Отговори
# 75
  • до една звездичка
Как така имаш? Моля те, искам и аз 2 билета да имам!
Ама казват хората, че на 19.02.2009 ще започнат да продават в 9 часа newsm78

Ами, не знам, честно. Кръстницата ни Стела вече ни е взела.

# 76
  • Бургас
Знаех си, че ще настъпи пълна истерия.
Познайте дали ще има билети в уречения час?
Навсякъде за това турне са се продавали за минути билетчетата...

# 77
  • Варна
Да, Дега, ако имаш връзки  Wink

# 78
  • Пловдив
Мадона мога да я преглътна и да не отида. Но това, че не успях да се вредя за Депеш Мод на 18 май още ме е яд  Crossing Arms

# 79
Значи така като гледам, май няма само ние да сме самостоятелни бойни единици...
Момичета, да ви помоля и тук - влезте в темата за срещата и да решим кой, какво и колко иска....

# 80
  • до една звездичка
Да, Дега, ако имаш връзки  Wink
Ами, всъщност, да. Blush Т.е, тя има - аз вече не. Wink

# 81
  • София
Който бърка МИА с миЯ, ще мие после  Wink Ама аз Фил-ката толкоз пъти съм я кръщавала с какви ли не имена, сега за една буква ли ще предирям   Hug

Ирчик, имаш да споделиш нещо за свекърва си ли? Изплачи си душата - при нас!

Аз вече се отказах да водя дневник - нещо напоследък така съм се депресирала от безмислени скандали между хората. И все си повтарям, че е въпрос на добро възпитание, човек да е над разни битови дреболии.

И като говоря за възпитание да се оплача: МОИТЕ ДЕЦА СЕ СБИХА  Rolling Eyes Ама истински се сбиха. Ева му дръпна някаква играчка и Жоро понеже хич не и отстъпва я бутна с две ръце по гърдите и тя седна. В резултат тя го шамароса по ръцете, а той вместо да ревне, взе и той да ръкомаха пред лицето и. Аз миех чинии и като видях какво става се намесих и ги разтървах. Ама този малкия като истински побойник, напира и размахва ръце. Надявам се, че просто си е искал играчката, а не е проявявал желание да се бие, че няма от къде да го види и остава да му е вродено  ooooh!

Ирчик, загрях  hahaha Семейство канибали - нали и тя хапеше Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 15:16 от M_I_A

# 82

Момичета, да ви помоля и тук - влезте в темата за срещата и да решим кой, какво и колко иска.

И аз това ще помоля,всички които са платили капаро да изразят отношение по дискутираните въпроси в темата за срещата.Да няма после сърдити и недоволни.

# 83
Момичета за срещата аз няма да мога да дойда нашия тати нещо се опъва и няма кой даме докара и ще остане само тук в форума да пишем макар и дане се познаваме.оставям ви че малкия се сърди нещо.лек ден на всички Hug

# 84
Здравейте ,

Поздравления за заглавието на темата !   bouquet

И колажа  супер ! Следващия път ще се постарая да не забравям да изпратя и аз снимка Embarassed

# 85
Мадона мога да я преглътна и да не отида. Но това, че не успях да се вредя за Депеш Мод на 18 май още ме е яд  Crossing Arms

Хана, билети за ДМ още се продават. Мъжът ми се взе оня ден от НДК (по 80 лева). На миналия концерт бяхме двамата, но сега ще отиде само той. По-голям фен е от мен.  Wink

# 86
  • Бургас
Докато не съм забравила:

На Импито да пожелая: як купон
(на СПА-то, с мъжо),
а ноември – Скорпион.

Дега има си билетче,
аз си страдам отдалече.
На Мадона искам да отида,
Ще се кротна – в ръцете си билета като видя.

А, и още: отскоро влюбих се и аз,
Валето ме зариби от раз!
Сега издирвам д-р Трой,
Че в събота ще ми е нужен той!

Какви глупости, само Laughing

# 87
  • Пловдив
blueeyes, 10х за инфото  Hug

katenok - "Сега издирвам д-р Трой,
Че в събота ще ми е нужен той!" ??  hahaha hahaha
Какви са ти плановете за събота?
Какво не харесваш в себе си?  Laughing  Hug

# 88
  • В сънния Люлин, прибулен...
Абе какви концерти, какви билети,
аз искам личен самолет
искам и болид, и мерцедес
не догодина, не утре, още днес!

Искам да се събудя с талия като на оса
да изчезнат в миг омразни шкембеса,
дупе, крака, гърди - то се подразбира
такива, че дъхът да ти спира

Екскурзии, пътешествия, панорами
елегантни господа и шикарни дами
Момичета, много сте скромни,
заслужавате аплодисменти огромни!

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 16:38 от veihaivei

# 89
Катенок, аз като едно гадно другарче, нали съм Гад, и то Чевръста, което гледа края на 5-ти сезон, ще ти кажа само, че в серията от вторник дадоха трейлър към серията за следващия вторник, и на нашия любим доктор му съобщиха, че му остават 6 месеца живот. Е сега как те раздразних ....

Миглена, ти май беше питала за Damages, аз се пробвах да го гледам, ама нещо не ме грабва.

Докато сме на вълна филми, да ви питам изгледахте ли номинираните за Оскар тази година? Че церемонията наближава ... Аз да си кажа, хареса ми Slumdog Millionaire, но от всичко, на този филм най-велик му е саундтрака, който слушам и в момента, надявам се да спечели в тази категория.
The curious case of Benjamin Button също не е лош като сценарии, особено след като е по разказ на Фицджералд всички знаем, че няма как да не е велик. Но Брат Пит нещо напоследък не го харесвам много.
The reader е интересен, но върви бавно. Има много чувства в него и бавно не бавно, изгледах си го с кеф.

Ханна, когато става въпрос за Трой, не е какво не харесвам в себе си, а .... ух, айде да не казвам. Не ме вкарвайте в греховни мисли рано сутрин.

Извинявам се, че ги коментирам тук, има си форум за това, ама там някак не ми е интересно да споделям с хора, които не познавам и чието мнение ми е, как да кажа - все едно. Затова исках да ви преслушам вас.

Вейхайвейnewsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт