Рожден ден празнува ФЕВРУАРЧЕ и радва своето майче!

• 19 128
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
Айде, отивам да пия ракийка със салатка. Онзи ден докато слушах онази реклама "Аз крада всеки вторник", "А аз всеки ден-имам 3 деца", та тука нали имаше скромни откровения кой по колко си пийвал тайничко, и го перифразирах така" Аз пия всеки вторник" А аз всеки ден-имам 3 деца" Joy

Laughing Това ми хареса много hahaha

Асол, специално за Лора:

Лейди, комплиментите за Къдрокоско се подразбират, но сега искам да направя комплимент и на теб - изглеждаш страхотно, направо цъфтиш.
thedragonbg, много е нежна малката шуша Heart Eyes.
Камчи, dar77, и ние продължаваме да спазваме стриктна диета и двамата с Калоян заради алергията - никакво сирене, никакъв кашкавал. Като се знам аз какво чудо съм с алергиите, не смея да рискувам.
В групата на ходещите Калоян изобщо не го търсете. Преодоля едно миниатюрно прагче, което му се виждаше като бариера при пълзенето по дупе и сега вече не се спира изобщо на едно място. Много е палав и ставам разногледа през деня да го следя. Не знам какво ми стана с кроткото бебенце, което стоеше като вазичка, където го сложиш. Трудно ми е да работя, но не се предавам, защото не съм навита на вариант друг да го гледа, преди да тръгне на ясла. Крада от времето за сън, което и без друго не ми стига.
По отношение на 14 февруари и аз съм като мъжа на Анита Whistling - никаква романтика не ми навява тази дата, така че и тази година ще го пропусна покрай ушите си Св. Валентин. Най-много Калоян да празнува. Ето така:

# 16
Честит първи рожден ден на Маги,Алекс, Роси,Александър,Вероника ,Лора и Иво !!! newsm59
Да за живи и здрави и много да слушкат

# 17
  • Пловдив
Запис в новата темичка!Алинка,много благодаря,заглавието е екстра.
Изчетох няколко страници на един път и сега всичко ми се омота Crazy.

Искам да честитя на вчерашните и днешните рожденници.Да са живи и здрави  bouquet

За майчинсвтото и аз нямам Sad.Разбрах,че трябва първо заплатите,осигуровките и тогава идвало нашия ред.Пухче,подава се нова молба за отглеждане на детето до 2 год и декларция до НОИ(същите неща,които бяха при изтичане на 315 ден трябва да се попълнят наново)
И аз имам желание да подам за детски,ако изобщо се класирма.Еми от всякъде ме саботират.Мъжът ми все забравя да си донесе бележката,освен това трябва да ми донесе две бележки,защото през изминалия период е работил на две места.Изпуснах месеца,сега нова бележка от моята работа,която обаче е грешна ooooh! и пак наново.А бе губя търпение вече.Като се роди Криси,не ми се занимаваше и не подадох тогава  за детски и сега май пак няма да може да стане Confused

Утре и ние сме на консултация,дано да успея да взема урина.

Толкова неща си мислих,сега всичко забравих.

Драконче,благодаря ти за вниманието,винаги си толкова мила и отзивчива Hug
Камчи,през толкова трудности ти се налага да преминеш.Възхищавам ти се за силата и решимостта  bouquet
Чара,прекрасни дечица имаш.Такива бързаци и двамата.Пу-пу,да са ти живи и здрави.
Дарче,заинтригува ме да се разтършувам за имунизациите и достигнах до извода,че си гледала стария имунизационен календар(този в библиотеката на бг-мама например) и отркрих актуалния ETO.Така че бъди спокойна миличка Hug

5 нови отговора,не е чак толкова зле.
Сетих се-14 февруари и на мен ми е тема табу,да не кажа ,че го мразя-малко ми е един сополив,сълзлив и комерсиален,свързвам го с плюшено сърце ,което казва I love you със странен глас.А бе аз малко съм оперирана от романтика,така че-не ми се сърдете за мнението.

Вкъщи и ние си стоим с чорапогащник и пантофки,защото сме все по пода,а не държа чак толкова топло,горе с бодинце и нещо връхно.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 22:27 от Mirkam

# 18
Запис Peace
Благодаря за новата тема!Алина  bouquet
Бубе,пак изби рибата Mr. Greenс рими  bouquet
Планове за 14-ти неам.ни за подарк съм мислила ConfusedМоже да наградя мъжо със секс,това е най-добрия подарък за него Embarassed

После ще се включа по всички въпроси,че ракията ми се стопли докато ви изчета Laughing

# 19
Драгонче, много е хубава твоята Алекс! Снимай я повече и показвай Simple Smile В тоя ред на мисли - защо никой не качва снимки във фликър...     newsm78 толкова е готин тоя сайт и толкова добре изглеждат снимките... май станаха много албумите всъщност

Пух, ама маркови си ми ги подбрала ццц ... мерси  Hug А коя е тайнствената принцеса до царя? Той милия й е дал всичките си играчки, а тя е леко отегчена  Laughing

Все забравям да кажа аз как взимам урина - залепям колектора, изправям я права и й давам водичка. Веднъж съм пробвала, но стана много бързо.

И на мен не са ми превели никакви пари, час по час си проверявам с надежда сметката, но...там само нули се търкалят Tired

14ти февруари ли? Хахахахаха! Преди мноооого, много години се опитах да наложа празника, но всичко приключи само с моя ентусиазъм. Sneaky Виж, Елениа е прагматична, може и аз да крадна идеята. Елени, наздраве!;-)

Бубе, Алинка  Hug

# 20
А коя е тайнствената принцеса до царя? Той милия й е дал всичките си играчки, а тя е леко отегчена  Laughing

Хихи, всъщност е точно обратното - той е обсебил всичките й играчки, а тя го търпи. Това му е гаджето на Калоян, много си се разбират Grinning
Еlenia, заповядай:

за ракийката.

# 21
  • ВАРНА
Алинка, мерси за темичката   bouquet

Честито на рожденниците днес!

Евелинка, честит рожден ден на съпруга ти!

Документите за майчинските ги пратих днес към службата. Януарски още нямам.
За детските - след 15
-ти ще ги подавам.

И като стана дума за къдрици

Аз нещо нямам време последните дни, успявам обаче да ви изчета, малко набързо, но .....
Хубава вечер и сладки сънища от мен.   bouquet[/color]

# 22
Алинка  bouquet  bouquet,благодаря за темичката Hug
Мнооооооого са сладки всички дечица Heart Eyes Hug
Лека нощ от мен  sleepuu

# 23
Забравих да напиша, че ние стоим в къщи с чорапогащник и панталонче. Може би ще кажете, че много го навлчам, но ме е страх да не изстине - все на пода кибичи и пълзи. В стаята е около 24 градуса, но в коридора и другите стаи 18-20. От горе е облечен с боди с дълъг ръкав, но тъничко, с тънка блузка и с още една. На крачетата е с плетени търлъчки - не слагам обувки, защото ортопедът каза, че най - добре бос да се учи да ходи.

Я ме светнете за какви детски става на въпрос? Аз знам за някакви, но тем има праг, който не трябва да се надвишава за член от семейството. Знае ли някой колко е прагът?

Смятам, че трябва да обавим класация и за най - страхливо /хитро/ бебе. В смисъл такъв - нашият го е страх да се пусне да ходи самостоятелно, иначе въви много добре. А пък може и хитрост да проявява - що да се затормозява с нещо ново, като може да се придвижва перфектно и на 4 крака?

# 24
  • София
Ей, няма я Мери... Сама си кукам на балкона.
Аз пак съм назад с материала, защото един вирус ни разказа играта (на компа де). Сега търсим програмка за възстановяване на информацията.
Тъкмо Викито се успокои (тормози я седмото зъбче) и упя да заспи и ... мъжо захърка. Бутам го, не спира, та реших като така и така няма да се спи, поне да свърша нещо.

Искам да поздравя, макар и със закъснение сладурковците Соня, Василена, Мира, Александра, Габриела, Александра, Диана, Кристиян, Адриан, Виктория, Алиа, Ева, Анастасия, Уили, Наталия, Магдалена, Алекс, Вероника, Росица, Лора, Алекс, Иво и днешните рожденници Свилен, Кристиян и Ния!!! Много здраве и щастливи детски усмивки им желая!

По другите въпроси ще се изкажа по-късно, когато наваксам.
Алинка, благодаря за темичката!   bouquet
Надявам се всички болнички да са оздравели...

Приятни сънища, или както казва дядо ми: приятни таласъмища !!!

# 25
Добро утро
Честит рожден ден на Свилката, Кристиян и Ния
Много радост да носят ма майките си
В къщи и ние сме с чорапогащник и панталонче, а на горе боди - потник и блузка. Държим около 20 градуса.
Смятам, че трябва да обявим класация и за най - страхливо /хитро/ бебе. В смисъл такъв - нашият го е страх да се пусне да ходи самостоятелно, иначе въви много добре. А пък може и хитрост да проявява - що да се затормозява с нещо ново, като може да се придвижва перфектно и на 4 крака?
Сагласна съм с това за най-хитро бебе. Вчера Пламенка такъв рев рева, че не и угодих. Искаше да ме хване за пръстите и да върви права под масата, а тя е по висока от нея пък и аз няма как да се мушна там. Накрая се задоволи да легнем там и да си играе с играчки. Не ми беше най-удобното положение, но поне нямаше война.
В този ред на мисли, вашите дечица успяват ли да си наложат на своето? При нас положението почва да става притеснително, тръшка се за щяло и не щяло.
Драконче много финна девойка. На нас гънки и сланинки са ни в повече. Дупарката много и тежи да се мръдне.
За къдричките и ние си имаме, но много ни е рядка за сега косичката.
За 14-ти баща ми е планирал /Трифон зарезан/ пикник с барбекю на лозето, а аз ще правя пробва торта за Плами и ще мина с нея като подарък Embarassed Иначе винаги съм правила изненади /макар и нещо дребно, но неочаквано/, ноо отсрещната страна романтиката малко куца. Единственото романтично нещо от мъж ми е че на 14-ти сутринта в леглото с пръстен ми предложи да се омъжа за него. И си имаме годишнина тогава.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 08:47 от slanchice1

# 26
  • Варна
Влизам набързо да почерпя за моето малко пораснало момче.Пожелавам му само да е много здрав.

Честито и на другите рожденници днес.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 11:19 от жаси

# 27
  • София
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Свилен, Ния и Кристиян!

Светле, благодаря за темичката!
Дез, тъкмо се чудех къде изчезна?

Слънчице, мерси за кафето!

Днес желая на всички да има много слънце в душите Ви и да няма болнички!

# 28
пробвах да ви кача едно клипче за кафе но не стана

# 29
Добро утро!
Мерси за кафето,няма проблем  и венозно ще го приема,само да ме свести Crazy
От няколко дена сме понощните смени,та затова само прелитам набързо тук,трудно ми тече мозъка по мисълта Crazy Mr. Green
Не съм свикнала с такъв неистов рев,виж помрънкване за мляко-Да,Обаче кво я охапа мойта,като е взела да реве по цяла нощ ooooh!без никакви симптоми за болка ThinkingПросто като усети,че е сама в леглото,а не е нагъчена в мен започва такъв ревввв,за да ми каже сигурно,че близките16-18 години,ще спи под мишницата ми.На мама маймунката,не мога  да и се сърдя-аз я направих такава.То от много гуш,детето си се пристрастява Mr. Green
Такааа.
Честит рожден ден на Свилтата,Кристиян и Ния!!!
  party041  party041  party041
 newsm59 newsm59 newsm59

Бъдете  радостни, засмени в хубави премени със здраве надарени!!! Mr. Green
 dance dance dance dance dance dance dance

Сега по темите:
Годънче,радвам се че сте добре Hug
Изи и за вас се радвам Hug
Камчи и на вас здраве желая и никакви болести вече Hug
Драгонче,прекрасна е Алекс!...Прекланям се над това как успяваш да обърнеш внимание на всеки Hug
Вал,Кас,Мери и други друшки-къде сте?То се намери кой да пита Blushама все пак Simple Smile
Ави,и на вас много здраве Peace
Със сигурност пропускам някой,но да ми прости Flutter
ААА да трябва ли да казвам,че снимките на нашите деца са супер Grinning

опс,редакция:
Дойде ми мозъка на мисълта Mr. Green
Вчера ходихме при док,за консултация и преглед.
Оказа се,че предния месец леко са ни збъркали килограмите,та не сме 10.700,а сме 8.800,не е отслабнала,просто са объркали с някакви си 2 кг Shockedта не ми е дебело детето,съвсем финна си остава Flutterи от сега нататък ще си я меря у нас само(то и без това вече консултации няма)сантиметрите са ни 74,там вече нама как да объркат щото няма смятане с изваждане на разликата,както при тегленето на кг.-сигурно съм ви казвала как ни теглят.Качва се док на кантара,после се качва с детето и смятаме разликата Crazyлуда работа Laughing
*** У нас е много жега и детенце си ходи съвсем леко облечено-с 1 чифт дрехи,а ние по-потници Mr. GreenЧоропгащник само на вън!
***Бубе,без малко да ви забравя EmbarassedКрасотата ще спаси света, а вие сте с най-голям принос! Grinning
***и ние май ще сме в отбора на къдравите но ще изчакам,че косата ни е много кът за сега,но има 2 къдрички отзад Flutter

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 10:21 от elenia

Общи условия

Активация на акаунт