Отговори
# 90
Никитали, като ти видя снимката на аватара и се стряскам... много ми прилича Никол на Емо. неговите очи нямат нищо синьо ама някак си отдалеч и точно на тази снимка, всеки път се шашкам кой е този батко с Емо Laughing
Пипи, да не се окажем някаква рода, или нещо да сме попрегрешили по комшийски  Wink
Наистина си приличат доста Емо и Никол, жалко, че Духчето не ни е сватосала Laughing
Но пък сме сватосани с Ивето и в неделя ако и малките се харесат ще ставаме сватощина.
И аз съм фенка на 4400, изгледах всички сезони на един дъх. Харесвам много и доктор Хаус, защото ме кефи играта на Хю Лори.
Катенок, Вейхайвей, Вале, страхотни сте! Ей какви таланти сме имали, ама защо едва сега се разкрихте?

# 91
Ох, ние е Мърко дремнахме 3 часа, еми добре ни дойде, като се има предвид, че сутринта стама в 6.30, За концертите - ох аз още не мога да забравя, че не отидох на FAithless, Sting и George Michael, за последния аз сама се предадох, че бях бременна и ме беше страх от тълпи, но ако не бях щях да изрина света и да ида. За другите моя все айде да идем, айде да не идем, все колебания и накрая нищо, но аз си му натяквам всеки път, когато мога. Heart Eyes
В тази връзка ви пожелавам на всички, които търсите билети , да ви се сбъдне желанието и да намерите. Hug
Спирам с писането, че Мърко си е намерил една кутия, влаич я цял ден, стъпва на нея и си осигурява достъп до всичко. ShockedЕй го сега само се стрелка и ми натиска копчетата, сутринта неотлъчно ме гледаше как запържвам лещата, но иначе ни е весело.
kloie, колко е доставката до Бг и как става плащането в този сайт, много хубави неща има?

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 17:56 от Ewito

# 92
Пипи, да не се окажем някаква рода, или нещо да сме попрегрешили по комшийски  Wink
Наистина си приличат доста Емо и Никол, жалко, че Духчето не ни е сватосала Laughing
Но пък сме сватосани с Ивето и в неделя ако и малките се харесат ще ставаме сватощина.
то туй щото бъдещата свекърва не е сложила снимка да не й вземе някоя гарджето Mr. Green
иначе Емо не се заглежда по моми колкото него, питай Ирчик и Магани Wink

# 93
  • Троян
Я да ви питам къде се намира този магазин Джъмбо,и аз искам точно такава,малка проста згаваема количка за лятото,като на Клое.Та да пратя една братовчедка дето е в София сега да види и да ми купи.

За сериалите,аз съм фен на  "Изгубени",сега излиза 5-ти сезони с нетърпение очаквам всеки епизод.

И още нещо,давте ли на малките да се опитват д аядат сами с лъжичка.Аз се пробвх с Маги,но търпението ми не стига,много се маже Thinking

# 94
За концерта на Мадона и аз ще ходя. Така че с тези които ще присъстват може да се видим там.
Аз бях на концерта на Кайли Миноуг и много ми хареса. Надявам се и този на Мадона да е готин.
Гад, за Сериала "Щети" като го даваха по Нова го гледах, но като дръпнах сезоните нещо ми доскуча.
Гледах "Страният случай на Бенджамин Бътън" абе много прехвален, не че е лош ама не ми се стори чак страхотен. Сега смятам да си дръпна "Беднякът милионер" и "Смяна на дете". Има ли някой отзиви за тях. Thinking newsm78
В темата за срещата  ще се включа довечера, че сега ще ходим на кръчмичка. Grinning
Чао, че Тео вече се дере. Shocked

# 95
Я да ви питам къде се намира този магазин Джъмбо,и аз искам точно такава,малка проста згаваема количка за лятото,като на Клое.Та да пратя една братовчедка дето е в София сега да види и да ми купи.
На булевард "България", от страната на квартал Гоце Делчев...
Ако идва с кола откъм Центъра, прави обратен завой на светофара на бул. "Тодор Каблешков" и след около 100-тина метра от дясната страна...

# 96
  • Троян
Мерси Джулка Hug

И аз искам на Мадона,ама ми се очертав атогава да съм много бременна,та ще чакам следващият кмцерт Tired

# 97
  • Варна
Я кажете тогава, какъв билет да си купя? Никога не съм ходила на такива големи концерти  Embarassed

# 98
Ауу, оформлението на темата е уникално, колажа е номер едно  Hug
Ахахах, и Стефчо в конкуренция с Митето  Mr. Green Даная ще има да се чуди, да избира  Flutter
Мари - много се радвам за операцията на Еди, дано вече всичко е наред  Hug
Ох,Джулка, милата ти майчица  Hug Дано поне опазят другото око  Hug
Наде - стискаме палци  за прегледа на 19 Hug
Леле, МИА, то във вас бойно поле настанало  Shocked
Гаде - аз гледах само този с Брат Пит и много ми хареса, даже накрая си поплаках   Peace

Аз Мадона ще я пропусна, не съм такъв мега фен. Но шоуто със сигурност ще е уникално. После да разказвате  Mr. Green
При нас нищо интересно, всеки ден нови думички, умения  Mr. Green Много е забавен  Hug
А аз цял ден се боря с един комп и го преинсталирам и ето, 7 страници сте изписали  ooooh! Та докато ви изчетаааааа

# 99
  • Пловдив
Тази вечер реших да си дръпна "The curious case of Benjamin Button", че Гада, Луси и някой друг го спомена, но преди това реших да прочета за какво става въпрос.
Бях изненадана от фабулата, защото аз това съм го чела на книга, само, че не на Фицджералд  Thinking Едно към едно е, и за любовната история .. за всичко ..
Та досега търсех в нета как се казваше книгата, като не помнех нито заглавие, нито автор .. само издателството  Crazy Но я намерих  Simple Smile
http://www.obsidian.bg/?viewID=1&bd_id=106
Утре ще го гледаме филма  Simple Smile

Alex, в какъв смисъл - какъв билет? Истинската емоция по концертите е долу, на стадиона. Не се вижда много добре, но пък си близо до изпълнителя. Горе на седящите места виждаш всичко, но отдалече  Rolling Eyes И малко тъпо да си на концерт и да стоиш седнал ...
Какъвто и билет да вземеш все ще е гот, ако си фен  Simple Smile

albenapd , аз понякога към края на яденето и давам да яде сама с лъжицата. Тя проявява интерес и сама го иска. Не съвсем сама .. Аз загребвам с лъжицата и тя я поема и я слага в устата (прави го винаги с лява ръка, може би защото лявата и ръка е срещу моята дясна  Laughing , ама .. да прави каквото си иска). Четох, че ако прояват децата интерес сами да се хранят да не им убиваме ентусиазма  Laughing защото ще се откажат и до късно ще искат някой друг да ги храни.

# 100
Влизам в ролята на Мод и си самоизтривам поста...  hahaha

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 21:29 от Джуличка

# 101
Ми, Ханна, той разказа е едноименен, и е писан 1921, така че, тук май някой е плагиатствал. Приятно гледане и да споделиш после. Но не възлагай големи надежди де.

Луси, Албена, казахте ли на близките за новината, или си се радвате насаме със съпружеските тела?

Миглена, аз писах за Бедняка Милионер - невероятен саундтрак.

Някой питаше за количката на Клои, дали става за облягане. Аз в момента ползвам такава количка за моловете, тоест тази количка си стои дежурна във вана, облягат се главичките, много е удобна. Като минуса да посоча, че няма гюрук и кош, а те са си удобства, гюрука особено за лятото е важен.

Катенок, мразиш ли ме? Не пишеш, да не си обявила траур?  Mr. Green

# 102
  • Пловдив
Катенока е набарала Троя и сега се харесват в някой ъгъл  Laughing

# 103
Хана  Joy ама кой е този д-р Трой  Embarassed дайте една снимчица и ние да поплакнем очи  Mr. Green
Гаде - аз нали съм си цапната в устата, та си казах на родата  Mr. Green То сърце не трае  Mr. Green Но на приятели и прочее по натам, поне прегледа да мине, че още не съм ходила. Само с единия положителен тест съм  Embarassed Но реших да не бързам много , ами направо към 8 седмица да отида, за да му чуя и сърчицето  Peace

П.П. разгадах го докторчетооо  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 21:32 от Lusesita

# 104
Луси, специално за теб

Общи условия

Активация на акаунт