По Св. Валентин правим деца на пук на кризата- 91 тема САЩ

• 15 355
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
  • Добрич
Пак аз.
Да се вмъкна с една питанка. Искам да си купя епилатор, ама се чудя каква марка и какъв модел /в БГ имах Филипс и го ползвах много години, но за новите модели нямам идея/ и моля тези, който имат и са доволни от своите, да споделят коментари.  Grinning Много странно, но не намирам никъде по магазините, та ще го поръчвам он-лайн. Навсякъде има хиляда вида "бръсначки", ама епилатори няма. Какво иде да покаже това - или си купувам брасначка или ходя на кола-маска, така ли? А, и май мернах и депилатоарните кремове някъде.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 21:49 от kadrokosa

# 181
  • usa
честит празник, тинче! да ви здраво, усмихнато и палаво детето! весел рожден ден  Party!

ще учат, как няма да учат? как иначе ще ми осигурят добри старини??? а и албена ми е обещала жълто ламбурджини като порастне, със сервитьорска заплата как ще ми го купи??? хиър, за мен е важно да се научат да мислят и да намерят какво им се прави с удоволствие. ако могат да мислят, няма начин да не отидат в принстън или харвард, нищо, че не са ни наблизо  Wink... само не знам как ще им плащаме на тези харварди и принстъни  newsm78... искам да учат и когато говорим по въпроса с тях не го поставям под въпрос, но няма да се откажа от тях ако решат да станат готвачи или сервитьори, стига да си харесват работата. и да ми купят въпросното ламбурджини!

епилатор съм купувала от магазини от sharper image - техен модел, развали се бързо и от fry's - филипс, доволна съм, стар модел е, защото го ползвам отдавна. това мога да кажа по темата за пазаруването на епилатори Simple Smile.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 22:04 от миз

# 182
Къдрокоса, аз още си ползвам Филипс от Бг. Купих трансформатор тук - една малка тухла от Радио Шак  Simple Smile

# 183
къдрокоса, не мисля, че са популярни епилатори тука. Американките масово използват вариации на рейзърс. Потърси онлайн ако искаш избор.

За децата и родителските амбиции... Мислила съм много за това, но засега вярвам, че работата ми е да насочвам, да предоставям възможности за развитие колкото мога (не говоря само за финанси), да насърчавам. В крайна сметка, идва момент, в който не можеш да решиш вместо дете.  А и не мисля, че всички трябва да отидат в Харвард или Принстън, нито че посещаването на Айвий Лийг гарантира успех или щастие след това. 

Добре е да имат начин да се издържат и да са независими в свят, който няма да е никак лесен на нито един континент.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 22:34 от Pixie

# 184
  • Добрич
Ники, аз хубаво си бях решила да си взема и аз Филипсчето от БГ и да купя само трансформатора, ама ме разколебаха, че щяло тук да има много по-хубави и за-малко пари.  Mr. Green
Миз, мерси за инфото!   bouquet
Пикси, усетих вече накъде духа вятъра, та и аз съм се насочих към он-лайн покупка.  Wink

Егати коментарите станаха - За образованието /висше/ и епилатораи.  hahaha  Толкова близки теми... Mr. Green

# 185
Тина, честит рожденик! Да ви радва и вие да го радвате!
Епилатор Brown си купих първия ден в тази страна, заедно с тенджерите и кофата за боклук. От един голям магазин BJ Store. За 10 години не е отказал (но да си кажа, че аз през зимата не съм и особено съвестна).
За колежите повече ме вълнува дали ние като родители ще сме готови с подготовката на децата. Да знам, че каквото е зависело от нас, сме го направили.
П.п Браун/Braun ми е епилаторът, поправям се, сега го погледнах. Че както е написано по-горе, звучи като "куча марка".

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 00:34 от блажка

# 186

Егати коментарите станаха - За образованието /висше/ и епилатораи.  hahaha  Толкова близки теми... Mr. Green

Разнообразието е солта на живота Simple Smile  Нали казват, че жените са по-добри мулти-таскърс от мъжете...  Има си причини за това  Wink

# 187
И аз съм от партията на Ники - Филипс от България с трансформаторче от Рейдиошак, което е 2-3 пъти по-голямо от машинката  Laughing. Моя приятелка си беше купила Браун от ибей, та виж и там.

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖОДЖО! Много усмивки! Hug
А майка му верно да пусне някое снимче, че последно си го спомням в кухнята да яде пържени филийки Grinning

За висшето- аз нали съм наопаки със света Laughing За мен е важно да развие понтециала си  и талантите, ако има, но това непременно не значи  да е вишист. Моята роля е да го насочвам в правия път, но избора трябва да е негов. Аз съм на принципа и събирач на боклук да си, важното да си най-добрия, удовлетворен от работата си и щастлив. Каквото и да реши, само да не е безделник или с разрив със закона..Бил Гейтс например не е завършил Харвард, както и на Мат Деймън, ама им е добре Simple Smile .Това сега, след някоя година кой знае каква амбиция ще ме подгони, пък и до тогава кой знае какви времена ще бъдат.

# 189
  • usa
Бил Гейтс например не е завършил Харвард

не го е завършил, но е бил приет там и го е учил. щото не всеки, който не е завършил харвард е основал майкрософт. те нека си приказват, че you can be anything you want, ама на мен ми се струва, че трябва да имаш и потенциала и основата. но съм съгласна, че по-важно е да са щастливи с избора си, а не изборът им да е правилния според нашите мечти и амбиции.

# 190
миз  newsm10. Точно щях да пиша, че на всеки от калибъра на Бил Гейтс (или Мark Zuckerberg) се падат по няколкостотин хиляди колидж дропаутс, които не основават Майкософт или Фейсбук, а работят по 80 часа на седмица за лукса да си плащат сметките.

# 191
Мерси мерси мерси за отговорите. Харесва ми идеята да има нещо, което обича да върши и да си го върши с кеф и да напредва в него. За мен е без значение дали ще забогатее и ще се прочуе. Уважавам и занаятите, и либерал артс, уважавам и академията, но хич не уважавам флоутърите, които работят квото и да е там, за парите само. Бе амбициозни сме, сигурно след 30 години детето ми ще се оплаква на някой терапевт от нас, особено от баща си. Mr. Green

Епилатор не ползвам, бръсначът ми стига. И аз като блажка зимно време не се старая.

# 192
Мразя ИРС и данците!  Twisted Evil Не знам човек колко висши трябва да има, за да не се обърка в техните дебри.

# 193
Благодаря и на останалите. Снимки след малко, и за малко!  Mr. Green
 Партито мина и замина . Два часа пихме и се веселихме.  Laughing  

За очакванията ми от детето...едва ли има някой, който да каже все ми е тая (дори и да казват, се правят на куул), но гледам да не се вживявам, защото елемент на изненада все ще има....

За епилатора. От БГ филипс сатинел(е), с дискове. Когато  се развали (почти 11 год. издържа), купих Браун от тук. С пинсети. Зле е. от този с дисковете бях по-доволна.....

П.П. Аааа, пицата беше гадна, тва само не ми хареса от РД-то хахаха

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 14:14 от ТинаХрис

# 194
Честит Рожден ден на Джоджо!
( в бързината и с мисъл за епилаторите написах Честит рожден ден на Филипс  hahaha , добре, че се усетих на време  ooooh! )

Къдри, аз като дойдох и си взех Филипс Сатинел Айс- хубав беше, но за няма и 5 месеца се скапа. По съвет на момичетата тук в темата си взех Браун ( с лампичката ) и съм супер доволна ( бях много анти-браун преди това ). Браунът си го взех от Таргет  Peace

За образованието съм на мнението ан Бенсън  Peace . Каквото и да си избере детето важното е да го прави с удоволствие. Ако човек прави това, което иска винаги резултатът е добър.

Бенс, тези същите птички, за които говориш и ние ги имаме- мисля, че са присмехулници. Събират се на огромни ята и като накацат някъде наистина всичко почернява.

Общи условия

Активация на акаунт