"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 3

• 47 490
  • 499
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Докато пиша и ти си писала...но аз ти ги пратих Sunglasses

# 121
как бях забравила, че има нов епизод  ooooh!, добре, че надникнах тук  Mr. Green

# 122
Вижте тази статия http://www.monitor.bg/article?id=188412
Дано не е вярно. Не ми се гледат изсмукани от пръстите глупости.

"Междувременно продуцентите на "Отчаяни съпруги"измислиха хитър начин, за да задържат вниманието на зрителите след напускането на Шеридън. Те планират  да засилят лесбо сцените в следващите епизоди. Сред най-горещите ще е страстна целувка между Тери Хачър и Ева Лонгория.

"Вече няма невъзможни неща в сериала. Всичко, което би било интересно за зрителите, ще намери място в "Отчаяни съпруги". А ласките между Тери и Ева определено ще задържат вниманието на публиката", заяви говорител на телевизия ABC."

# 123
Лесбо сцени! Shocked Язък, разтуриха хубавото сериалче...

# 124
Е точно пък Габриел да мине от другия бряг на реката си е жива загуба на материала- не ми харесва тази идея!

# 125
Гледах и аз снощи новата серийка... Като цяло беше доста забавна Simple Smile, но ме издразни Орсън как сви писалката на Матю... Издразни ме и Том как се държа с Портър  Stop
Хареса ми бонуса на Карлос  Crazy но едва ли ще ми се понрави лесбийската история, която замислят в сериала.. Предполагам, че те пак ще се напият двенките и тогава ще има нещо си... Което пак звучи тъпо!  Confused
Мислят и само тъпотии около Катрин и Сюзън.... Но пък мисля, че следващата серия ще е интересна заради развръзката с Дейв и Майк. Да видим кой ще го спаси  Joy

# 126
Издразни ме и Том как се държа с Портър  Stop

Tази сцена ми беше най-смислена от много епизоди насам! Неможе да правиш всичко възможно за да осигуриш бъдеще за децата си, да ги ОБИЧАШ, а те да ти се изплюят в лицето! Понякога трябва да се взимат по-строги и тежки мерки!

п.с. Не съм майка-тиранин! Wink

# 127
аз също смятам, че Том беше прав. И не можах да разбера какво срамно има да работиш в ресторанта на родителите си?!
Тъпо беше и когато Престън заяви, че няма да издаде къде е брат му, а Линет беше заложила вече ресторанта за паричната гаранция и можеха да го изгубят - това в крайна сметка е единствения доход на семейството...той: "няма да ти кажа само за да можеш да продължиш да правиш пици", като, че ли това им е хоби, а не препитание ooooh!

# 128
Кога по принцип излизат субтитрите? Не беше ли във вторник? Аз нали следя 100 сериала и малко се оплетох  Blush

# 129
  • На погрешната планета
Вече са готови субтитрите Grinning

http://subs.unacs.bg/search.php

# 130
# 131
# 132
  • София
не мога да ги отворя newsm78

# 133
  • На погрешната планета
не мога да ги отворя newsm78

А сега?

http://subs.unacs.bg/get.php?id=47549

# 134
  • Пловдив
Те пък сценаристите прекаляват.Нали уж сериалът трябва да представя ситуации от реалния живот,но леко преувеличени....лесбийска сцена ще ни дойде в повече,поне аз така мисля.По-интересно ще е да се разменят съпрузи тук-там и нещо от сорта.То накрая съпругите като минат на другия бряг и какво ще им гледаме незнам.Струва ми се малко неестествено изведнъж да станат L.Но ще видим .Дано да е забавно поне.Ще ме е яд като Иди напусне-колоритна й е ролята smile3521

Общи условия

Активация на акаунт