Рожден ден празнува ФЕВРУАРЧЕ и радва своето майче!

• 19 139
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте, много хубава тема, за пръв път влизам в нея,за което съжалявам.И аз имам февруарче, днес става на 1 годинка.Emi Bademi,моля те прати ми паролата (за албума), да се пробвам да кача снимки

# 241
Вяра,добре дошла,и Честит рожден ден на твоето Февруарче  ГЕРГАНА:D
Въче,е сега вече изби рибата ShockedОставам бездумна и втрещена,и ако може плийс малко повече инфо за тази чудна пелерина дето е обгърнала Принцеса Ева newsm03 newsm53 СТРАХОТНА Е newsm10 newsm10 newsm10 newsm47 smile3521  love001

# 242
Ваше Величество Ева, ще допуснете ли принц Алекс да ви придружи в царските покои??? (визирам манежа ви за игра, да не си помислиш друго... hahaha)
Уникална си Вал, направо ме развесели  с тези снимки! Поклон пред нейно принцеско величество Hug

Готи, 2:0 за мен душо!!! Ни Божидара имам, ни Александра, привсе че знам точно и деня и часа на забременяването hahaha
Освен да се целим с Ники -когато ни е писано да става мъжко - да си направим женско  loveuuu.
Метни няколко снимки и ти, не се стискай!
Чу ли Буб, стига яде, постни снимки - та и ние да си похапнем и изплакнем очи Hug

vqra17 добре дошла Peace Честит празник и на вас!

Каси, прекрасни са тея сладки твои дечица! Леле каква обич струи и от твоите снимки и от тези на Вал и Чара Hug

pavi04 рожденичката е невероятна Hug

Ийст, да ти е жива и здрава Стилянка! Да се слушкате и много да сте здрави и щастливи   bouquet

Вал, не ме бъзикай, но днес деня и седмицата ми почна пак с казани - този път в 7.20 сутринта казанджийската кола минаваше по нашата прекрасна улица за да изчисти казаните и ние зацихлихме зад нея.... и в резултат на това детето закъсня за училище!  hahaha hahaha hahaha Сега чакам от фирма "Чистота" да му напишат извинителна бележка  newsm75

# 243

Вал, не ме бъзикай, но днес деня и седмицата ми почна пак с казани - този път в 7.20 сутринта казанджийската кола минаваше по нашата прекрасна улица за да изчисти казаните и ние зацихлихме зад нея.... и в резултат на това детето закъсня за училище!  hahaha hahaha hahaha Сега чакам от фирма "Чистота" да му напишат извинителна бележка  newsm75
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo smile3534 smile3532
Ами дано не останете с чакането,ама ти им тарашиш на територията и после искаш рИспект,тц-пак като не са ви ступали за влизане с взлом добре hahaha

newsm68 newsm44 Много съм щастлива,току що ми пратиха инструкциите за фото ,хахаха вече няма да има извинения!Голем СрАм ще пада Mr. Green

# 244
  • ВАРНА
Гале, вчера не стигнах до форума, затова малко със закъснение, но от сърце. Честит Рожден Ден на Гого, да ви расте здрав, весел и  послушен!

Честито и на останалите рожденници вчера Симона, Александър и Мартин!

Честит Рожден Ден на малката Стиляна! Нека да е здрава, да има чудно детство и само красиви мигове да споделяте!

# 245
  • София
Много моля да не се шегувкате с кралските особи в семейството ми.  Laughing

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тц,тц,тц........евала Вал Grinning

Пави, поздравления за тортата, много е красива, почти колкото рожденичката Grinning

Вяра, честит да е рождения ден на Гергана, да е жива и здрава, много да ви радва Grinning

# 246
Честит Рожден Ден на Стиляна!Да расте здрава и послушна! newsm59 newsm38
Честит Рожден ден и на Гергана на vqra17  cook  smile3510
vqra17 добре дошла!
Кас,големи сладурки са твоите клонинги!
Вал,принцеса Ева е много царствена!И ако не желае да допусне принц Алекс,дали би допуснала принц Иво.... Mr. Green hahaha
Готи,и на мен тази таблица не ми излиза вярно!Брей дали пък случайно си нямам момиче,а аз да не съм разбрала! newsm78 Joy
Роси,
Сега чакам от фирма "Чистота" да му напишат извинителна бележка  newsm75
hahaha Joy hahaha.
Пави,много е сладка рожденничката!А тортата,изглежда много красива!Поздравления!
П.С.Кас сега освен да покажеш какво си разбрала от инструкциите! Whistling

# 247

Готи, на мен таблицата ми е 50:50 Grinning А Тино Бамбино има най-закачливия поглед Grinning Сега очаквай да ти прави боц на циците Grinning

Чара, не знам дали ще ми прави точно "Боц" на циците, ама има навик като суче да хване свободното зърно и да го дърпа, върти, суче....... А не изпадам в екстаз от тези му действия, разбира се! Иначе ще ми бъде интересно, ако започне да прави Боц!

Щом толкова ви е харесал Дона, ще ви покажа и нашата триколка, подарена ни от мойта приятелка и колежка:
,

А тук можете ли да го намерите?:

Добре дошла на Вяра!

# 248
Аа,Готи открих гоо!! Mr. Green

# 249
Честит Рожден Ден на Стиляна на east_lights! Пожелавам й здраве и много късмет!

Готи, страхотен е Тино в котешко-рибарския тоалет. Пу-пу, умирам за това бебе - невероятен чаровник. Честито "боц".
Роси, бъди по-редовна. Не се знае какви съкровища съдържат контейнерите. Преди години се стягахме за море и реших, че е излишно да мъкна всички документи и "оръдия на труда". Изсипах ги в едно найлоново пликче, пуснах прахосмукачка и с бодра стъпка се отправих навън да изхвърля боклука. Метнах найлоновото пликче и дори не погледнах през рамо - аз съм над тия неща. След няколко часа случайно се загледах в плика, който старателно съм подредила на бюрото и какво да видя - вътре разни смачкани хартийки и други боклуци, а документите, диктофон, касети и т. н. са отишли в контейнера. Лошо ми стана. Някой клошар ме беше преварил за съжаление. Даже не си намерих нещо интересно за компенсация. След почивката купувах всичко наново и вадих служебни карти и документи.
Вал, принцесата е №1. Че и на стойка го докарва. Присъединявам се към молбата за "замазката" върху тортата.
pavi04, много е сладка Симона с тези буфан ръкавчета. Кукличка! Flutter

Мери, хитро си го измислила с четката за коса. Като му дойде време за прощъпалник и у нас (не го виждам скоро), ще му сложа на Калоян само "подходящи" вещи bowuu
Мале, 6 нови отговора, после ще се връщам. Не сте ме виждали.

# 250
Вал, страшна таз Ева, мани, мани..обожавам я.
Честит рожден ден на празнуващи дечица, на мен също ме мързи и не ми върви писането, ама чета..Целувки на всички.

# 251
        Ваше Кралско Величество ...ЕВА..Евала на майка ти...  bouquet

ВЯРА... wavey Two Hearts...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ГЕРГАНА,да ти е жива и здрава ,щастлива и красива...

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 15:35 от бубето 29

# 252
  • ВАРНА
Вяра, добре дошла  welcome при нас. Честит рожден ден и на твоята кукла!

Вал, Вал, нямаш равна! Много е фешън Princess EVA!
Готи, табличката при нас се оказа вярна. Аз много не вярвам на такива неща, винаги е 50/50. А Дон-а и аз го открих  Wink.

# 253
Готи, много му ходи на Дона синьо, страхотен е. А как подрежда. Пламен още не може толкова, най-много едно чекмедже да овършее.   Simple Smile Гледай се разберете с Росито, като отваря фирма за чистота да го вземе.  hahaha

Вал, немам думи просто. Добре, че имам момче, да не закопнея и аз за такава хавлия. Ти остави хавлията, ами какъв поглед вади принцесата, не смееш да гъкнеш. я си проговорил, я те е уцилила с дистанционното.  Joy

Честит рожден ден на двете рожденички днес. И добре дошла на мама вяра.
   bouquet

# 254
Честит първи рожден ден на Стиляна! Пожелавам й много здраве, щастливо детство и щури игри!!! Wink newsm59
Роси, аз отдавна исках да го науча Методи да пие от чаша със сламка, на Нуби беше май, но не вдяна детето..... Laughing, браво на Алекс.
Ави, много валентинска торта си "направила"....А за малкото ти "ягодово сладкишче" пък нямам думи......и с тези красиви очи Hug Петьо е истински грижовен батко. Столчето е много хубаво, със здраве да си го ползвате!
Драгонче, ти какво четеш, извинявай, сигурно си казала, ама аз съм пропуснала... Дано си си отпочинала вече и да ти помагат повече у дома! Hug
Чара, много е сладък Камен с този замечтан, замислен поглед.... Laughing
Кас, много ви е хубава детската, като от списание е, ти ли си рисувала замъка на стената.....Много е сполучлива снимката на прозореца, ти ли си я правила.... Wink Laughing Кари и Ани много си приличат Hug
Слънчице, добре си се потрудила и резултата е страхотна торта. Laughing
Марти24, стискам палци всичко да мине леко, и докато се роди беба да се научиш да качваш снимки, че да ни ги покажеш твоите сладури!
Готи, при мен таблицата не работи Laughing , т.е. не е вярна, ама и ние сме набори, не знам дали заради това... newsm78 Тино е много закачлив Hug Честита триколка на Тино, да се вози със здраве!!!
Камчо, честито домашни любимци.....пожелавам ти голяма порция търпение. И дано не се разболее Светльо.
Вал, Ева май скоро ще отпадне от конкурса "Златна трътка" (така ли беше? Embarassed) и то по твоя вина. Зор заман си я издокарала с тези фешън кецове и тя няма друг избор май принцесата. Laughing Wink Иначе е Красотина Прелестинова тя (надявам се, не се сърдиш, че я наричам така), а и халата...тц, тц.....откъде ги изнамираш..... Laughing Laughing
Джой, и аз така за храненето, като че ли само съм чакала да навърши годинката.....и айде на пържолите Laughing Wink Между другото, напоследък забелязвам, че събота и неделя като яде готвено от мен повече му харесва на детето, а на ДК се мръщи понякога.... newsm78 Ще прояде Давид, това е от лекарствата, като свършат ще му се отвори апетит. Hug Кажи резултата от кожния после.
Честит рожден ден и на Гергана на Вяра! Много здраве и щастливо детство!
Готи, ти на "боц" ли му викаш прогрес, я го виж Тино как добре се е справил с подреждането, май го подценяваш детето Wink Laughing

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 16:15 от meg76

Общи условия

Активация на акаунт