По Св. Валентин правим деца на пук на кризата- 91 тема САЩ

• 15 436
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Ей, Агент, жива да си.   bouquet Знам го това. Има го в нашия етник стор. Ще си купя.

Клер, чух я Деси.   Grinning

Успех на Къдри и Агентката с постите.  Peace Аз не издържам много без сирене.

# 226
Къдри, добре че писа за постите, тази година мога да пробвам / от опит глава не боли/, и вярно ако изпратите някоя рецепта за разнообразие  на боб , леща ще е супер

# 227
Я и аз да попитам, ако някой знае... значи сега, таковата малко лирично отклонение... определено имам желание да се упражнявам физически, обаче съм човек който ненавижда джимовете- предпочитам каране на колело, плуване, тичане, разни видове тенис и игри на открито, но засега с децата не можем да ги практикуваме пълноценно... Та какво измислих- да взема да си купя един уред за упражнения от сорта на elliptical или treadmill така хем ще горя калории вечер като заспят дребните, хем, ще мога и по цял филм да гледам, докато се упражнявам... вместо да гризкам солети и сладолед, kakто правя понастоящем...

Мисълта ми е, ако някоя от вас е наясно с този тип техника, какво би ми препоръчала, като марка и като модел, защото единственото нещо което виждам аз като абсолютен аматьор е някаква цифра след заглавието на елиптикъл-а, която расте правопропорционално на цената  newsm78... може би stride length показва, не че ми е ясен смисъла на по- голямата такава... Та, ако някой има желание ще ме светне ли какво си заслужава- моля  Flutter...?
Вече съм 74 кила и поне 16 ме чакат да ги свалям... Помагайте  Embarassed...

# 228
софко, нямам си напредстава...аз имах байк и събираше прах за 4 години, най накрая го разкарахме.

Тандури, добра идея, само да реша каква ще е темата на РД, че всеки час променям Laughing

Кюбит, да минава гаденето скоро  Hug

Ако Деси идваше в Остин, сигурно бих отишла, но Далас ми е далече...само за Боно бих се прежалила Simple Smile

?От две седмици, установих, че ЕйДж не яде никакви зеленчуци, с изкл. на малко картоф и домат. Опитах се да сложа от бебешките пюрета в яденето му, но той отказа да яде.. Иначе яде плодове в огромни количества всеки ден, както и млечни продукти. Чудя се дали дали е само период и дали да му давам витамини?

# 229
Привет Grinning
Исках да питам някой дали ще ме светне,значи,разглеждах снимките на Agent Provocateur(малката е истинско очарование Heart Eyes) и попаднах на ето тази снимка http://www.flickr.com/photos/43007567@N00/3207082090/ и малката я видя и сега не спира да мрънка,че и тя такова иска.Та въпроса ми е някой знае ли къде се продават такива или подобни Rolling Eyes

# 230
beson,аз личноне бих давала витамини; стефан мина през близо 6м период на ядене на макс 10лъжица храна за цял ден (съвсем не само зеленчуци Whistling ),прав-здрав мъж е..

# 231
  • Добрич
Kлерет, каква хубава новина само...Дано и през Бостън да мине.  Peace  Hug
Агентче, и аз строг пост правех, ама през другото време си ядях всичко. Ааа, като казвам строг пост обаче, за да съм напълно откровена, ще кажа, че частта със секса не я спазвах.  Joy Даже точно преди 3 години по време на Великденските пости забременях с Борис.  Laughing
Пък идеята да си разменяме рецепти за постни манджи, много ме радва.  Wink
Ще направим преброяване в понеделник да видим колко ще сме на хорото.  Laughing
Кюбит, мерси!   bouquet Дано се отървеш от гаденето!  Hug
MVK, няма лошо да пробваш. Колкото издържиш - толкова. Все пак ще се поразтовариш и причистиш организма, ако имаш нужда, де.  Wink
Софко, идея нямам за какво говориш.  Rolling Eyes
Бенсън, не бих се притеснявала от това и не бих давала витамини!  Peace

# 232
А, сготвените зеленчуци дали се броят за достатъчно витаминозни? Сурови моркови, репи и чушки, както и карфиол или броколи моят син не иска да погледне все още, въпреки че има вече 20 зъба... задушени също... в супи успявам да му ги пробутам...
Яде в ограничени количества домати и краставици, осмуква листата на марулките, а в неограничено количество приема маслини, пъпеш и диня, но въпорса е дали това са зеленчуци.
Спанак имах успех да задуша и пасирам с кашкавал и да използвам за сос за макарони... Дотук за зеленчуците и сина ми...

Умирам си за постни манджи, особено ако са по пипкави и някой друг ми ги готви... Давайте рецептите!!! И снимки към тях също може   chef Peace.
Ох, звуча като кулинарен воайор, ама отново съм гладна!!!  Joy

Къдри, едното е нещо като велосипед, но ходиш в него и се държиш за ръкохватки, другото е пътечка за бягане.. Wink.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 22:25 от [sfkbfk]

# 233
Къдри, брой и мен в постите, с тенденция да си остана на перманентни пости след това  Grinning. За момента съм разкарала всичко животинско с изключение на киселото мляко, което консумирам веднъж на 5-6 дена под формата на таратор или зелена салата с кисело мляко. Ако измисля с какво да го заменя с радост бих се лишила и от него. С удоволствие ще се включа в обмяната на постни рецепти. Както ненавиждам готвенето, напоследък всеки ден съм в кухнята  Rolling Eyes , а моя хубостник се разглези и не по 1, ами по два пъти на ден готвя  Crossing Arms - не може на обяд и на вечеря едно  също  Naughty .

Бенсън, аз също не бих давала витамини- вероятно е период  Peace

Софко- сготвените зеленчуци едва ли са особено витаминозни- всичко полезно го изхвърляш със водата/соса, останалото се унищожава от високата температура. Аз затова правя всичко на пара- много вкусно и полезно  Wink .

Кюбит харесали ти, като я чу  Flutter ? Дай някакъв ъпдейт за теб, каза другата седмица, че ще разказваш...еми вече е другата седмица  Grinning

# 234
Клер, ми...  Rolling Eyes не съм супер впечатлена от Деси. Хубаво пее, браво, но няма да се вдигна за концерта.

А за ъпдейта - е, чакай де, аз едвам се събудих за тая седмица, чакай малко...  Joy

За постещите - със сигурност ще има тема в готварския за това, ако вече няма пусната. Може да черпите идеи от там.   chef
Клер, опитвала ли си тия нон-дайри сметани? Може с тях да правиш дресинг за салати.  Peace Таратор не съм пробвала да правя.

# 235
Софко, нямам идея от марки пътечки и елиптикал, но бих си купила от воле, ако имаше къде да си я инсталирам пред телевизора. Ние вчера бяхме на cycle class  в нашия джим - направо ни съсипаха, ама днес, боли-не боли, пак сме там.

# 236
Софко, имаме и елиптикал, имаме и тредмил, е за срамотите не знам ни едно каква марка е.  Confused Личи си колко често ги ползвам...
В мазето са, там имаме и разни уреди за вдигане на тежести, степер и не знам си какво...абе направо си е фитнес салон  Laughing Само ако можеше някой и време да ми осигури да ги ползвам.  Laughing
Ще погледна и ще ти кажа... Peace

# 237
Кюбит кажи повече за тези сметани, нищо не знам за тях, да не са някоя химия  Thinking .
Аз пък Деси много я харесвам  Heart Eyes , нямам търпение за концерта  Grinning .

Хиър, аз в Бг бях луда по сайкъл класовете, ходех поне 5 пъти в седмицата. В Бг му викат Спининг. Като дойдох тук веднага посетих един такъв, ама хич не ми хареса- нямаше нищо общо с натоварването от Бг  Naughty . Той инструктура ни беше предупредил, че в странство доста по-лежерно го дават. Тук изобщо не махат седалката- седиш почти през цялото време. В Бг, там където ходих, седалката изчезва на 5-тата минута сменят се всякакви позиции, които са доста по-натоварващи, правят се лицеви опори докато въртиш педалите...абе много яко беше, тук хич не ми хареса  Rolling Eyes . Разкажи при теб как беше.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 23:31 от Clairette

# 238
Sofko - бих си купила елиптикъл, ако можех да го вкарам в хола, голям фен съм им. Импактът върху ставите ти е много по-малък от тези на пътечките, коеto особено при по-високи кг има голямо значение. Една ам марка според мен прави най-добрите елиптикълс - Precor, сега ще ти потърся линк, но предварително се извiнявам, ако няма потребителски модели, а само полу и профи. Най-чудесната идея, която са имплементирали в уреда си е промяната на наклона на "пистата" по която се плъзгат стъпенките - по-този начин се променя натоварването върху различните мускулни групи, т.е можеш изолирано да работиш за дупето или за квадрицепсите или за цели крака... (спoред мен) се постига по-добър ефект от степерите или пътеките при минимално сътресение за коленете или стъпалата...второто нещо, което сега ще потърся е на италианската Техноджим, страховит ефект, но и скъпо - та каtо го мернете някъде по фитнесите се мятайте смело и ме споменавайте с добро Wink

http://precor.com/cons/en/efx
http://technogym.com/us/viewdoc.asp?co_id=164&target=commerc … video=BqsXgZtolRU

PS Сега погледнах цените, хммм, има една опция, при която фитнес залите си сменят оборудването и продават напълно функционални уреди на част от цената им (и то уреди от профи линиите)... може би е добре да се провери!

Тутуто закупих от Маршалс, след като се възхитих на майсторството на Мишолина, но не рискувах и аз да направя сама!

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 23:38 от Agent Provocateur

# 239
Клер, потърси non-dairy yogurt, ще намериш много инфо.
http://www.foodsubs.com/Nondairy.html
http://www.followyourheart.com/products.html <-- от тук съм пробвала няколко дресинга и едно сирене. Харесаха ми.

Като чета как компетентно пишете за елиптикъл и ко. и ме хваща срам. Аз дори не знам какво е.

Общи условия

Активация на акаунт