По Св. Валентин правим деца на пук на кризата- 91 тема САЩ

• 15 345
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
  • Добрич
Честит Свети Валентин! Много влюбени, обичани и обичащи!   bouquet

Честита втора/памучна/ годишнина от сватбата, Пингвин! Още много, много по толкова и много щастливи да сте!   bouquet Пингвин, за тази годишнина се подаряват порцелан и нещо памучно.  Wink

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! Много здраве и късмет!   bouquet

Бенс, нямам никаква идея по поставения от теб въпрос! Успех!  Peace

# 136
МВК, Софко, Пингвин, мерси!   bouquet

Пингвин, честита ви годишнина. Да се обичате всеки ден още много дълги години!   bouquet

Аз не признавам нито един от двата празника.  Rolling Eyes Трифон Зарезан, зпоред мен, е злочесто опорочен с злоупотреба на алкохол. От дете изпитвам отвращение да срещам пияни мъже още сутринта.  Sick А Свети Валентин е толкова брутално комерсиализиран, че отказвам на този ден да празнувам Ден на влюбените, още повече че е само един ден в годината, а аз мисля, че това е повод за всекидневно празнуване.  Heart Eyes
Честито на празнуващите.  Drunk 1dating

# 137
Честито на празнуващите (какъвто и празник да имате)!
*
Прозаичен ? за този розово-захаросан ден-как си обезмирисвате къщата от ексременто-смръдливите памперси на офспрингите?Говорим за деца над 2,дето си ядат и дрискат като големи,само дето не там където трябва. У дома мирише на психиатрична клиника от 60те години,нищо не помага,освен хвърляне на памерси навън,но често бързам,мързи ме и пр извинения.Ако има нещо за кофа за буклук специално, от к оето сте доволни-моля споделете.Мерси предварително!(опитах с кофа за дайпери,миризливка в тока,локална гел дето се развърта ,фабрииз за пръскане).

# 138
Анет, ние имаме този:
http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=203972157&listingi … 2&dcaid=17902

Аз съм много доволна. Държа го в голямата баня, там винаги оставям да върви вентилатора и не ми се е случвало да мирише. Всяка седмица се изхвърлят памперсите заедно с боклука, като ВИНАГИ измивам коша с препарат след това, в противен случай почва да мирише, въпреки, че са били в торба.

# 139
Аз се разминах с дайпър джинита...найлонова торба от магазина (сори че не тинк грийн  Embarassed), моряшки възел и на задния порч.  Laughing Като се сетя, отскоча до коша, и така смрад не е имало....

# 140
Анет, само дайпър джини ни спаси нас, не се усеща нищо, хем е в стаята вътре.

# 141
  • usa
Pixie, то SAHM си е фул тайм джоб направо  ooooh! Аз броя дните  докато тръгна пак на работа, че да си почина.

няма да си починеш, обещавам ти. ще се изтощиш, ще започнеш да изоставяш занимания, които са ти доставяли удоволствие и ще започнеш да се самообвиняваш, че децата ти започват все повече да изостават и да се сливат със средната статистика  Confused.

# 142
Pixie, то SAHM си е фул тайм джоб направо  ooooh! Аз броя дните  докато тръгна пак на работа, че да си почина.

няма да си починеш, обещавам ти. ще се изтощиш, ще започнеш да изоставяш занимания, които са ти доставяли удоволствие и ще започнеш да се самообвиняваш, че децата ти започват все повече да изостават и да се сливат със средната статистика  Confused.

Миз, все едно имам дежа-вю (дежа-чу, щото беше по телефона  Joy). Една приятелка каза същото като теб, за себе си говореше. След половин година обратно на работа. Ще спира отново. Аз мислех, че малко преувеличава, но ти днес пишеш същото...

# 143
Аз се разминах с дайпър джинита...найлонова торба от магазина (сори че не тинк грийн  Embarassed),

Laughing то пък дайпър джинито хартия използва- не найлон.

# 144
Честит празник на всички които имат повод   bouquet

# 145
Анет, аз имам дайпер кофа, която работи с обикновени торбета за кухненско кошче, има вграден вентилатор и единствения специален консуматив за нея са едни филтри от активен въглен + 4 батерии размер Д... като последните 2 неща се сменят на 3 месеца... Инвеститцията си струва, сравнено с цената на найлоните за Дайпер Джини.
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2603396
При нас почти нонстоп е горещо навън, боклука го събират 2 пъти седмично и с цел да не си овонявам пейзажа я взех тази камера... Пак има миризма, като отварям капака, но в сравнение с Даипер Джинито изобщо не ми мирише... Доскоро я държах в детската стая, но с цел да не вдигам шум при затварянето и, я изнесох в банята...

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 20:07 от [sfkbfk]

# 146

Това е другото нещо, което ме притеснява... Rolling Eyes

Вижте какво направиха моите дребните вчера с моя помощ за баща си:
http://flickr.com/photos/26588310@N04/
5 минутен десерт, който Калин направи почти сам, а Ели направо се размаза от кеф да маже  Laughing
"Книжка" с това колко много обичат тати от 10 страници и "книга"-кутия, която аз пирографирах ( моля бъдете снизходителни, за пръв път работя с пирограф и нямах и стенсил дори).

# 147
  • WA, USA
Тандури, станало е страхотно! Аз чак сега видях Крум, толкова е сладък и пухкав!!!  Heart Eyes Моят гигант стана сигурно вече 100 паунда и продължава да расте. Толкова е черен че не мога да му направя свястна снимка, ама като успея ще го постна тук. Другата седмица сме на контролен.
Вчера водих малчо на зъболекар да му чистят зъбите, защото имахме кафеви петна от тъпото желязо дето го пи. Горкото толкова жално плака, а аз имам мускулна треска на ръцете - много е силен. По едно време влиза сестрата и пита хигиенистката, която се мъчеше над него: Are you OK here?, за да и помогне ако има нужда и дребчо през сълзи и сополи, с отворена уста вика: NOOO! Много се смяхме с него:)
Мен също ме дразни комерсиалността на празника тук. Ще сме в къщи тримата и ще се освиним с шоколад. Ние правим 7 години откакто се сгодихме на тази дата, доста тривиално, но пък беше скрил пръстена в орех, който аз счупих. Не знам как успя да ме накара точно този орех да си избера Rolling Eyes явно съм предсказуема.
Приятно изкарване на всички празнуващи! 

# 148
Тандури, десерта изглежда умопомрачително  Peace и ме вкарва в преразход на калории сега.  Mr. Green
Кутията за книга е чудесна и няма нужда да сме снизходителни.  Wink

беше скрил пръстена в орех, който аз счупих. Не знам как успя да ме накара точно този орех да си избера Rolling Eyes

Много романтично.  Grinning

# 149
мерси на всички! джини имахме,не сработи у дома,пак ми миришеше,а сега си е направо гадория,ти голям човек,не е на формула..гррр..
*
Тандури,това тирамису в чаша с крим чииз и пудинг ли е?Изглежда супер!
*
Аз си лягам с книга до 5,после с деца на басейн и фитнес,утре-снежни туби-ей тъй на пак няма да изчистя от прекомерна заетост с кое от кое по-важно дело житейско Laughing

Общи условия

Активация на акаунт