Рожден ден празнува ФЕВРУАРЧЕ и радва своето майче!

• 19 120
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
Честит Рожден Ден на Свилен, Кристиян и Ния! Растете здрави и безгрижни!

Алинка, благодарско за темата Hug
Джой, дано не се усложнят нещата. Според мен е по-добре да изчакаш със изследванията. Поне педи така препоръча за нас, а направлението е валидно 1 месец.
Обличането – чорапогащник слагам само за разходка. Обличам го с боди с ръкав, блузка и по-плътен анцуг. Вкъщи не е повече от 22˚ и нали все още не се е осмелил да се пусне от пръстчето се подвизава през повечето време на ламината.
Ината и при нас е на ниво. Откажа ли му нещо започва едно викане и тръшкане. Превръща се в игра на нерви - понякога го оставям да се криви и му писва, но по-често аз отстъпвам и му давам да прави каквото си е наумил. Иска ми се да не му отказвам постоянно. „Това не може”, „там не пипай” – не ми се иска да възпитавам детето си в този дух. Не е хубаво и да ми се качва на главата, но все някакво компромисно решение ще се намери.
За паричките - месечните помощи за дете са до навършване на средно образование и тази година са 35 лв. Необходимо е да подадете молба-декларация по образец в дирекция “Социално подпомагане” по постоянния Ви адрес и служебни бележки от работодател за 12 месеца назад. Ако ще подавате молба примерно март месец, бележката трябва да е 12 месеца назад от февруари включително. Тук има по подробно обяснено. А, тази година няма да има данъчни облекчения заради въвеждането на плоския данък. Не знам каква е логиката, нали миналата година си внасял данъци и тях би трябвало да ни върнат, но е факт.
Ако сте се възползвали от промените и сте подали декларации за остатъка до 410 дни, както каза Миркам, трябва наново да се подаде декларация за отпуска за отглеждане на дете до 2 години.
И аз не съм си получавала пари от НОИ, но съм сигурна че вината е в счетоводителя. Този човек ме саботира по всевъзможни начини #2gunfire
Ща – неща, работа трябва да започвам в най-скоро време, защото вече и кредитните карти издъхват. Всяка вечер заспивам с тази мисъл и скрито си поплаквам, че ще оставя дребчо. Много ми е криво, ама какво ви разправям, като повечето от вас го изпитват и знаете за какво говоря.
Настроение за празници хич нямам. Не стига, че половинката е опериран от чувството романтика, ами и не си говорим от 3 дена и се разминаваме като парни локомотиви. Тъпо ми е защото ми се криви за дето съм му връчила Иво да го гледа за 2 часа. И то не за да изляза и да щракам с пръсти, а за да свърша нещо вкъщи.

Слънце, страхотна си  bouquet Много ме разведри, а имах и нужда  Laughing
На пук на начумереното време навън ви пожелавам весел ден  Hug

# 46
Честита първа годинка на Свилката,Криси и Ния !
Да са най-здравичките деца,винаги засмени и много,много щастливи !

Честит празник и на вас Жаси,Ради и Теди !

Момичета,искам да питам давате ли на децата грейпфрут,портокал,мандарина  newsm78 Мога ли да давам сокчета от тези плодове и евентуално- в какво количество?

Слънчице,направо ме застреля с този кафе автомат  Mr. Green И с тази маймуна вътре  Crazy

# 47
Ето още нещо красиво от мен http://svejo.net/home/link_summary/160084-Bulgariq-Raqt-na-Zemqta за настроение.

# 48
Забравих да се изкажа по въпроса за Св. Валентин - той мойто мъж тоз празник го не признава. Той не бил католик да им празнувал светиите. Било поамериканчено, насадено и т.н. То че романтиката му куца, е повече от ясно  Tired Та ние си празнуваме Трифон Зарезан
Та бъзнах го аз както всяка година, какво ще ми купи за празника, и вижте моля ви се какво ми прати по скайпа - от къде щял да ми поръчва подарък и за Св. Валентин и за РД-то ми на другия ден. Давам линк щото ме е срам а и малки деца надничат  Blush censored  http://www.sexwell.bg/

# 49
  • България
Здравейте и от мен момичета Hug
Честит Рожден ден на Свилен,Кристиян и Ния!Пожелавам им много здраве и да са много усмихнати и щастливи! newsm59    ura    bigdance2
При нас нищо ново,все едно и също.Ади още не прави опити да ходи,само в креватчето се отпуска за няколко секунди и пада по дупе Laughing.Иначе трябва да се водим с двете ръце и това е,за няколко минути и сяда Crazy.А изби му още едно зъбче,този път без проблеми,видях го съвсем случайно и сега има 8 WinkТова за сега от нас
Поздрави на всички и приятен ден  love001

# 50
  • ВАРНА
Здравейте отново!
Слънчице, автомата за кафе е номер 1. Много ме изкефи  smile3521
Голди, тук съм. Чета ви, но не ми остава време да пиша. През деня гледам да сме повече навън, вечер като приспивам Емо заспивам с него  Blush и така .... време не остава. Гледам лентичката ти се движи много добре и в правилната посока  Peace. Аз го давам по-полека, опитвам се с повече разходки и по-малко хапване да мърдам надолу.

Едно, две поздравчета от нас  Wink

Свети Валентин и ние не празнуваме. Моят хич не е по романтиката, не че аз съм супер романтичка.

# 51
Мария пак хубав подарък ти предлага, поне като се скарате да не си на сухо  hahaha
Радвам се, че ви допада кафеавтомата.

# 52
Честит рожден на Свилен, Ния и Кристиян, бъдете здравички и послушни, сладки дечица

# 53
 Cry Cry Cry Cry
Завърших си дългия пост и на последната снимка дето исках да кача за рожденниците /:/_№_№/_/::==%%"=/:_**/-/-/-/
м.... му.Сега напарво ми се реве!

Ния,Свилен и Кристиян Честит Рожден Ден!Пожелавам ви много здраве,щастие и късмет!
На мамите,много здраве,и нерви от корабни въжета им желая Grinning
Слънце,много хубаво си се сетила за цял автомат,да знаеш,че ако има косми ти ги връщаме с препоръчано hahaha,ама на второто клипче не спряха да ми бягат очичките в дясно върху надписите "Как се краде ток" и " Негър с гигантска уста" #Crazy Sick
Мария,пак се сетил мъжа ти,ама не разбрах кое ти предлага newsm78 стискам палци да не са мъжките прашки Mr. Green hahahaСори ,ама още ми се повдига като се сетя за едни засукан мазнец с прашки на плажа Sick
Изидка,не пускай лежерно"Оглеждаме се за зет",направо мачкай с валяка hahaha,е ние като избрахме и веднага наплюхме Аниткиния Бобчо Joy Hug HugТе май ни позабравиха,ама само да кажат и идваме направо да го препишаме Laughing
Камчо,мила оказа се права за нашия проблем с пръстчетата.Днес ходихме при педи,но още като заговори за : генетично,операция след втората годинка ....и спрях да слушам SickПосле два часа висяхме пред кабинета на ортопеда,но понеже непрекъснато ни пререждаха баби и дядовци с гипсирани крайници,си събрах чукалата и като ни мине РД,направо багажа стягам и заминавам WinkНе,че не ми харесва София,ама ми омръзна де що ми потрябва лекар и там да го диря.Да му се не види,не че сме супер голям град,но е областен все пак-не може да няма едни свестен лекар на разположение....айде аз мога да диря другаде,ама колко хора има дето не могат да си го позволят... ConfusedСори,не исках да ви натъжавам или досаждам...но моя мозък така функционира,като си изпея каквото ми тежи,и после карам с 300 GrinningТака че,споко каквото и да ни е,ще се оправим.Дет се вика и с четирипръстие как бяга и се катери козата му с коза /не че нямаме пръстче,просто и на двете крачета второто пръстче е възкачено в/у другите и не стъпва с него/
Да не говоря,че след много чудене се отказах от детско парти за РД,и чак толкова се отказах,че и торта щях да забравя да поръчам hahahaДобре,че и днес е ден.Ама уж влязох с ясна идея какво искам,как се омотах-сега не знам какво поръчах #CrazyДано не си изгубя квитанцията,че ми се е случвало,после няма да знам какво да търся hahaha
Изабелко,аз какво давам и какво не няма значение,щото каката ни е дащна и всичко предлага.Та само грейпфрут не сме опитвали още Hug
Бубе,все ще те питам и забравям,вие като сте се срещали с "истински" близначки,товите фалшиви ли са? hahaha

# 54
Честит рожден ден на Кристиян, Ния И Свилен! Нека да растат здрави, щастливи и обградени с обич...
В Ноемврийската отчетна няма да ме видите...Снощи се радвахме на дивана, ама седнали...Имаше мач. Останах си само с настройката и заспах Embarassed
Слънчице, изби рибата с тази кафемашина. Много се смях...
Чара и ти ме разби с признанието ти за бойните изкуства. Аз съм профеионален мързел-спорта не е за мен. Едно време ходех на тае-бо, латино аеробика....ама едно време.....
Дез, прекрасни снимки. Емо е голям сладур...Ех Морската...ех, Варна....
А за детските-аз се класирам. Нали с моя сме безбрачни и се водя самотна майка, кво ми е на мене-свобода Joy
И по този повод да ви кажа,че се реших да се подсртижа, днес си уговорих час при фризьорката ми, тъкмо подарък за 14.февр. Разликата ще е фрапантна, дано се получи така , както като се правих с програмата Стискайте ми палци, щото ако не се харесам трябва да вадя перуките ми от младежките години, които са доста хард. С тях кипря Киара като ме хванат лудите... Дет вика Роси, Киара не случи на нормална майка.... Joy
За страха-има го и при нас. Въпреки , че вече 2 месеца от как се пусна, продължава да се клатушка като пате и аха да залитне, така се сковава милата, че....Шобе си е. И за да е по-сигурна като ходи се държи сама за ръчичките си, много ми е смешна Laughing А иначе моите ръце не ги иска да я държа, не иска и разни колички и буталки да бута..Ама има време...

# 55
Честит рожден ден на Свилен, Кристиян и Ния! Желая им здраве и безкрайно щастливо детство! Честит празник и на техните родители!

# 56
Баси,....извинете Embarassed, но за пръв път ми се случи да си затрия отговора преди да го публикувам, а аз тъкмо се раз-писах, много е гадно #Crazy
Сега отначало, само да не се събуди Методи:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВИЛЕН, КРИСТИЯН И НИЯ!!!
Растете безгрижни и много обичани, мили деца!!! newsm59 newsm59
Честит празник на Жаси, Теди и Ради, и на техните семейства!   bouquet
Алинка, благодаря за темичката!
Изида, ами то ".....на всеки му се случва, или почти на всеки" Grinning Wink
Драконче, много ти е финна малката шушулка, но е пораснала иначе. Grinning
Мирка, Бубе, и вашите сладурки - и малките, и големите са прекрасни!
За 14-ти нали е "Празник на влюбените", та ние все се шегуваме, че сме женени, а не влюбени. Laughing Сещайте се дали ще празнуваме. Дето казва анита романтичен като "нощно шкафче" newsm62
Пухка, поне един от семейството да празнува, пак е нещо. Wink
Чара, да са ти живи и здрави бързаците, а вие - по един чифт очи и на гърба. Simple Smile
Благодаря за отговорите за обличането, дори изпреварихте следващия ми въпрос, защото не се сетих наведнъж да питам - за обличането нагоре. Аз на моменти имам чувството, че го навличам прекалено, но това е защото аз съм зиморничава, .....нищо и него ще го направя такъв Laughing
Дез, много са му хубави къдриците на Емо, ама извинявай той така ли спи Laughing Shocked На другите снимки си личи, че много хубава ви е била разходката, блазе ви за морето. АААА, и в багажника го возите, а?
Слънчице, налага си и още как, ела да видиш сестра му как се научи да си прибира нещата, че де що види младежа - телефон, учебник, тетрадка - веднага ги пробва как са на вкус. hahaha Все има някой разреван - я малкия, че не му ги дават, я кака му, че са олигавени или скъсани.....деца. На вас, приятно изкарване на 14-ти.
Елениа, ма то бива, бива грешка...ма чак пък толкова.  Shocked И на нас така ни шашнаха преди един месец за мерките на Методи - той че е фин, фин е, ама чак пък 5 кг. Shocked "......а ние по потници....." Ама вълнени ли? hahaha Wink
Джой, дано му мине бързо на Давид, че купон го чака!  Praynig За изследванията - и ние отложихме заради АБ, който пихме наскоро.
Абе, тоя компютърен вирус и нас ни е хванал май, вчера гледам са ни затрити снимки от компютъра, възможно ли е......пълен лаик съм в това отношение Embarassed, а и ми забива постоянно.
За майчинството и детските, farf много добре го е обяснила. Peace Ама и аз като Миркам, с тия бележки много туткава работа, чак да му се отще на човек.
И,  farf, недей така, мила, не се тормози!   bouquet Натрупва се напрежение много понякога Sad, но и това минава, само здраве да е!
За Полша - ще се почудим още малко, мнооого далече и много време се пътува, това ме е страх...иначе тя е разбрана и много изпълнителна. Като гледам колко й се отива...душа не ми дава да й откажа, ама пусто ..майчино сърце......
Не знам за вас колко отговора се публикуваха докато пишехте, но на мен ето какво ми се случи:  
Сесията Ви изтече докато пишете съобщението си. Моля, опитайте отново. Joy
Упс, Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 57
Cry Cry Cry Cry
Завърших си дългия пост и на последната снимка дето исках да кача за рожденниците /:/_№_№/_/::==%%"=/:_**/-/-/-/
м.... му.Сега напарво ми се реве!
hahahaКас, по едно и също време ни се е случило, май, а и аз реагирах по същия начин...сега ми е смешно, ама преди #2gunfire
Сега допрочетох....Кас, съжалявам за проблема с пръстчетата на Ани, дано не се налага оперативна намеса ....не досаждаш, разбира се.

Изида, значи все пак е имало настройка..... Wink Laughing Ти не си ли с "чуплива" коса, или може би ми се е сторило от снимки...
Иначе на снимката, която си стъкмила, си "фаталната жена"...  bouquet

Последно ще се редактирам. Не знам дали знаете (понеже стана въпрос за майчинство и т.н.), но се сетих да ви предложа този начин за проверка на постъпили по сметката парички, или евентуално докъде са стигнали от НОИ с обработката на документите:
https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 17:26 от meg76

# 58
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СВИЛЕН,  КРИСТИЯН И  НИЯ! ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, МИЛИ ДЕЧИЦА!         

ЧЕСТИТО И НА МАМИТЕ!    

# 59
  • София
ЧРД на Свилен, Кристиян и Ния. Да са здрави, весели и не много палави деца.

Честит празник и на вас мами.

Изидка,не пускай лежерно"Оглеждаме се за зет",направо мачкай с валяка hahaha,е ние като избрахме и веднага наплюхме Аниткиния Бобчо Joy Hug HugТе май ни позабравиха,ама само да кажат и идваме направо да го препишаме Laughing

Аааа не сме, не сме. То такава мома забравя ли се. На всичкото отгоре ми е и адашка. Пък и тъщата готина.  Hug
Чакаме ви с нетърпение. Изпийте повече водичка преди това, та да е сигурна маркировката.  Heart Eyes

Ето и нещо от Дюканската тема да се посмеете.
http://forum.fema-bg.com/viewtopic.php?t=3508&postdays=0& … r=asc&start=0

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 20:17 от anita7

Общи условия

Активация на акаунт