Рожден ден празнува ФЕВРУАРЧЕ и радва своето майче!

• 19 123
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро  food010
Честит рожден ден на Свилен,Кристиян и Ния!!!

# 31
bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Честито на Свилката, Ния и Криско!
Хич не ми се ще да помрачавам хубавата темичка, но моето момченце пак е болно. А вчера се похвалих. Аман вече  Sad. Една седмица преди РД

Момичета на вашите бебета последния път като им вземаха кръв искаха ли да е на гладно, за да знам дали утре сутрин да го заведа по-рано. А и не знам сега като е болничък (засега само сополи, но май нещата отиват към температура) дали ще му направят изследвания изобщо.

# 32
Джой, на мен ми казаха, че трябва да мине 1 месец поне от както детето е било лекарства, поне при нас, нали бяхме на АБ, но сега пием сироп за кашлица и тогава да му правят изследванията. И ваксината ще отложим.

Готи, тази година прага за детските е 350 лв на член от семейството.

След малко пак, че сме още по пижами.  Embarassed

# 33
Изидка много ме зарадва снимката с танцуващите бебета/сложих си ги на екрана/. Пламенка точно по същия начин играе. Laughing

# 34
Изидка много ме зарадва снимката с танцуващите бебета/сложих си ги на екрана/. Пламенка точно по същия начин играе. Laughing
PartyИ мен ме кефи,и аз си ги копнах в компа Mr. Green
За майчински и детски,няма да се включа,че мие болна тема и не ми се разправя ooooh!
Джой,на нас ни казха на гладно да са иследванията.дано ви мине бързо,без усложнения Praynig

# 35
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВИЛЕН, КРИСТИЯН И НИЯ!!! ПОЖЕЛАВАМ ИМ САМО МНОГО ЗДРАВЕ, ДРУГОТО МАМА И ТАТЕ ЩЕ ИМ ГО КУПЯТ!!!

ЗА ГОРДИТЕ МАЙЧЕТА

Такааа, по темите да се изходя и аз  Crazy
За детските - ми ние не ги хващаме с тоя праг. За мен това е голяма глупост - прага де. Какво, нашите деца не са ли на България? Какво значение има кой колко пари взима. Едно време майка ми е казвала че не е имало такива прагове и за всички е имало пари, че даже и повече от сега. Даже Бай Тошо давал по 5лв. на дете от неговите си пари. Ама айде стига че яхвам метлата...
За майчинството - чакам за януари големите пари от цеееели 240лв. Иначе си спомням че след като ми изтекоха 9-тте месеца попълвах друга декларация за останалите дни до 2 години. Мисля декларация 53 беше newsm78
За дрешките в къщи - оставям го по чорапогащник, боди и блузка. Само като се събуди му обличам за малко елече. Температурата в нас е около 18-19градуса.

И къдрици си имаме, ама нямат хубава видимост на нито една снимка, та ще ви покажа други:

За класацията за най-страхливо бебе се кандидатираме и ние. Толкова го е шубе милия да се пусне сам, че чак почва да пищи от ужас като го подпра например до вратата и го пусна. Целия почва да се тресе ooooh! Иначе ако ти се е хванал за пръста, търчи ама....

Офф, имаше още нещо дето исках да ви кажа ама то ЕГН-то....

# 36
   За милите мамчета.....
Честит рожден ден на Свилен,Кристиян и Ния... Mr. Green  bouquet
 Бъдете щастливи ,здрави и винаги усмихнати, талантливи и игриви...  bouquet

***Бубе,без малко да ви забравя EmbarassedКрасотата ще спаси света, а вие сте с най-голям принос! Grinning

ЕЛЕНИ......Всички февруарчета са такива...Красиви и чаровни...  bouquet  bouquet  bouquet

ТОНИ...ИЗЧИСТИ СИ КУТИЯТА  С ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ...ПЪЛНА Е И НЕ МОГА ДА ТИ ПИША...

# 37
  • велико търново
честит рожден ден 1 ви.и от мен,на свилен Кристиян и ния.пожелавам ви здраве и късмет .

# 38
  • Варна
Жани да ти е жив и здрав Свилката и много да те слушка. Прати някоя нова снимка Wink

Честит Рожден Ден и на Ния и Кристиян, да са живи и здрави   bouquet

# 39
  • София
Жаси, да ти е живо и здраво момчето Grinning Желая на Свилката много късмет, обич и щастие! Честит празник Grinning

Честит рожден ден и на Ния и Кристиян! Бъдете живи и здрави, всичко най-хубаво за вас, мили дечица Grinning

Слънце, мерси Grinning

Лейди, сега косата на Георги е права като праз Grinning Само от двете страни на челото има по една лека букла, като рогца Grinning, но понеже му държим косата по-дълга те изобщо не се забелязват Grinning

Изида, много чаровна тази Киара Grinning

Емчо и той каква хубава коса вади,браво... на Камен е като перушина.

Еми, Галка и тя какви букли е ималаааа... Grinning А за разходката ви... аз толкова екетремно не мога Grinning

Мирка ив, Габи има много мъдри очи, сякш е доста по-голямо дете Grinning

Кокомания, поздравления, и аз искам да я намалят нашата лихва, ама едва ли. за една гонина само от повишението на лихвата вноската ни се качи със 100лв на месец. А най-много ми се иска да махнат наказателната лихва за изтеглените кредити преди 1-ви януари.

Мег
, аз също бих пуснала детето, очевидно е свързано и снякаква изява, пада се по един възрастен на 5 деца, ако детето е разбрано- според мен няма да има никакъв проблем.

Чара, големи сладури  Heart Eyes На майките с късмет като нашия остава успокоението, че който е палав като малък е послушен като голям  Outta Joint И моя човек не се спира за секунда. Довечера ще го снимам как се къпе и ще пусна да сравним с кротушката на Мери.
Асол, честито ходещи крачета.  bouquet

Надеждата умира последна  Mr. Green- само за тази сутрин изброявам белите- обърна коша с играчките, покачи се върху него, измуча за да го видя, знае, че скачам веднага, и се смее, сякаш ми се присмива, че му се връзвам; приближил си едно столче, отворил чекмеджето с бельото на баща му и всичко на пода; със същото столче отишъл до микровълновата, отворил я и пъхнал една пластмасова буква с магнит, която преди това пак със столчето е взел от хладилника, отворил друг шкаф, взел една стъклена купа, хванах я почти във въздуха. Преди малко завързах вратичките една за друга, на някои сложих тиксо. чакам клипчето от банята Grinning

Чара....
А защо на теб са се метнали ти у вас по стените ли ходиш.  Laughing

Сега не, но като малка почти не ходех по земята нормално Grinning Катерех се по всички дървета в двора до възможно най-високия клон, който може да издържи тежестта ми, карах велосипед бясно, ритах топка с момчетата, на народна топка бях една от най-добрите. Де що имаше спортове, които мис е предлагах съм тренирала, само за протокола, да ви застрелям Grinning, съм инструктор по Китайски бойни изкуства, макар и от години да не се занимавам вече Mr. Green И въпреки това майка ми твърди, че съм била много разумно и безпроблемно дете Grinning

Драконче, много фина мацка е Александра Grinning

Пух, ама Калоян много активен с тая мацка, като гледам как я е сгащил и в ъгъла да не мърдаааа.... Joy

Джой, що така става при вас, да не би да има нещо у вас, което да го дразни периодично, да е един вид като алергична реакция това?

Ох, тоя сладък Любо, каква слабост ми е той... Grinning

Бубе, аз много от снимките ви изпускам заради редакциите, ама наистина са впечатляващи два чифта прекрасно сини очи един до друг
А за онази снимка, дето Вяра бута стола, а Вели намига, първото,, което ми дойде наум беше"Болен здрав носи" Не че някой е болен, ама Велизара такава хитруша изглежда там, сякаш е оставила Вяра да се бъхти, а тя наготово  Joy

Оф, като кликам на някои от емотиконите, вместо тях ми се появява линк към някакви билки...при вас така ли е?

# 40
  • София
КикаМ, на балкона си, разписвай се веднага, моля Grinning

На предното включване те  изпуснах, казвай сега как сте Grinning

нарочно не редактирам, за да не изпуснеш поста, че аз например редакциите все ги изпускам Grinning

# 41
  • ВАРНА
Честит Рожден Ден на Свилка!!!

Честит Рожден Ден на Кристиян
и Ния!!!

Пожелавам на всички да са много здрави, умни и щастливи! Да имат детство пълно с весели игри и любов!
И по един букет за мамите!

# 42
Здравейте на Чара и на останалите. Преглеждам ви от време на време,но тъкмо се наканя да пиша и един от двамата ми палавници ми висне на врата. Иначе се държим, спряла съм баткото от градина, да не ми носи вируси в къщи, че изкарахме през ноември и декември два доста сериозни, че ми побеля още повече косата. Ще се опитам да поместя актуални снимки в албума на февруарки.
 От сърце искам да пожелая на всички февруарчета и и януарчета, които са отпразнували и празнуват своя рожден ден, и на техните мили мами и горди татковци, да им растат дечицата живи и здрави, умни и добри и като пораснат да превърнат този наш свят в по - добро място за живеене.
 Two Hearts newsm59  cook Tada family bdbaloni
 Обещавам да се разписвам по - често.
 Пожелавам ви весел и усмихнат ден  Nature Partly Sunny

# 43
Честит Рожден Ден на Свилен, Ния и Кристиян! Здраве и много късмет!

Много телеграфно го раздавам през последните седмици, но вирусът, от който ви се оплаках ни разказа играта и на двата компютъра. Много по-сериозни са щетите, отколкото предполагахме. Уж антивирусната го хвана, но проблемите са си налице. Рестартирам през 15 минути, компютърът ми мисли по още толкова, докато се включи - адски изнервяща работа.

# 44
Момичета ето това се мъчих от вчера да направя. Все не можех да го кача, сега с помощта на колегата ви черпя отново кафе. Да си пускате по колкото искате   и когато ме няма Wink
http://prikachi.com/flash/files/595491r.swf
Е пак не стана да се вижда но......

Общи условия

Активация на акаунт