Отговори
# 60
Midi4ka, ние имаме подобен диван със същата плетка и в тази връзка да те питам как го почиствате (с какъв препарат)?

Добър ден Hug.
 Ние бяхме малко на разходка и да си вземем кухнята. От тази седмица я записах и съм много доволна. И Мария също. Всичко й харесва от там. Щом днес и зелето си изяде без проблем.Дано само не й разстроя стомахчето от него.
matza83-в магазина много ми хареса дамаската,но е страшно трудна за поддържане. Особено Мимето като е с рефлукс-голямо пране му слагах преди време. Даже есента викнах фирма да ми я изпере. Но да ти кажа аз се справям по-добре Embarassed. Не ползвам специален препарат. Само разбрах ,че не може с четка да почистваш Naughty. Плата става много гаден. Но с гъба и сапун се чисти много добре. Имам и Вениш за килими ,но след него ми изглежда по-мръсно Thinking. Ако имаш някаква идея за поддръжка с радост ще я приема  bouquet. Че аз по принцип малко маниачка на тема чистота си падам. А сега Мимето как ми цапа... Но да ми е жива и здрава -това да ми е проблема.
Да ви питам нещо-Защо детето трябва да се храни със сребърна лъжичка?
Джуличка-успех на майка ти Praynig. И баща ми има сериозен проблем с очите- знам какво е.

# 61
  • София
зимна Ирамира и аз искам да пия кафе с вас Simple Smile(по съседски)

# 62
  • Бургас
Здравейте  Grinning
Страхотно заглавие аз съм изпуснала последните клюки  Embarassed Embarassed .Смилете се над мен ,че няма да сваря да прочета пропуснатите темички да ме "светнете" кои са другите чакащи мами освен Тедсън и Албенчето? Mr. Green

При нас нищо интересно освен болести (малкият батко пак е болен)надявам се на Калин да му се размине,че преди две седмици пи АБ. Praynig
Поръчахме си количка от My Toys най елементарната и лека,тежи само 4,5 кг.Чакам я другата седмица да пристигне да видим,но така или иначе аз ще я ползвам чак лятото.Ето я :

Ми похвалих се,сега ще почета малко назад и ще бягам. Wink

Хубав ден на всички. Hug  bouquet

# 63
Здравейте,
Браво на katenok и Духче за темата и колажа!  Hug
Ха виждам, че си имаме хубава мацка Никол, Духче май имаш скрит талант!
ЕлинЪр, писала си в самотните тинейджърски нощи, е много е любовно, успя ли във времето да сриташ повода за стихчетата!
За гърнето, пробвахме веднъж, но още не съм настоятелна, не бързам. Мисля че ще му дойде времето, а при Саши виждам, че сам си следва някакъв ритъм не иска някой да му показва и няма да го притискам.
Луси, Стефчо е супер, много готини снимки имате!
Лейди ФиЛ Внимвай, наостри уши, че когато мъжете без повод подаряват цветя ... хммм съмнително става! Дано просто му е хрумнало и само ти си причината!
mari_rus Хубава новина, дано детенцето се оправи и не се сеща повече за болеста!  Praynig
katenok Ние също квасихме за първи път тази седмица, Саши много харесва кисело мляко.
Дано не пропускам нещо от процедурата, но вариш, оставяш малко на изстине, слагаш закваска и завиваш за да втаса.
Вале, Слънчи, Джули, дано мамите и татковците се оправят бързо!

# 64
Клои, миличка  Hug , къде изчезна ???  Sad
Не пишеш вече....
Няма ли да те видим на срещата ?
Много ми се искаше да се съберем аз, ти и Зимна...  Mr. Green
За мамите, които чакат - виж на първа страничка - има розови туптящи сърчица в списъчето, срещу всяка от тях....

# 65
  • София
Клои има подобни колички в Джъмбо,но ми казаха че главичките на децата няма къде да се облегнат.Пиши как е като пристигне твойта Simple Smile

Ауу това със сърчицата не го бях видяла,много хубаво!Браво!  bouquet

# 66
Клои, Луси и Димито

ходихме с Емо до outlet центъра преди малко и купихме маратонки адидас за братчедката, много са готини. в интерес на истината в момента няма голям избор на детски маратонки, но тези които има са много хубави. има и в другите магазини, освен в адидаса. много ми харесаха също едни на rucanor, розовки за момиченца, и като ходи светкат подметките отзад Simple Smile и са само 30 лв. ама 22 номер, големи за племеничката.

# 67
  • Бургас
Слънчи,аз съм ползвала такава с Ясен ама се счупи и не може да се сгъва вече и стои за резерва естествено.Но не съм забелязала да не е бил облегнат. newsm78 Пак ще пиша за тази като пристигне. Peace
Джули,липсвахте ми.Обаче нямам много време на последно.За срещата няма как,нашият татко не си пада по подобен род срещи. Embarassed EmbarassedАко не беше толкова семейна срещата щях да довлека децата само със себе си. Confused
Мерси за инфото за бременните мами уж се върнах да разкрия тайната още в първа страничка ама нищо не видях,отивам пак да видя. Mr. Green

Но пък ще ходя на концерта на Мадона така,че  можем и там да се видим ако има други фенки като мене. Mr. Green

# 68

Джули,липсвахте ми.Обаче нямам много време на последно.За срещата няма как,нашият татко не си пада по подобен род срещи. Embarassed EmbarassedАко не беше толкова семейна срещата щях да довлека децата само със себе си. Confused

Клои, честно казано нашият татко почти е готов да не дойде....
С други думи  - не мога да го навия на 100%...
Все си мислех, че като преведем паричките и види, че всичко е сериозно организирано ще "клекне", ама май няма да го бъде....  Sad
Не знам още, за това и нищо не казвам...
Малко е особен, а и при хора, които не познава не  знам дали ще се съгласи, ама не се отказвам още...  Mr. Green
Ако все пак решиш да дойдеш с малчовците - ще съм БЕЗКРАЙНО щастлива да се видим наживо.... Hug
Помисли сериозно, моля те...

# 69
  • София
Пипи къде е този аутлет?
Клои незнам,така ми казаха Simple Smile

# 70
до ХИТ-а в Малдост, бившия кореком. ако ви се идва до тука, ще ви заведа Wink там е много просторно и Емо много обича да търчи покрай магазините.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 14:21 от Пипи

# 71
И аз подозирам, че нашия татко само ще ни закара и няма да остане, че има много работа

# 72
  • пред екрана
Привет!
Темата и колажа са страхотни! Духчето е сватосала Криско с една от най-желаните моми Сианка Wink
 Слънчи, Гаде, Джули, стискам палци за родителите ви!

Ние на 19 сме в София. От 11ч. в Токуда от 15ч. в Детско здраве, за да направим консултации за малкия.

За количките нашата е.http://baby.galix.bg/index.php?step=module_action&modname=pr … 1&lang=2&
 и ни е 1-вата. За зимния вариант добре, но летния не е удобен, нито на мен, нито на детето. Та се оглеждам за лятна вече.
Страхотни пoетеси сме имали тук! Направо можете да издадете форумска стихосбирка - Страхове, въжделения и прикючения на януарски мами!  bouquet
за сериалите и аз като Хана изгледах 4400. А сега следя Изгубени, Бягство от Затвора,L word  и наново ме запалихте по съпругите та си дръпнах 1 и 2 серия на 5 сезон и тегля 3 в момента.

# 73
  • до една звездичка
Но пък ще ходя на концерта на Мадона така,че  можем и там да се видим ако има други фенки като мене. Mr. Green
О, да, да! Има, има Flutter И мен току-що ме зарадваха, че вече имам билет за 29-ти!!! newsm44

nadya_geo , стискаме ви палци! Дано всичко е наред с Крис и после ни пиши, за да не те мислим  Praynig

Аз пък в момента нищо не гледам  Crossing Arms Нищо не ме грабва  Wink Ще чакам Мюзик айдъл и Сървайвър (за второто, по-дългичко ще ми се наложи Sunglasses)

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 14:38 от ٠•● Dega ●•٠

# 74
  • Бургас
Как така имаш? Моля те, искам и аз 2 билета да имам!
Ама казват хората, че на 19.02.2009 ще започнат да продават в 9 часа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт