Рожден ден празнува ФЕВРУАРЧЕ и радва своето майче!

• 19 125
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
Асолче,гледам,че си на балкона и четеш Mr. GreenТа в тая връзка,мога ли да те питам,ако ти пратя снимки на мейла,дали ще можеш да ги качиш във Фликъра? BlushЕми не мога да се занимавам и там,много ми е трудно докато разуча нов сайт Blush,ако си навита,дай мейл на ЛС Blush
Тенкю Hug

Виви,сега те прочетох,за прохождане са добри на К&К Peace,но за навън аз използвам боти с по-дебела подметка,защото с на Колев ни истиват крачетата.

# 286
Тази вечер прелитам телеграфно, че нещо не ми е дошла музата  Sad
Али е много подсечена вече, денно време иска предимно да е до мен, нощно време също и съм парцал. Прехвърлила съм мненията отгоре-отгоре. Утре ако мога по-подробно. Много пищи това дете, направо незнам какво да правя на моменти. Затова и не пиша.  Sad

Честит 1-ви Рожден Ден на: Стилянка на East_Lights, Гергана на Vqra (Добре дошли!!!) Бъдете живи и здрави, красиви и умни, хитри млади госпожици които да взимат акъла на господата.   bouquet

Камчо - оздравявайте бързо, никакви такива с боледуване!  Hug
По всички останали питания - утре ако ме оставят.

# 287
проб<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/706/1093780311.JPG">photo_1</a>вам с една снимчица  да видя дали ще стане Crazy

# 288
сега ще потърся и други ,че тази е съвсем бебешка

# 289
Марти,давай давай търси че се е получило! Mr. Green Искаме актуални снимки и снимки на бременен корем!
Виви,според мен тези обувчици са за вкъщи!За навън трябва да са с цяла подметка!
Камчо,да оздравявате бързо!
Драконче,дано разберете какво й е на куклата и бързо да й минава!

# 290
<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1264/699715967.JPG">photo_2</a><a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1136/1848896658.JPG">photo_3</a><a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/858/105013450.JPG">photo_4</a>
Утре ще кача от рождения ден и от корема ми ,че не са ми на този комп Hugблагодаря специално за инструкцииte!

# 291
Марти,най накрая да го видим твоето момче GrinningГолям е сладур!
Анитка мерси!Качвам ги сега в абв-то и ще имаш поща Peace
Боби е много сладък,изобщо всички банбини са едни лъскави и смешни като са прясно набудени Heart Eyesхем подути,хем им лъскат бузите, хем рошави,хем се смеят кат тикви Mr. Green(това последното Вал го каза hahaha) Апък мееееки кат памуци Heart Eyes
Драгоне, милото детенце,дано се поуспокои Hug

# 292
ЕЕе,бива ли да го криеш тоз сладур досега!? Hug Искаме още да знаеш!И няма да забравиме и бременния корем! Mr. Green

# 293
Марти,много е хубав баткото Hug,най-накрая го видяхме и него Simple SmileХайде утре и коремчето да видим Wink
Виви,за вкъщи съм взела на Мони буйките с ципче на К&К,сега имат и нова колекция буйки за прохождане ,преди 2 дни ги гледах в магазина им http://www.k-k.bg/bg/collection/За навън ако го пускаш сега да ходи е по-добре ботушки подплатени,по-лекички да са .Камчо ти е писала как да мериш PeaceНавън Мони е с ботушки с декоративна подметка,защото като излезем заспива и не я пускам да ходи Mr. GreenИ честито ти оцикляне Grinning
Камчо,бързо оздравявайте  Hug
Миме,срам не срам показвай подаръка hahaha Joy,чакаме LaughingИ рецептата за тортата също Naughty
Голдънчето и Изабелка(не знам кой друг е бил на срещата) как си изкарахте?
Гледах и аз снимките във Фликър-а,страхотни са ,само че не мога да кача Sunglasses,някой да обясни как се качват там снимки Praynig
Много ме боли бъбрекът днес,дано не направя пак някоя криза Confused
После пак ще пиша,отивам да ровя в Редута Crazy

Кой ще пусне нова темичка?

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 22:45 от *Ави*

# 294
МАРТИиии.. HugРазкошен е пу-пу...Защо го кри досега...Ще се избиваме сега за него... #Crazy

АВИ...Дано ти мине всичко и ..не даваме никакви криза да те тормозят... Naughty

КОЙТО ПИТА... Mr. Green  ПУСКА НОВА ТЕМА.. Hug ТИ СИ СУПЕР С ТЕЗИ РАБОТИ... Hug

# 295
Како Миме Hug , ти обаче съвсем се ската - много бой искаш да ядеш smile3512  Ни рецепта, ни дяволи smile3516 Не виждаш ли каква банада сме спретнали и сме готови за  box Имаш няколко поста време да сведеш до всички заинтересовани заветните пропорции и съставки на твоето красиво кулинарно изкушение newsm26 Пък и толкоз бременни има в този наш форум - поне над тях се смили newsm65
Абе кажете рецептата за тези бузести синеоки съкровища Heart Eyes Марти, страхотни сини очи има това дете Hug

Камчо, дано бързо се оправите Hug

Виви, и аз мисля, че са за дома, макар че бат Стефко не е хукнал да бяга още, нали? Аз пак да кажа - в Пикадили Бургас - в Хиполенд-а има 50% намаление на Фишер Прайс обувки - страхотно качество, естествена кожа, за сумата от 25-27 лева. Ние си купихме преди 2 седмици ТОВА сладко обущенце за 27 лева Peace

Мдаа, верно казва Ави Hug Голдънчето и Изабелка имат да дават отчет Peace
Ави, дано се разминеш мила  Sad Много Hug Hug Hug

Хайде лека и спокойна нощ ви пожелавам Hug

# 296
  • София
Привет!
Само се разписвам и давам отчет, днес се събрахме аз, Валерия и Ефросинка! Изабелка беше възпрепятствана и я чакам, като стъпи на софийска земя да звъни. Flutter
Лека и спяща нощ от мен! Hug

# 297
  • Sofia

Честито на Георги, Симона, Александър
и Мартин с малко закъснение.

Честито и на Стилянка на East_Lights и Гергана на Vqra

За мамите на порасналите буболеци.

Мария честито и на теб Hug

Vqra, добре дошла. Grinning
Ей, кога намирате време за тез кулинарни чудеса не знам. newsm78 Шапка ви свалям.
Аз като Чара, напоследък  Embarassed При мен гаранция е от ЕГН - то
Направо съм скапана. Едвам мърдам и ще карам набързо. Не ми се сърдете.

Марти, чуден малък батко  Heart Eyes.Ще чакаме още снимки.

Драконче, от какво се получава това подсичане? Заради него ли плаче? Да няма някаква връзка със зъби?

Роси, от сламка още не сме се светнали как се пие, но Ина на Алинка пие от чашка като голям човек. Ние например сме по физическата активност  Whistling

Ставам изтече ми временцето. Утре ще си дописвам.

Лека.
Всички сладури много са пораснали и са страшно чаровни.

Да отменим малко Алина заповядайте
Hughttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372998.0 Hug

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 23:06 от kam4o

# 298
  • Sofia
Аз за срещата да кажа, че мина под наслов "Литературно четене в селския Мол", Анна бе почерпена от майка си с 5 книги, Ева и Лили тоже, а Яна понеже ги яде с кориците получи камионче.  Laughing
Големите тичаха като развързани, а на Ева памперса и се беше отбелязал трайно от седене, дупето и беше яко на гънки, едвам го изгладихме.  Mr. Green
Изабелко, следващия път да вземеш да дойдеш, че децата питаха за пловдивската Ева.  Grinning

Е, Марти, доживях бе!  Laughing
Страхотен е юнака, утре и тумбака!  Grinning

# 299
Айде на рецептата, без бой я давам:

СМЕТАНОВА ТОРТА "РОШЛА" - на labrex
За блатовете:
•   4 яйца,
•   2 ч.ч. захар / от 250 мл/,
•   3 ч.ч. брашно,
•   400 гр. сметана, /може и кисело мляко/
•   2 ч.л.сода или бакпулвер
•   ванилия,
•   3,5 с.л. какао
За крема:
•   1,5 кг заквасена сметана, / 3 големи кофички+една малка/
•   1 ч.ч. захар

За глазурата:
•   100 гр.краве масло,
•   2 с.л. какао,
•   3 с.л. пресно мляко, /или кисело, или сметана/
•   3 с.л.захар

Приготвяне:
тесто:
От яйцата, сметаната /или киселото мляко/, брашното, захарта и содата/угасена с лимонов сок или оцет/ се забърква тесто. Дели се на две части и в едната се добавя какаото. Пекат се два блата – бял и кафяв.Тестото не е много гъсто, излива се в тава, намазана с мазнина и поръсена с брашно. Блатовете се пекат при 180 град около 25 мин. Блатовете се оставят да изстинат. Начупват се на малки парчета, горе-долу като пъдпъдъчи яйца, т.е. на хапки.
Всяко парченце се топи в разбърканата със захар сметана и се подрежда в чиния във форма  на  торта.

Приготвя се глазурата:
В съд слагаме на огъня маслото, млякото, захарта и какаото, нагряваме и разбъркваме до пълното разтваряне на захарта. Охлаждаме и покриваме тортата, като поливаме с лъжица или направо със съда. Пъхаме в хладилника.

Моите коментарии:
За да не печете два блата, вземете по-голяма тава и изсипете в едната половина бялото тесто, в другата кафявото. Става като Ин и Янг.   Тортата е голяма, спокойно може да се направи от половината продукти. Много лека, бърза, вкусна и приятна тортичка. Ако я направите вечерта, на другия ден ще имате готово чудесно сладкишче.

Копирам дословно текста. Аз добавих и банани.

А за подаръка за св. Валентин - още събирам смелост да ви го покажа, че да не ме заклеймите като най-развратна февруарка  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт