Рожден ден празнува ФЕВРУАРЧЕ и радва своето майче!

• 19 131
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Много благодаря за посрещането  love001

# 256
Бърз въпрос: Какво беше менюто ви за РД. Питала съм и преди, но пак да си питам Simple Smile. Имам впредвид какво за деца и какво за възрастните. нашите малки гости ще са на възраст от 1 до 5 г.

# 257
Малко телеграфно влизам, ама да ви почерпя с мойта торта, че снощи забравих  Embarassed

Айде връщам се да ви изчитам.

Вал, добре дошла в България вече. Остави ли нещо и за французойчетата? Joy А Евето е ... нямам думи ........

# 258
  • София
Джой, то зависи от децата и от партито. Някои от едногодишни са на обща храна, други до три годишни специално им готвят (като мен на Георги, че и до сега обяди специално за него правя). При нас роднинското парти беше цял ден с едни софри, едни трапези и децата ядоха по-леките храни от менюто- пилешки шишчета, печени картофи с топено сирене, домати, краставици, торта, сокове- говоря ти за 3-4 годишни. На Георги на детските партитата сме предлагали: банани, кремчета на Нестле, данонино( но тогава беше от извара), солети, бисквитена торта( за 1г). Втората и третата година беше в клуб- пица, сандичи, сокове, солети, соленки и сладки, филета, торта (без шоколад). Вчера бяхме на РД на 4 годишно момиче- имаше минисандвичи, панирани кашкавалчета и сиренца, цариградски кюфтенца,филета, торта, сокове,пица. Прави ми впечатление, че по клубовете липсват основно пресни плодове и зеленчуци в менютата, у нас когато е партито гледам да предлагам и такива.

# 259
Оле, Мария, хубаво е човек да чете пропуснатото (още по-добре би било, ако го прави навреме) Честит ти Рожден Ден! Голяма да пораснеш!!! И до Любашки Любашка след време Heart Eyes

# 260

smile3506 smile3516Сега вече сън не може да ме хване,ти срама нямаш лие Миме?!То що торти се изледиха,едно не ми причини таквоз слюнкоотделяне,кажи поне ако ти си я правила рецептата  newsm47 newsm10

# 261
 smile3514 smile3514 smile3514
ЛОША МАРИЯ!!!!!
Искам торта и аз smile3515

Кас, хайде да набием тази лошава Мария???

# 262
  • София
ЧРД на Стилянка. Здрава, весела и красива да е винаги.

ЧРД и на Герганка. Вяра добре дошла. Да ти е здрава, умна и красива девойката.

За принцеса Ева нямам думи. Прекрасна е. Браво Вал.
И Дона е голям сладур. Готи при мен не съвпада таблицата.
Мариям и аз като Кас слюноотделям. Пуста диета. Ама требе да сме убави та се лишаваме.
Качих и аз малко нови снимки на Боби.На който му се гледа да заповяда:
http://www.flickr.com/photos/fevruarki2008/?saved=1

# 263
  • София
Сега вече сън не може да ме хване,ти срама нямаш лие Миме?!То що торти се изледиха,едно не ми причини таквоз слюнкоотделяне,кажи поне ако ти си я правила рецептата  newsm47 newsm10

И аз като я видях онемях ...и преглътнах... и преглъщам..., че съм писала докато тя е поствала, нито ми се редактираше, нито дописваше...
Кас, ние стеб днес сме дежурни по форум май Mr. Green

Лошава е, Росе, ша я бием...дружно , или в колет да праща, или рецептата да пише,ама ха... Mr. Green

# 264
Ааа,и мен ме бройте!Ще помагам в боя! Mr. Green

Днеска сто пъти влизам и пропуснах да се оплача, че Иво днеска се събуди болен #2gunfire
Кашля,има температура 37,5 и е хремав!Май сме лепнали някой вирус! SickИзписаха ни витамин С,капки за нос и сироп за кашлицата!Засега се разминаваме с АБ,дано се оправим без него!
Praynig

# 265
Дръж се Пловдив,че като емнем таз Мария,трус ще ви потресе smile3533 smile3508 smile3532 smile3532 smile3532 smile3534
Хахахах ето го списъка с бабаитките:Кас,Роси,Чара и Ади-други ще се включват ли?! Joy
Чаринка,ми то в туй студено време-дет се вика поне и течение да става hahaha
Ади,а дано се разминете  Praynig,ако не си почнала -сега му е времето да я пробваш таз Клеева тенктура!Ама не пропускай да му даваш и Осцилококцинум,ако е вирус това му е майката Hug
Анитка,ти сега да не вземеш да ни разжалваш заради Принцесата newsm12,да знайш,че ще надъхам бабаитките набързо newsm53 newsm47 newsm62 newsm08

# 266
Честит,рожден ден на Стилиянака на Ийст Лайт!Да расте жива и здрава и да радва много мама и тате! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
На мама Ийст пожелавам да не приема врвждебно съветите от съфорумки,защото тук всички се обичаме и си мислим само доброто и ако някой е казал и посъветвал нещо,то не е било за да обиди майката,а за да и помогне HugНали така момичета? Party
Бройте ме и мен в боя на Мария-м box
Вал,Въчке,Вали,
Тез принцески премени
от де ги извади? Mr. Green
Евето,Ева,Евичка
е малка принцеса-мъничка! babydust7
Въче,права си,на последно време,хич не ми е до смях Sad ураганът Стела вилнее и нали ви казвам,че се научи да бяга tantrum,ама на завоите поднася Crazy и постоянно е със синини и подутини ShockedЦял ден вървя с реванола и олиото Confused
Взех да се питам,аз ли съм лоша майка Thinkingзащо така не мога да я опазя CryВече като се засили и като падне от шок си скривам очите-не искам да гледам-Вярвате ли? CryМного екстремно взима завоите(нещо като да караш кола и да вземеш остър завой с газ и ръчна Crazy)Много бели,много нещо и днес пак ooooh!
Сутринта дръпна покривката и се попари  с кафето ми Cry
После падна в кухнята и се удари в ръба на един шкаф,на същото място на челото където  и вчера се удари Cry
И още и още....
А Бубе,вие как сте?Как се оправяш,дай съвет SadАз съм казала на мъжи като има време да изпили всики остри ръбове на мебелите с пила)вика ми "няма да е естетично"-Пука ми за естетиката,детето всеки ден се пребива Confused
Каттт "ФЕВРУАРЧЕТАТА СА НАЙ-МИЛИТЕ, НАЙ-СЛАДКИТЕ И НАЙ-ГОТИНИТЕ ДЕЧИЦА!!! "Това ства за следващо заглавие Wink
Марти,ако искаш да ти кача снимки в нета или тук,ми прати на мейла: elito82@abv.bg,пък аз после ще ги кача тук Peace
Ави и вашата торта е ммм! Blush
Добре дошла на мама Вяра! welcome

Адинка,да се лекувате бързичко PraynigКакъв сироп ви изписаха,че и Стелюне нещо прокашля newsm78

# 267
  • София
Пак аз Mr. Green днес съм на всяка манджа мерудия Mr. Green
Ели, има една максима, че добрият родител не предпазва от падане, той превързва рани!Аз я споделям Grinning
Ще видиш, че за няколко седмици Стели ще се научи много добре да се пази, просто и трябва малко опит Grinning

# 268
  • София
Анитка,ти сега да не вземеш да ни разжалваш заради Принцесата newsm12,да знайш,че ще надъхам бабаитките набързо newsm53 newsm47 newsm62 newsm08

Ааа, моля моля - казана дума хвърлен камък. Ние сме се врекли във вечна вярност на Анютка. Ама не пречи да плакнеме окото и по нещо чуждо.  Wink То хубавото си е хубаво.

Ако може и мен да причислите към бабаитките.  Mr. Green

Ели и Боби беше така и ходеше целия в синини. По едно време на челото имаше 3. Сега вече се пази повече. Не, че пак не пада и не се удря, но няма чак такива поражения. Споделям максимата на Чара.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 19:03 от anita7

# 269
Чара,Анита Hug Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт