihi - и нашите бяха страйд райт, Атти! нямах предства, че са толкова стари и златни Simple Smile

аз съм изнесла дайпър джинито на терасата - не че миришеше много, но много ми се мотаеше из краката... кой каза за спец торбички за него!?! и обикновени стават с малко модификация - особено ако си забравил да купиш "продукта" и си бесен на такива евтини трикове Wink

# 156
ЧРД на Джоджо Тинин! Здрав да расте!Снимка някоя?Туй дете не съм го виждала баш от 1 година (не броя на стела снимката)
*
Мързи ме да нося л..дайпери навън (да не говорим колко ме е яд на тоз' дето ги произвежда); неговата стая пък е ужасна,там си ги създава вечер и до сутринта е кошмар (не ставам да го проверявам с обучителна цел,на убиийте мъ)
*
Отиваме на снежни туби,децата са станали в 6.15,облекли са ски екипите и с фенерче и лупа newsm78 дойдоха да ни събудят

# 157
Да е усмихнат и жизнерадостен, Джорджо! И да слуша мама.
Весел празник  Simple Smile

По радиото чух, че Боно ще пее цялата първа седмица на март в шоуто на Летерман, промотирайки новия албум. Може и за турне да каже.

# 158
Честит Ден-Ден на Джоджо Тинин! Heart Eyes
Да расте здраво и усмихнато, палаво и щстливо дете! Hug Hug Hug
Честит празник на майка му!

# 159
Благодаря на ранобудните!
  Приготвяме се тук...лудница е...

Кейси, а дано!! Ох, Боно....

# 160
Честит рожден ден на Джоджо! Присъединявам се и аз към молбата за снимки Wink
Много прегръдки на майка му!  Hug

# 161
Атти, честити ви първи обувки!   bouquet

Тино, да ти е здрав момъка и с много късмет!  bdbaloni Весел празник и на теб!   bouquet
'Земи пусни некоя снимка.  Mr. Green

# 162
Да, Тине, пускай и не очаквай моля те, да ти се молим на ЛС.

# 163
Тинке, да ти е живо и здраво дятито, и весел ден ви желая!

# 164
Тина, да е здрав, да те радва, да е щастлив!

Във връзка с един разговор с мъжа ми снощи, искам да ви питам колко е важно за вас детето ви да завърши висше образование/професионално училище? Мъжът ми казва, че ще е много разочарован, ако отгледа сервитьорка, аз не съм сигурна дали такива големи очаквания са честни към детето. Вие?

Общи условия

Активация на акаунт