Рожден ден празнува ФЕВРУАРЧЕ и радва своето майче!

• 19 141
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia
Марти, няма как да имаш снимки в нет-а, ако някой не ги качи там.
Значи,
1. отиди в нашия албум -  www.foto-zona.net , влез с юзър-нейма-а (в горния ляв ъгъл на "потребител" пишеш "fevruarki"  и паролата ******** (ако я нямаш кажи да ти я пратим),
 2. отварят се много албуми, в който сметнеш за добре го отвори (цъкни върху снимката),
 3. цъкаш върху "Добави снимки в албума"  - ето и картинка http://photo-zona.net/images/user61484/album14339/large/12347731 … _jawg2314_fz1.JPG
 4. после върху "Избиране на снимки" - отваря се прозорче и оттам си избираш коя снимка да качиш - http://photo-zona.net/images/user61484/album14339/large/12347731 … _nlzi6794_fz2.JPG , след това ще видиш този екран http://photo-zona.net/images/user61484/album14339/large/12347731 … _vqll5500_fz3.JPG
 5. избираш снимката и тя започва да се качва и готово!

После ни кажи в кой албум е качи, а пък ние ще се оправиме.
Как да даваш линк към снимката - в следващия урок.  Wink

Кас, Ако говориш за онази въпросна снимка, ... отговорих публично , я ми виж малко мненията от профила, ей онова с линк "Новото фото" Wink

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 11:01 от emi_bademi

# 226
Здравейте! Нямам време да пиша в момента, но качвам снимки на таблицата и 2 на Тино.
Честито на ходещие крачета, на рожденниците, на новите визии, и на всички останали!Поздрав за Пух-
Не мога да повярвам, но се научихме да даваме "БОЦ"! Голям прогрес за нас....
Ето ги и таблиците:
, и по отделно за по-добра видимост: и

Моля, споделете дали са верни, според вашите резултати! Интересно ми е!

# 227
Как да даваш линк към снимката - в следващия урок.  Wink
Много добре обясняваш! И аз ще чакам и следващите уроци! Simple Smile

# 228
ИИИ Каси аз уж нарочно да не се видят дефектите пък ти по голяма искаш http://www.picvalley.net/v.php?p=u/824/752188458.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1462/710323363.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1435/146613599.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1181/890056052.JPG
В последно време нещо не ми се получава да кача хубаво снимките да се видят, нищо и така става
На тоя мъжки глас що не му каза направо да ти я праща тази кола без оглед, така ще я вземеш. Laughing
п.п Готи таблицата при мен е вярна, но храненето нещо ми е било смесено. Тя Пламенка за това малко бойничка ми стана. Simple Smile

# 229
Готи при мен и 2пъти показа вярно Peace,ама относно храната,питай някой не лаком-той моге и да се сети Mr. Green
Емчо,прикрито червеноякесто Ленче Wink Hug,отивам да чета в профила Grinning

# 230
  • sofia
Готи, при нас е 50/50, каката е улучиха, но малчо - не. Но все пак, ние сме си набори с ближния, така че, аз може би не съм най-точния критерий.

# 231
  • Sofia
Готи, това е първата таблица която ми познава и за тримата  Peace И друго забелязах. Нашия тати нали мина 39 ... вече нищо не може да се планира  Joy 
Ние се прибрахме снощи късно. Grinning Изкарахме си супер.
Тука Светльо се опитва да се разболее /естествено преди рождения ден/, но ще се постараем да преборим бацила.
Още една новост. Обзаведохме се с папагали - два броя. Лудницата вече е пълна. #Crazy
Ще пиша по-късничко като открадна малко време.
Хубав ден за сега. Hug

# 232
  • Sofia
Не съм се затрила, тук съм, не ми се пишеше напоследък, че ми е тъпо и смятах да си почина малко от отчетните, но пък съм се записала в темата и се изкушавам да я чета, а някой сте много напористи.  Mr. Green
Честито на всички с поводи, които пропуснах последните няколко дни!  Hug

Честит Първи Рожден ден на Стилянка, пожелавам и здраве и успехи!   bouquet

На майка и, която повече от очевидно е, че се сърди след последното изясняване на ситуацията за виното искам да и пожелая за напред да бъде по-търпелива и толерантна, да приема и чуждото мнение, защото както е ясно истината винаги е някъде по средата и се ражда в спора, а не да си заравя главата в пясъка и просто ей така да спре да пише обидено, защото това не е никакво решение.
Не те познавам, но в момента в който се появи се развяха едни бели байраци, което говори, че и преди е имало такава ситуация, явно лесно палиш и трудно гаснеш както се казва, но пак ти казвам помисли си.
Ако аз съм те засегнала с нещо ето днес публично ти се извинявам!
Въпреки всичко весел празник и много усмивки ти пожелавам!  Grinning

Искам да кажа, че много сладки дечица видях по снимките, Ави наистина дръжките защо са ви почти на пода да не сте акробати с Росен и да не би да ходите у вас на ръце.  Mr. Green
Много са ти сладки Мони и Петьо!  Heart Eyes Heart Eyes
А Рая е прелестна с пола, Гала ще ти дърпам ушите, панталон да не съм те видяла да и сложиш вече!  Heart Eyes
Касандре, много сте крещяли пак то кафето празно бе!  hahaha
Снимката на Анюшка е уникална, добре че ви е одрало главите иначе ще кажеш че това дете не е от вашето семейство, толкова кротко и замечтано си е кацнало на перваза.  Laughing
Роси, Чара и за всички които я пожелахте: 1, 2, 3, 4
Готи, при мен таблицата е грешна  Mr. Green а Дона ти е много лъчезарен.
Виви, няма да ти честитя аз, защото вероятно не ти е до честитки, само ще апелирам да се преброим неспоходилите ги подобно щастие.  Laughing
Роси, нали я знаеш приказката за крушата и дървото, какво се изненадваш, че Алекс го влече боклука  Mr. Green но и аз съм ровила така че споко, срама е само първия път, после вече претръпваш и даже миризмата не ти прави впечатление, то зависи и какво търсиш де.  Laughing
Много ви се моля дайте рецептата на това гладкото дето покривате тортите, гледам че повечето я знаете, а се спотайвате, искам и аз да направя някоя закъсняла Валентинка пък.
Еленитке, много ти чаровна оградата, ама Телето колко палаво гледа не знам дали ще ти е много до усмивки като почне с белите.  Mr. Green
Изида, много си Убава, обаче аз сигурно съм единствената, но те харесвам повече с чупливата коса, ама ти вечер не лягаш при мен та не го взимай много присърце.  Laughing

# 233
  • София
ЧЕСТИТ  ПЪРВИ  РОЖДЕН  ДЕН  НА    СТИЛЯНА !
ДА  РАСТЕ  ЗДРАВА ,  ЖИЗНЕРАДОСТНА  И  ОБИЧАНА !

denil, темата за нац.среща не е изчезнала, точно под снимката с нацапаното детенце е.
Готи, на мен таблицата ми позна!
Еленита, страхотна ти е и усмивката, и причината!
Вал, твоята мома откакто изкара курса все дрехи за принцеси ли носи?

ФЕВРУАРЧЕТАТА СА НАЙ-МИЛИТЕ, НАЙ-СЛАДКИТЕ И НАЙ-ГОТИНИТЕ ДЕЧИЦА!!!
Който не е съгласен с мен, да дойде да поспорим  fight

Tired Face Хайде да идва пролетта ...

# 234
  • София
Готи, при мен излиза 100% вярно и двата пъти. Peace Дон Тино е голям чаровник! Hug
Валерия Mr. Green, не те ли беше срам Crossing Arms, по цели дни и нощи се ровиш в Ла Редута и сега да вземеш на детето малки размери дрехи! Naughty Ама така е, то за да изкупиш всичко ти е дожаляло да оставиш нещо за някой друг и `айде и него в кошницата. hahaha hahaha hahaha Та сега и за третата ще имаш...... Joy Въобще Евето да му мисли, че ако не се втали, бой с тигана! Whistling hahaha И не забравяй, все пак дънковият плат не винаги е разтеглив. Laughing Иначе кифличката ти е страхотна! Hug Между другото, онзи ден гледах такива гуменки-кецки за Яна, че Лили вече я обзаведох Whistling, ама се чудих дали да й купя?! newsm78
Хайде, че дойде време да те заберем и да се наприказваме! moresmile lalalala Mr. Green

# 235
  • София
[
Вал, твоята мома откакто изкара курса все дрехи за принцеси ли носи?

И аз това си помислих, но май няма как да е друго яче като майка й е царица особено на покупките Mr. Green
Аа от бързане да постна и пропуснах да и се възхитя и публично, благословени сте вие, женските майки Grinning Вал, страхотна е Ева Grinning

Готи, на мен таблицата ми е 50:50 Grinning А Тино Бамбино има най-закачливия поглед Grinning Сега очаквай да ти прави боц на циците Grinning

Хайде, че дойде време да те заберем и да се наприказваме! moresmile lalalala Mr. Green

Приятна ви раздумка Grinning

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 12:21 от tchara

# 236
ЧРД на Стилияна! Да расте умна и засмяна!

Понеже аз първа споменах за виното също искам да се извиня на Ийст лайт ако с нещо съм я засегнала. Надявам се, че в седмицата на прошките ще ни прости и ще се върне да почерпи  Wink. В този ред на мисли аз лека полека започвам да ставам доста либерална с храненето на Давид. Избягвам основно консерванти, всякаквите там Е-та и пържено. Ей сега му врътнах една пилешка яхнийка за днес    chef . Чак се учудих колко е вкусна, но за съжаление едва ли ще я яде. От 4-5 дни почти нищо не хапва.  Rolling Eyes
Еленийка, мерси, че пита - вече е малко по-добре, но още е сополив. На всичкото отгоре пак му се появи кожен проблем, който има от доста отдавна и мисля да отида на частен кожен лекар, защото явно не се провежда правилно лечение.
Ние вече получихме първия подарък за РД от нашите. Рано рано - колело триколка. Ама изглежда леко нестабилно.
Валерия, принцеското май е заложено и в двете ти щерки.  Wink
Връщам се назад да изчета и предишните стр. 

# 237

Честит рожден ден на Стиляна, здрава ,щастлива и красива да порасне,много късмет и слънчеви дни в живота и да има...  bouquet

Вал, защо ще си почиваш ...От нас ли, умори се ти от пазаруване ,признай си.. hahaha
По този повод се сетих за твоите принцеси..и книжките им..
КАК ДА СТАНА ПРИНЦЕСА..
С ЛА РЕДУТСКА НАМЕСА...
Много е готинка мини принцеската..
ГОТИКА...Тино е много чаровен ..БОЦ.. Mr. Green
ЕЛЕНИЯ...Браво за усмивката,блестиш ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Отивам да си правя обяда ,после пак.... Hug

# 238
Благодаря на всички ,които са ни честитили празника  bouquet
По късно ще чета, като Симона заспи .  Това са снимки от вчера  преди да дойдат гостите,а тортата е мое производство Embarassed Embarassed Embarassed

ЧЕСТИТ  ПЪРВИ  РОЖДЕН  ДЕН  НА    СТИЛЯНА

# 239
  • Sofia
Много моля да не се шегувкате с кралските особи в семейството ми.  Laughing

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

pavi04, страхотна торта и рожденничка, бравос!  Grinning

Бубе, лабаво го даваш, от кога имаш време и за обяд?  Mr. Green
Метни няколко снимки и ти, не се стискай!

Общи условия

Активация на акаунт