Алинка, благодарско за темата

Джой, дано не се усложнят нещата. Според мен е по-добре да изчакаш със изследванията. Поне педи така препоръча за нас, а направлението е валидно 1 месец.
Обличането – чорапогащник слагам само за разходка. Обличам го с боди с ръкав, блузка и по-плътен анцуг. Вкъщи не е повече от 22˚ и нали все още не се е осмелил да се пусне от пръстчето се подвизава през повечето време на ламината.
Ината и при нас е на ниво. Откажа ли му нещо започва едно викане и тръшкане. Превръща се в игра на нерви - понякога го оставям да се криви и му писва, но по-често аз отстъпвам и му давам да прави каквото си е наумил. Иска ми се да не му отказвам постоянно. „Това не може”, „там не пипай” – не ми се иска да възпитавам детето си в този дух. Не е хубаво и да ми се качва на главата, но все някакво компромисно решение ще се намери.
За паричките - месечните помощи за дете са до навършване на средно образование и тази година са 35 лв. Необходимо е да подадете молба-декларация по образец в дирекция “Социално подпомагане” по постоянния Ви адрес и служебни бележки от работодател за 12 месеца назад. Ако ще подавате молба примерно март месец, бележката трябва да е 12 месеца назад от февруари включително. Тук има по подробно обяснено. А, тази година няма да има данъчни облекчения заради въвеждането на плоския данък. Не знам каква е логиката, нали миналата година си внасял данъци и тях би трябвало да ни върнат, но е факт.
Ако сте се възползвали от промените и сте подали декларации за остатъка до 410 дни, както каза Миркам, трябва наново да се подаде декларация за отпуска за отглеждане на дете до 2 години.
И аз не съм си получавала пари от НОИ, но съм сигурна че вината е в счетоводителя. Този човек ме саботира по всевъзможни начини

Ща – неща, работа трябва да започвам в най-скоро време, защото вече и кредитните карти издъхват. Всяка вечер заспивам с тази мисъл и скрито си поплаквам, че ще оставя дребчо. Много ми е криво, ама какво ви разправям, като повечето от вас го изпитват и знаете за какво говоря.
Настроение за празници хич нямам. Не стига, че половинката е опериран от чувството романтика, ами и не си говорим от 3 дена и се разминаваме като парни локомотиви. Тъпо ми е защото ми се криви за дето съм му връчила Иво да го гледа за 2 часа. И то не за да изляза и да щракам с пръсти, а за да свърша нещо вкъщи.
Слънце, страхотна си

На пук на начумереното време навън ви пожелавам весел ден