По Св. Валентин правим деца на пук на кризата- 91 тема САЩ

• 15 360
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • usa
Зорница пък вече си направи данъците  Mr. Green да видите вие...

а миз хич и представа си няма от данъците и дори не и пука  Party... взела си е мъж, който много им се вълнува и с всичките и математически претенции дори не знае събират ли се, умножават ли се, интегрират ли се или се процентуват  Mr. Green. нея ако питате, данъците трябва да се обявят извън закона. нещо като алкохола през двадесетте години, така наречения сух режим.

мнооооого кодови разговори си водите тук агентки и тинки... не е на добре тази работа  Thinking.

# 211
Стела мисля, че айдъла е вторник и сряда, не би трябвало да има утре  Thinking . ( сега погледнах в програмата- във вторник и срада си го дават от 7 централно време, вторник ще е 2 часа  Peace )

Все забравям да ви кажа, че Деси Добрева ще има турне в Щатско, ето тук подробности http://www.dessy.us/index.php , http://www.bgfocus.com/dessy.htm .

# 212
преместихме се вчера в новата къща, на второ виждане ми харесва повече, дано така да е Simple Smile. утре ще ни пуснат нет-а, сега крада от непредпазливите съседи Embarassed
.........

Аз редовно го правя този номер като се преместим, с изключение на последния път и то само, защото апартаментите са нови и не знаех дали въобще живее някой тук, та го пуснаха преди да се нанесем.

Клеърет, вие наистина сте много организирани българи в Далас, сега видях сайта.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 09:54 от benson10

# 213
danъци-недокоснати;
епилатор-браун,10години работи и пее;
образование за децата-читава сервитьорка без БА поне не се става,това е абсол.минимум за каквато и да е дейност,в моя мозък 4год колидж е задълж.продължение на гимназия и много опции около това не виждам, в такъв дом съм расла,никой изобщо не е обсъждал "ако идеш в уни",беше си част от "в реда на нещата",надявам се и с нашите маймунки да е така
Тина,мерси,пораснало момченце,но все така добронамерен и изи изглежда
бре впечатлих се от страницата на БГ в Бостън,тюююююю,ние тук сме за ожалване бих тайм

# 214
  • WA, USA
Ех, разглеждах сайта досега, толкова хубаво! Ние тук на село само фолк звезди имаме, никаква общност, а са доста българите, странно защо.

Данъците са отдавна направени и похарчени Rolling Eyes първенец съм аз.

# 215
утре ще ни пуснат нет-а, сега крада от непредпазливите съседи Embarassed

Ти внимавай, че някои нарочно си оставят нетуърка отворен и чаках именно такива, които си мислят, че е оставен отворен по непредпазливост.  Confused На една приятелка така и свиха всичките пароли за банковите сметки, 3 месеца не можеше да се оправи после.
Приказката за безплатния обяд я знаете.

Тинооо, много пораснал тоз Джоджо!!! Направо мъж вече! ама много малко снимкиииии Laughing

# 216
Мерси за комплимента, чифт хубави крака никога не забравям Wink
Гелееее, кажи на майка ти, че баща ти й пише от профилаааа.....

Grinning E, скоро на естетика и либофф към прекрасното не бяха ме обиждали Grinning
Ta дали ще е усмивката на Стелината красавица или бузките на Джоджо или твоите стройни крака - за мен е в една категория - УБАВО!

Стели - много смях и късмет в новата къща!
(Тандури е права по-принцип, но тези които знаят кое-как обикновено не крадат на дребно пароли за банкиране, та рискът не е толкова висок Simple Smile )

Кюбитче - хайде и моите добри пожелания за кратко гадене и рецептата ми по въпроса - захаросан джинджифил! 100% веган, захарта не е толкова страшна, ако не обичаш много и чай от сух джинджифил на прах с мед (и лимон) също действа прекрасно на разбъркан стомах - тнкс на китайците, че са се сетили Grinning

# 217
Вчера, в компанията, в която бяхме, точно се коментираше случай на брат и сестра, които през цялото време са учили в частни училища, струвайки средно на родителите по около $150 000 и в крайна сметка, момчето решило, че колежа не е за него и последвало мечтата си да стане DJ.

# 218
(Тандури е права по-принцип, но тези които знаят кое-как обикновено не крадат на дребно пароли за банкиране, та рискът не е толкова висок Simple Smile )

Точно в случая дето аз говоря ставаше въпрос за тинейджъри без работа, както после се установи. Никой не говори, че едрите риби се занимават с кражби на дребно, но няколко стотин или няколко хиляди долара са достатъчно парички за нов И-Под или хубави парцалки за тинейджър без работа  Wink

Аз забравих  Embarassed, извинявам се за което!  bouquet Стели, много любов и разбирателство в новият ви дом! Hug Hug

# 219
  • Добрич
Стели, да ви е честит новия дом и много семеен уют и много радост и веселие в него!   bouquet
Кейси, това е щастливия край за детето в твоя разказ.  Peace Кофтито е, че го има и др. вариант, в който детето/децата избират да учат това, което родитетиле искат, за да оправдаят очакванията на мама и тати и после само неудовлетворения и "страдания".  Confused
Концерта на Деси Добрева - Аз ще съм там /да не се каня много, много/ и ще имам нещо като малка изложбичка на мартеничките ми.  Laughing Иначе нашата организаторка /за Бостън/ е супер точна и в момента дори текат преговори с Теодоси Спасов. Та, дано се осъществят! Ще съм много хепи. Отдавна искам да ида на негов концерт.  Peace
Данъците - идея нямам за какво иде реч, ама сигурно ще науча.  Crazy

# 220
Бенс, щях да казвам защо Клеърет не ти прати само фигурките за тортата, а ти да си ги наслагаш в/у самата торта? Мисля тя беше изпращала до БГ, така че не мисля че ще има проблем? newsm78

# 221
  • Добрич
Ейй, момичета, има ли някоя от вас, която мисли да пости този път - Великденските най-дъъълги пости?
Аз преди да родя си спазвах всички - 4 пости в годината, ама след това нищо не съм правила. Та, сега съм се навила за Великден да се поразтоваря малко. Ще имам ли компания?  Wink
Месните заговезни са сега - на 22.02, а сирните на 01.03 и се пости до Великден, който тази година е на 19.04

# 222
Тази Деси не пее ли чалга?  newsm78 Извинявайте, но не я знам, само разбрах, че при Слави била някога си. При нас ще пее на 1-ви март, даже ей тук, съвсем близо до нас, има-няма 5-10 мин пеш.

Агент, аз си правя чай от пресен джинджифил. Несметни количества съм изпила. Не знаех, че има сух.  Blush И захаросан няма ли да ме стипцоса?  Mr. Green Опитах едно парченце сурово, но бързо го изплюх.  Laughing
Как да го захаросам?

# 223
Кюбит Деси е изключителна певица, няма нищо общо с чалга  Peace . Като отвориш първия линк, към сайта и, би трябвало да чуеш част от песните и.
Къдри, доколкото знам Теодоси Спасов със сигурност ще идва в Далас през април, така че най-вероятно и през вас ще мине  Grinning .

# 224
Къдри - аз постех преди да забременя строго по време на пости и не ядях месо през останалото време... добре, че подсещаш - можем да си правим компания и разменяме идеи Simple Smile

Кюбит - захаросаният джинджър много хора си го ядат като вид кенди, навремето имах немец за шеф - той носеше от Германия такъв, а тук им в Трейдър Джо, в Хол Фудс, и по разни етнически магазини! Страхотене - хем лютичко, хем сладичко, и наистина ми убиваше гаденето... има го в различни разфасовки и с кристална захар или само захаросан... в Хол Фудс и насипен Simple Smile
http://www.amazon.com/the-ginger-people-Crystallized-Ginger/dp/B … 804673&sr=8-1

Общи условия

Активация на акаунт