По Св. Валентин правим деца на пук на кризата- 91 тема САЩ

• 15 358
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • Чикаго / София
Честит Трети Рожден Ден на Джоджо!

Епилатор имам Браун с лампичката. Много съм доволна. И аз си го купих от Таргет. Преди него имах пак Браун, който ползвах 12 години. Когато дойдохне тук му купих адаптор и продължих да си го ползвам. Все още си работи, но реших да го сменя за нещо по-ново.  Брауна с лампичката чисти хубаво, виждаш добре и за мое учудване е по-безолезнен от стария ми. И по-бързо свършвам процедурата с него.

За образованието, определено ще ми е неприятно ако се откажат от ученето, но все пак ще е тяхния избор. Аз ще се опитам да ги насоча, но насила хубост не става. Няма да се откажа от тях, я! Важното е да са щастливи с избора си.

Тина, много законспириран Джоджо на втората снимка! Laughing Сладур!

# 196
Честит 3 РД на Джоджо!!! Много да радва всички в къщи и да пее и говори, особено Лаура нон че  Laughing.

Ние сме в Банско, малко странно, защото е много променено, ама не е чак толкова зле. Но организацията е един път - не го обичам този израз, ама - българска работа. Не е проста работа с 3 г. дете на почивка, лоша майка, ама ми се тръгва, бак към рутината, защото тук нито той, нито аз си почиваме. Иска да кара ски, пък не го вземат, че бил малък, че и се разболя малко, абе  ooooh! с деца на море е работата.

Анет, съболезнования за процеса с поти....

Тандури, smelt е дребна риба, тоест цаца  Grinning.

# 197
Тино, много си законспирирана на първата снимка Grinning  - че и скъпи форумни гости канила, а не казала Wink
Много сладък Джоджо и страшно пораснал! Даже се ококорих в първия момент, че това не е детето, което помня!

# 198
  • Добрич
Благодаря и аз на всички останали, които се включиха!   bouquet От всичко прочетено си мисля да взема да изневеря на Филипс /с пинсети имах и имам, де, ама в БГ/ и да се ориентирам към Браун с лампичката.  Wink Иначе имаме BJ`s тук на близо до нас, ама заради пустите карти не сме ходили все още.
Пикси, абсолютно съм съгласна с това твърдение.  Wink
Тина, видях го малкия-голям мъж! Сладур!!!  Grinning
Кларет, ЧРД на Филипс ми хареса много!  Joy Joy Joy
Блажка, разбра се то и без поправката.  Wink
Биз, как ми се иска и на мен на Банско...

# 199
да се ориентирам към Браун с лампичката.  Wink

Браво, браво.  Wink И аз имам такъв и съм адски доволна.
Купих си го онлайн от drugstore.com.

Тино, земи пусни една снимка на Джоджо с майка му.  Joy

# 200
Брех, агентът си е агент! Как реши, че има малко от мен на снимката? Laughing

Grinning Мерси за комплимента, чифт хубави крака никога не забравям Wink

(а и много стратегическо положение в критичен момент беше заела, да не говорим, че цвета и на шала и на блузката са от твоята цветова гама)

# 201
Честит рожден ден на Джоджо.   bouquet. много да е здрав и палав, а майка му да го слуша повече Simple Smile

# 202
Мерси за комплимента, чифт хубави крака никога не забравям Wink
Гелееее, кажи на майка ти, че баща ти й пише от профилаааа.....

# 203
Точно щях да пиша, че на всеки от калибъра на Бил Гейтс (или Мark Zuckerberg) се падат по няколкостотин хиляди колидж дропаутс, които не основават Майкософт или Фейсбук, а работят по 80 часа на седмица за лукса да си плащат сметките.
Аз Бил го дадох за пример, като някой без колеж, но успял, естесвено не всеки дори и с колеж имат неговите успехи.

Тинкее, Джоджата голям сладур и колко е порасъл Hug

Атти, и аз ги мразя, още не сме ги започнали нашите ooooh!

# 204

Аз нищо не откинвам  Rolling Eyes и ги давам на един чичо да ни ги прави.

Тино, не ме карай да се хиля така,  Wink контрахираш ми излишно коремните мускули.  Joy

# 205
Не съм ги започвала и аз данъците. Миналата година за първи път се престраших да ги оправя сама -  гледката на толкова сапосправящ се и непретенциозно изглеждащ народ в библиотеката ме окуражи  Simple Smile. Уж с някакъв софтуер опитах, но като се замотах и взе да дава едни грешки ... и в крайна сметка си извадих формите, инструкциите, калкулаторчето, данъците от предната година, които ни беше правил счетоводител, да имам някакъв образец, та така, понабрах самочуствие. За любов, естествено, и дума не може да става.

# 206
Зорница пък вече си направи данъците  Mr. Green да видите вие...

# 207
  • Чикаго / София

Аз нищо не откинвам  Rolling Eyes и ги давам на един чичо да ни ги прави.

И аз така. С тази разлика, че не беше чичо. Simple Smile Вече са изпратени и очаквам постъпления. Човек в тези моменти да се радва, че има 2 деца! Laughing

# 208
ееей, таз' агентка е страшна! Laughing

за образованието: като знам колко хубави моменти съм изкарала по време на следването си, ми се иска и децата ми да имат тази възможност(и желание).

епилатор не ползвам, все се каня да си купя и забравям....използвам самобръсначка, целогодишно.

преместихме се вчера в новата къща, на второ виждане ми харесва повече, дано така да е Simple Smile. утре ще ни пуснат нет-а, сега крада от непредпазливите съседи Embarassed

клер, тине, утре има ли айдъл, че ще го гледам от фитнеса  Crazy, телевизия ще имаме чак от четвъртък. ще съчетавам полезното с приятното Simple Smile

кюбс, искам подробности, гади ли ти се сутрин? оплаквай се  Grinning

данъците си ги направихме с помощта на софтуеър (беше много лесно) , ама вчера ни върнаха документите, искали едно приложение, утре пак ги изпращаме Simple Smile. като за първи път съм доволна Simple Smile.

# 209
Stella, честита ви нова къща. Много уют и радост в нея да изживеете.  Hug
Гаденето е целодневно.  Sick Аз не се оплаквам обаче, все още се радвам...  Wink

http://www.visiblebody.com/ <--- Дами, ако някое от вашите деца проявява интерес към човешка анатомия, това е прекрасен безплатен интерактивен 3Д онлайн атлас.

Общи условия

Активация на акаунт